brat Rainbow Six Vegas 2
Thread Introduction
Page 1 of 8 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 148

Thread: Rainbow Six Vegas 2

Nothing Else Matters OClaudiu's Avatar

Rainbow Six Vegas 2

M-am uitat recent pe niste trailere la acest joc. Efectiv, se anunta ca un COD 4 killer. Din ce vad, e peste COD 4 la toate capitolele. Ce credeti ? Are sanse sa obtina popularitate ?
    The life is beautiful with Games!

Registered User cristy10best's Avatar
    NU ! Asta e fps tactic . COD4MW e alta mancare .
    Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply ,
    Windows Vista Service Pack 1

Registered User pruny's Avatar
    Pe console a ajuns deja la 2mil de bucati vandute.
    Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 just got released and it is already one of the bestsellers on the market. It actually jumped on the top spot as the bestselling game after its first week on sale and this week it felt to second, behind Gran Turismo 5 Prologue, with 50% lower sales. Still, according to Ubisoft, Rainbow Six Vegas 2 has already passed the 2 million sales point, exceeding all the expectations and putting the profit up by EUR 45 million.
    Review

Nick anterior: ollama oLlamaFavilla's Avatar
    Quote Originally Posted by OClaudiu View Post
    M-am uitat recent pe niste trailere la acest joc. Efectiv, se anunta ca un COD 4 killer. Din ce vad, e peste COD 4 la toate capitolele. Ce credeti ? Are sanse sa obtina popularitate ?
    n-are nicio treaba call of duty cu vegas 2 dupa cum a zis si cristi.
    e bine ca nu e rau

Nothing Else Matters OClaudiu's Avatar
    Am vazut si eu. Oricum, e fain de tot.
    The life is beautiful with Games!

Aparu versiunea pt PC.

Registered User
    Quote Originally Posted by OClaudiu View Post
    Se pare ca nu cunosti jocul (RS: Vegas), e tare de tot. Merita sa faci rost de prima parte si sa-l joci inainte de RS: Vegas 2 care e continuarea exact de unde s-a terminat primul. Practic ai sansa sa joci un joc "super" de 2 ori mai lung. Se lanseaza pe PC saptamina viitoare intre 15 si 18 in functie de zona.

Registered User shadow_deen's Avatar
    A aparut deja

¬_¬ C.@M.'s Avatar
    Stim, stim, pune cineva niste screens?

Registered User
    Super tare trebuie sa fie!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails RS Vegas-2-1.jpg   RS Vegas-2-2.jpg  

¬_¬ C.@M.'s Avatar
    Eu am cerut screens ingame, nu tampenii facute la photoshop.

Registered User
    Astea sint mai bune? Oricum, ideea conteaza...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails RS Vegas-2-3.jpg   RS Vegas-2-4.jpg  

Registered User shadow_deen's Avatar
    Poti sa iti editezi personajul la inceput, fata, hainele(poti sa ii pui cagula, casca sau ce vrei) poti sa il faci cu barba, mustata, etc. Poti sa ii schimbi hainele etc. La prima vedere pare destul de bun jocul. Merge la maxim pe 1280 si dx 10 pe sistemul din semnatura de unde rezulta ca e bine optimizat. Screenshot urile sunt de la inceputul jocului cand te pune sa iti alegi infatisarea.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails La inceput.jpg   Modificat Caracter.jpg  

Ideea e ca primu nu arata chiar ca in screen-uri si era optimizat foarte prost.

Registered User
    shadow_deen, distractie placuta! Cred ca o sa ai o noapte alba. Abia astept sa ma apuc si eu de el. Sint convins ca e un joc de exceptie.

Registered User InFernal's Avatar
    E super misto jocul...si da este optimizat f bine,dar nu sunt mirat de asta doar e pe engine-ul unreal merge perfect in 1024x640 la maxim umbre si blur adica singurele setari ce le are pe sist din semnatura.
    Are si o chestie interesanta la customize-ul caracterului..la fata poti sa pui fata ta prin intermediul webcam-ului...chestia ca imi apare imaginea de la webcam cu fundul in jos si nu pot face mai nimic. In rest ce sa zic...inca nu am jucat prea mult...dar imi aminteste foarte mult de primul R6V doar ca are in plus rank-ul ca la call of duty 4 in MP..doar ca aici il ai si in SP
    Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune

Registered User Merlin's Avatar
    Optimizat este cat de cat, dar sincer prima impresie nu a fost chiar prea favorabila in prima misiune (cea din Franta) ... nu vreau sa arunc totusi cu pietre, insa afara unei grafici frumoase gameplayul mi s-a parut foarte "pagan" . Daca iti poti customiza personajul si ai un sistem pe baza de recompensa nu inseamna ca are neaparat si FEELING , feeling de care se bucura aproape in totalitate R6Vegas...sa vedem insa pe parcursul celorlalte misiuni ulterioare, sper din tot sufletul sa ma insel!
    Cumpar sistem audio si kit wireless mouse si tastatura -> http://forum.computergames.ro/224-pe...l#post44398573

¬_¬ C.@M.'s Avatar
    Quote Originally Posted by oldshooterman View Post
    Astea sint mai bune? Oricum, ideea conteaza...
    Pai si alea sunt modificate ca sa arata mai bine.

Registered User Anubis2612's Avatar
    am luat si eu varianta "neoficiala" deocamdata dar imi merge in frame-uri! crysis imi merge mai bine ca asta. oare de la ce poate fi?
    sunt in prima misiune dar in ritmul asta astept data de 15 sa il pot cumpara pt ca am inteles ca atunci apare.
    poate originalul merge mai bine.
    "Invingatorul nu va fi niciodata intrebat daca a spus adevarul."

Registered User west1785's Avatar
    am luat si eu varianta "neoficiala" deocamdata dar imi merge in frame-uri! crysis imi merge mai bine ca asta. oare de la ce poate fi?
    sunt in prima misiune dar in ritmul asta astept data de 15 sa il pot cumpara pt ca am inteles ca atunci apare.
    poate originalul merge mai bine.
    M-as mira sa mearga originalul mai bine.Si cum demo nu o sa fie te risti pe banii tai.
    INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 8 1234 ... LastLast