![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Mie sincer imi pasa doar de multiplayer. Campania de single-player va fi ca de obicei: foarte buna si foarte scurta (gen 5-6-7 ore). ma gandesc ca daca va fi facut de aia care au facu 3-ul pt console, poate de data asta vor baga si vehicule in multiplayer
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| http://games.tiscali.cz/previews/cod5/index.asp Primele poze | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Nu poate fi decit "super" tinind cont de ce vor sa scoata:"...It's because we want you to know that when you're playing Call of Duty: World at War you're playing the best shooter, the best WW2 game ever." Mi se pare clar din ce se vede in "Call of Duty: World at War Trailer"
| ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Super tare! "Perhaps the most impressive new feature in World at War is the four-player cooperative mode, which lets you and three other buddies go through the single-player campaign together. It's a first for the series, and it'll support split screen on a single display or four players online. Plus, the game will scale its difficulty based on how many players, and how good they are."
| ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Sper doar să nu fie ca Medal of Honor Pacific Assault, cel mai plitctisitor joc pe care l-am jucat vreodată. Culmea e că l-am terminat, fiind într-o perioadă în care chiar n-aveam altceva de jucat şi mai eram şi curios dacă nu va fi cumva interesant la un moment dat (deh, speranţa moare ultima). Şi cel mai mult la Pacific Assault m-a enervat libertatea de mişcare. Care lipsea cu desăvârşire, desigur. Bine că eram în junglă, dar mergeam ca un cobai printr-un labirint, singura libertate de alegere fiind ocolirea unui copac prin stânga sau prin dreapta. În rest, ce pot spune, decât că World at War arată bine. Din fericire (sau din păcate ?), un joc bun nu stă doar în grafică, deşi observ că multă lume gândeşte contrariul. Şi găselniţa cu patru jucători chiar pare interesantă. Sper să fie la fel şi jocul în ansamblu.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Dincolo de grafica, perioada istorica aleasa, interesant sa fie game play-ul. Restul conteaza mai putin.
__________________ E2180 @ 3GHz | Zerotherm Nirvana | GB P35 DS3 | 2GB Geil Ultra 800Mhz + 1GB Zeppelin 800MHz | GeCube 3850 256MB | Seagate 320GB | Sirtec 460W | TT WingRS | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Si CoD World at War va fi la fel. Seria CoD nu a impresionat niciodata prin libertatea de miscare. Eu unu chiar NU vreau sa am libertate de miscare; prefer shooterele clasice, cu un singur culoar de urmat, scriptat la maxim (HL style), eventual cateva puzleuri si gata... n-am chef ca seria CoD sa devina seria Crysis/Far Cry.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 |
Adevarul este ca nu mai speram un COD pe ww2. Doar ca fiind in jungla, nu cred ca va implica si ceva gandire in rezolvare gameplay. Oricum, sper sa fie misto multiplayer-ul. NU am mai jucat un SP de foarte multi ani. PS: 2 jocuri foarte misto mi se par idioate doar pentru ca sunt Modern Fare (COD 4 si BF2). Ce-i aia sa tragi cu machine-gun-ul prin ziduri sau sa te sui intr-un avion care nu poate fi doborat decat cu propria mana.
__________________ Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
off...tu crezi ca un glont cat mana tras de o mitraliera cat casa nu e in stare sa treaca printr-un rahat de rigips ? sau o caramida ? Si avioanelor le trebuie cateva gloante in aripi ca sa nu mai functioneze bine si asta inseamna POC.
__________________ Welcome to the dark side...We have cookies ! Sistem...E8400, HD4850, GigaByte GA-P35-DS3L, 2gb mushkin dual channel 1066mhz, carcasa cu sursa noname 400w | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/380461-call-duty-world-war.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Call of Duty: World at War PC Screenshots | This thread | Refback | 04-10-2008 20:02 | |
| Call of Duty: World at War PC Shooter | This thread | Refback | 04-10-2008 18:29 | |
| Call of Duty: World at War PC Downloads | This thread | Refback | 30-09-2008 22:47 | |