Un RPG SF Horror super mijto.Detalii aici:
http://www.gametrailers.com/gametrai...p=17&ch=1&sd=1
Un RPG SF Horror super mijto.Detalii aici:
http://www.gametrailers.com/gametrai...p=17&ch=1&sd=1
Campania "Revino la viata cu generatia Pepsi" a devenit in chineza "Pepsi iti readuce mortii la viata".
hmmm...nici un comment![]()
Campania "Revino la viata cu generatia Pepsi" a devenit in chineza "Pepsi iti readuce mortii la viata".
Pare interesant, daca va fi RPG o sa-l urmaresc.
Nu stiu ce ai vazut tu RPG la Dead Space... E survival horror in toata legea.
Think outside the box!
Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu!
Mda, nu se stie de unde partea cu RPG. Oricum, din ce am vazut il astept cu sufletul la gura, pare foarte misto facut si e surprinzator ca e facut de EA.
mi sa parut ca seamana a RPG dar vad ca e survival horror...scuze de greseala
aduce aminte putin de bioshock
Pare marfa, pare ca au combinat crysis si portal un pic.
Crysis cu Portal? Te-ai gândit mult?
În altă ordine de idei, tocmai am terminat de vizionat primul Animated Comic pentru Dead Space, lansat pe Xbox Live... pare promiţător, cel puţin în privinţa poveştii (seria asta de animated comics e un prequel pentru joc), iar limbajul e destul de mature... mare minune că un asemenea proiect iese din ograda EA.
This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.
mai scoate si EA ceva kalumea![]()
Imi place ca e inspirat din filme precum The Thing si Aliens si se vede ca producatorii si-au facut temele. Plus ca are gore fara perdea, ii poti taia pe aia cu laserul si ce ramane vine in continuare dupa tine...
La fel, f misto e sistemul de HUD, care este un fel de holograma, iar bara de viata este indicata de o lumina pe spatele costumului personajului principal. Practic totul e in-game.
intr-adevar jocul pare sa fie interesant, singurul lucru care ma deranjeaza este perspectiva 3rd person, in rest![]()
Arata klumea![]()
cred ca o sa fie mai bun ca doom 4![]()
http://www.gametrailers.com/player/35496.html
Nu stiu cum sa va spun, dar dupa ce am vazut acest ultim filmulet de gameplay, Dead Space a devenit jocul shooter nr.1 pe care-l astept anul asta.
Este perfectiune, nu imi vine sa cred ca e facut de EA. Monstrii aia mi se par scary as hell, cu tentaculele alea si mersul rapid, inspirati clar din The Thing. Plus sistemul de hud, plus grafica, plus nivelul mare de gore (sange si dezmembrari), plus sunetele (ma refer in principal la arma), plus posibilitati de gameplay (saritul prin zero gravity sau psi-powers). Sa vedem acum durata de joc si povestea.
E3 Trailer
Astept jocul asta tare mult. Sunt surprins ca sunt printre putinii care sunt asa de inebuniti dupa el, daca e sa judec dupa nr-ul de reply-uri de aici.
Pt mine jocul asta e combinatia perfecta de horror, inspirat din 3 filme favorite de sf-horror: Aliens, The Thing si Event Horizon.
Tot ce sper e sa nu o dea in bara cu bug-urile, dead-line-ul pt Halloween mi se pare cam strans, avand in vedere ca nu lucreaza de asa mult timp la el (din cate stiu). Si cum stiu ca EA ar face orice pt bani, nu cred ca i-ar deranja daca ar scoate un joc buguit, pt ca nu le-a acordat mai mult timp developerilor. Sa speram ca nu va fi asa.
si eu sunt inebunit dupa el...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
am vazut trailerul pe GT si sunt placut impresionat de el....povestea pare sa fie de calitate
Last edited by Prometheus; 12-07-2008 at 13:42. Reason: Automerged Doublepost
CG is COOL
Bookmarks