Am inceput sa ma obisnuiec cu modul de joc si sa termin rundele printre primii.. Pacat ca am probleme cu texturile care uneori devin roz/albe/mov, si trebuie sa schimb serverul ca sa revina la normal. Credeam ca e de la driverele ATI, dar am gasit pe cineva in alt forum care are aceleasi probleme pe o 8800GT..
Am inceput sa ma obisnuiec cu modul de joc si sa termin rundele printre primii.. Pacat ca am probleme cu texturile care uneori devin roz/albe/mov, si trebuie sa schimb serverul ca sa revina la normal. Credeam ca e de la driverele ATI, dar am gasit pe cineva in alt forum care are aceleasi probleme pe o 8800GT..
Tot 8800GT am si nu au fost niciodata probleme cu texturile.. Texturile mov apar de la ALT+TAB ! Asta e la majoritatea jocurilor source
Am jocu` asta de cand a aparut acum aproape 2 ani. Nu a existat pana acum nici un server romanesc de DOD:S.
Ma rog.. sau a existat unul acum ceva timp, dar a rezistat doar cateva saptamani din cauza ca de abia se strangeau 6-7 oameni pe el dupa ora 21.
Daca vrei sa te joci, sunt destule servere in strainatate. Mai corupi 2-3 amici.. si va jucati impreuna acolo.