![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Crysis Warhead Info and Media Center | Crysis Warhead Review |
![]() |
| | LinkBack (4) | Thread Tools |
| |
#1 (permalink)
| ||
| Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Il fac pe PC pentru ca e facut de studioul neexperimentat de la Budapesta si pentru ca va fi un soi de Opposing Force al lor, adica cam aceleasi medii de joc, dar cu alt personaj, in alte ordine a evenimentelor. Isi fac mana si ungurii, le iese un ban usor si celor de la Electronic Arts, Crytek gets love from PC users, everybody's happy. Punem pariu insa ca asta va avea activare online?
__________________ Think outside the box! Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Cred ca o sa fie chiar interesant sa lupti langa Nomad
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Pirateria jocurilor pe PC e o mare problema pentru cei de la Crytek. Prin Far Cry si Crysis au demonstrat un mare avantaj tehnologic in domeniu. Problema e ca nu pot impune o asemenea calitate si pe console. Financiar, ar fi iesit mult mai bine daca lansau Crysis in toamna doar pe console si sa-i dea drumul si pe PC doar dupa citeva luni, chiar daca trebuia sacrificata grafica in variantele pentru console. Probabil ca nu au fonduri sa sustina developarea jocului pe mai multe platforme simultan (treaba cu "portarea" despre care se tot pomeneste aiurea nu e chiar asa simpla precum pare). In aceste imprejurari Crysis Warhead poate fi binevenit din punct de vedere financiar (pentru producatori). Sint destui amatori de jocuri cu grafica exceptionala dispusi sa joace inca o varianta de Crysis, chiar daca nu e continuarea trilogiei. (eu sint printre ei!)
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Poate in Warhead o sa fie un multiplayer mai de calitate.. PS: Psycho is a pussy, mult mai marfa ar fi fost sa joci in rolul lui Prophet, now that's a real badass mothafucka
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ma nu stiu cum e, eu am jucat multiplayer quake2,quake3,quake4, cs si alte fps-uri de genul asta, dar alea chiar se jucau. Stia lumea de servere, concursuri etc... De Crysis n-am auzit nimic decat ca iti rupe calc. in 2.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Parca scria ca nu o sa fie sequel. O sa fie paralel cu ce s-a intamplat in Crysis
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Nu are ce sa nu iasa bine. Aceeasi grafica, acelasi gen, storyline diferit, PV capabile sa ofere satisfactii pretentiosilor, retzeta e foarte buna. Asta nu inseamna ca nu vor exista chibitzi care sa comenteze aiurea.
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12897 mai multe poze | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/379552-crysis-warhead.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Crysis Warhead PC Screenshots | This thread | Refback | 29-09-2008 22:05 | |
| Crysis Warhead PC Downloads | This thread | Refback | 29-09-2008 15:47 | |
| Crysis Warhead PC Shooter | This thread | Refback | 29-09-2008 14:01 | |
| Crysis Warhead PC Review | This thread | Refback | 29-09-2008 13:07 | |