brat Crysis Warhead
Thread Introduction
Page 1 of 28 123411 ... LastLast
Results 1 to 20 of 553

Thread: Crysis Warhead

Inchizitor Bossman's Avatar

Crysis Warhead

Electronic Arts a anunţat oficial că va lansa în această toamnă, exclusiv pentru PC, Crysis Warhead, un nou capitol din seria Crysis, ce-l va avea ca protagonist pe sergentul "Psycho" Sikes, povestea fiind pararelă cu cea din Crysis şi prezentând evenimentele dintr-o nouă perspectivă. Dezvoltat de studiourile Crytek Budapest, Crysis Warhead va fi bazat pe o versiune îmbunătăţită şi mai bine optimizată a engine-ului CryEngine 2, urmând să includă noi arme, vehicule, cât şi îmbunătăţiri pentru modul multiplayer.
    Nu chiar un expansion, dar nici sequel în adevăratul sens al cuvântului. Oh well
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

Sine qua non diablo81's Avatar
    De aia e exclusiv pe PC ca au avut vanzari asa slabe.Morons.

Astia cate povesti incep inainte sa termine una?

Eu tot sper sa il faca free-roaming adevarat (ca Operation Flashpoint).
    Nick anterior : diablobb81

Junior Moderator N0NAME's Avatar
    Eu nu inteleg oamenii astia de ce tot se mai chinuie pt multiplayer la jocurile astea... si asa nu-l joaca nici dracu' in MULTIPLAYER!

Nick anterior: Satan666_RO GraX's Avatar
    Il fac pe PC pentru ca e facut de studioul neexperimentat de la Budapesta si pentru ca va fi un soi de Opposing Force al lor, adica cam aceleasi medii de joc, dar cu alt personaj, in alte ordine a evenimentelor.

Isi fac mana si ungurii, le iese un ban usor si celor de la Electronic Arts, Crytek gets love from PC users, everybody's happy. Punem pariu insa ca asta va avea activare online?
    Think outside the box!

Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu!

Registered User Weezer's Avatar
    Acum ca au engine-ul nu e prea greu sa faca o mana de harti si sa arunce 10 misiuni.
    Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.

FallenAngel Fallen's Avatar
    Cred ca o sa fie chiar interesant sa lupti langa Nomad
    [ASRock H61iCafe][Intel Core i3 2100][Intel Stock Cooler]
    [Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5][2*2GB Kingmax DDR3 1333MHz]
    [Seagate 2TB 7200RPM 64MB ST2000DM001][Samsung SH-S223F/BEBE]
    [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][LG 2453TQ-PF 24"]

Registered User
    Pirateria jocurilor pe PC e o mare problema pentru cei de la Crytek. Prin Far Cry si Crysis au demonstrat un mare avantaj tehnologic in domeniu. Problema e ca nu pot impune o asemenea calitate si pe console. Financiar, ar fi iesit mult mai bine daca lansau Crysis in toamna doar pe console si sa-i dea drumul si pe PC doar dupa citeva luni, chiar daca trebuia sacrificata grafica in variantele pentru console. Probabil ca nu au fonduri sa sustina developarea jocului pe mai multe platforme simultan (treaba cu "portarea" despre care se tot pomeneste aiurea nu e chiar asa simpla precum pare). In aceste imprejurari Crysis Warhead poate fi binevenit din punct de vedere financiar (pentru producatori). Sint destui amatori de jocuri cu grafica exceptionala dispusi sa joace inca o varianta de Crysis, chiar daca nu e continuarea trilogiei. (eu sint printre ei!)

Registered User dizzee's Avatar
    Quote Originally Posted by N0NAME View Post
    Eu nu inteleg oamenii astia de ce tot se mai chinuie pt multiplayer la jocurile astea... si asa nu-l joaca nici dracu' in MULTIPLAYER!
    Se joaca multiplayer, chiar daca serverele nu sunt nici pe departe la fel de populate ca la TF2 sau COD4. Problemele sunt cu modurile de joc, e aiurea sa lipseasca deathmatch sau ceva gen CTF, eventual cu harti mai mici. Asa, in power struggle daca ai ghinionul sa joci contra unei echipe bune n-ai nici o sansa, chiar si sa iesi din baza e un chin: trebuie sa treci de desteptul care face camping cu elicopterul deasupra, de 2-3 sniperi ascunsi in tufisuri si de aia care stau pe invisible dupa colt. Asa ca te chinui 5 minute sa ajungi unde trebuie sarind din tufis in tufis numai ca sa te trezesti fraguit de unul care a aparut de nicaieri.. Eh, nici eu nu m-am obosit prea mult cu multiplayer-ul ca sa devin mai bun, dupa 2 zile mi s-a facut lehamite si-am renuntat.
    Poate in Warhead o sa fie un multiplayer mai de calitate..
    PS: Psycho is a pussy, mult mai marfa ar fi fost sa joci in rolul lui Prophet, now that's a real badass mothafucka
    The hottest under the sun

Lian-Li PC-A16B || Asus M3A32 MVP Deluxe/WiFi || X4 940 @3.4GHz || Scythe Mine || HD5870 || X-Fi Xtreme Music || 2*2048 Mushkin Redline PC2-8000 || WD3200AAKS & 6400AAKS & Samsung F3 1TB || MX518 || Corsair VX450W || LG L226WT-WF 22"
    ~Vista 64~

Junior Moderator N0NAME's Avatar
    Ma nu stiu cum e, eu am jucat multiplayer quake2,quake3,quake4, cs si alte fps-uri de genul asta, dar alea chiar se jucau. Stia lumea de servere, concursuri etc... De Crysis n-am auzit nimic decat ca iti rupe calc. in 2.

Registered User
    Se anunta o toamna bogata!

Paladin Sir Andrew's Avatar
    Cysis un mic sequel...hmmm in afara ca imi rupe sistemul in 9 ce altceva mai poate oferi un sequel fata de muma?
    When There's No More Room In Hell The Dead Will Walk The Earth...

FallenAngel Fallen's Avatar
    Parca scria ca nu o sa fie sequel. O sa fie paralel cu ce s-a intamplat in Crysis
    [ASRock H61iCafe][Intel Core i3 2100][Intel Stock Cooler]
    [Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5][2*2GB Kingmax DDR3 1333MHz]
    [Seagate 2TB 7200RPM 64MB ST2000DM001][Samsung SH-S223F/BEBE]
    [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][LG 2453TQ-PF 24"]

Registered User S7E6E's Avatar
    Abia astept sa apara. Va fi un companion bun pentru GTX 280/260

Registered User
    Eu sper ca va iesi bine jocul..crysis a fost ok si ca grafica si ca gameplay,storyline etc

Registered User
    Nu are ce sa nu iasa bine. Aceeasi grafica, acelasi gen, storyline diferit, PV capabile sa ofere satisfactii pretentiosilor, retzeta e foarte buna. Asta nu inseamna ca nu vor exista chibitzi care sa comenteze aiurea.

Registered User
    o sa fie un succes! dar cei ce nu o sa-l poata juca vor comenta aiurea ca si la crysis!

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

DG
    Imi place shotgunul ala cu butuc. Iubesc genul ala de arma. Sper sa fie si alte arme noi.

Registered User Limonov's Avatar

Hecăru' Philips's Avatar
    mda....cei de la crytek nu vor sa renunte...astia chiar ne cred prosti si vor iar sa ne ademeneasca cu tot felul de eye candy-uri....dar de...daca plebea cere

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 28 123411 ... LastLast