![]() |
| |
#1 (permalink)
| ||
|
si uite ca s-a anuntat si CoD5 ... seria a fost pana acum superba, am terminat fiecare joc de cel putin 3 ori si tot nu m-am saturat ... daca vor pastra acelasi feeling de razboi cu care ne-au obisnuit si cu tot felul de misiuni deosebite, atunci va fi perfect
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Stai linistit, astia stiu ce fac si de obicei totul e pregatit din timp. Prea multi aveti idei preconcepute despre cum se fac unele lucruri. De ex. putini pricep ca ceea ce se scoate pentru PC e facut special pentru PC, pentru ca se pot obtine rezultate mai spectaculoase. De obicei pentru console sint "reduse" ca sa se integreze in limitele tehnologice respective.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
"Speaking at a conference call, Griffith revealed that the fifth entry in the series, unofficially called Call of Duty 5, will arrive on PC, PS2, PS3, Xbox 360 and DS later this year." Super tare! http://www.digitalbattle.com/2008/05...y-5-announced/ | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
In WW2 au fost destule batalii celebre, iar cele din Pacific, cu japonezii, au fost foarte intense si dure. "Sources tell us that the upcoming Call of Duty 5 game in development is already playable, and currently going through quality assurance. Treyarch is also said to be the developer, and the title, we're told, is set in a WWII Pacific environment and will be using Call of Duty 4's engine, the same engine on which the upcoming James Bond: Quantum of Solace movie game is being built." | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Call of Duty 5 will include online, four-player co-op and take the action back to World War II. Treyarch will be using the COD4 Engine Quote:
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
S-a mai discutat putin despre asta pe threadul "Seria Call of Duty" si cred ca jocul asta merita un thread separat. Unii au comentat referitor la faptul ca actiunea va fi din nou in WWII, dar producatorii au gasit calea de a face jocul si mai spectaculos. Razboiul cu japonezii a generat unele din cele mai dure batalii. E clar ca jocul va fi super!
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Aoleu, sper sa nu fie ca Pacific Assault pentru ca ala a fost o plictiseala de joc. Puteau sa faca foarte tare misiunea cu Pearl Harbor-ul dar nu se compara cu CoD. Cat despre japonezii care sar la tine si se ascund in copaci nu prea suna a bine. Stiu ca jpaonezii erau mai nebuni si atacau cu sabiile dar ma gandesc ca o fie ca zombie aia din HL 2 dar mai rapizi. Adica ii vezi venind spre tine si tu doar trebuie sa tragi in ei. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/380461-call-duty-world-war.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Call of Duty: World at War PC Screenshots | This thread | Refback | 04-10-2008 20:02 | |
| Call of Duty: World at War PC Shooter | This thread | Refback | 04-10-2008 18:29 | |
| Call of Duty: World at War PC Downloads | This thread | Refback | 30-09-2008 22:47 | |