![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
unpic de gameplay pe Wii http://www.zeden.net/actu/13979-CoD-5-en-video-sur-Wii | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Frumos, multam fain ![]() P.S: dar ala nu e pe PC se vede la inceput cand ii apare butonul de swap weapon si chiar si de-a lungul filmuletului, miscarile jucatorului sunt liniare cand se uita stanga-dreapta (my guess: foloseste un buton de turn de pe gamepad.. in orice caz, mouse nu e).
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Racing, to the extreme Last edited by upmax; 29-07-2008 at 18:28.. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 | Quote:
Bafta la joc.
__________________ Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Activision a facut publice cerintele minime de sistem pentru urmatorul joc Call of Duty - World At War: Quote:
__________________ | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Ce nu-mi place la jocul asta e ca te plimbi pe-acolo si le dai foc la japonezi cu aruncatoru de flacari.. Imi plac japonezii, nu vreau sa-i omor, doar au inventat bukkake. ![]() Eh pana la urma, daca multiplayerul e la fel de bun ca cel de la CoD4, probabil o sa-l cumpar si n-o sa joc deloc single player.. Sper totusi ca in MP sa fie mai putin nade spam, sa nu stau sub airstrike non stop daca am ghinionul sa nimeresc intr-o echipa de noobi, iar hardcore sa nu mai fie un campfest general. La fel nu ma incanta ideea sa omor africani fara motiv in FarCry2; adica dupa ce ca sunt saraci iar europenii, americanii si mai nou chinezii le fura toate resursele si incurajeaza coruptia sau razboaiele civile, ma apuc eu sa joc rolul unui alb care se duce in tara lor si-i omoara.. That's f*cked up man.
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Ştii că e vorba de jocuri, nu ? Eu sper să mai facă jocuri cu tema WW2. Pentru mine sunt cele mai imersive. Şi am o bănuială că nu sunt singurul.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
"Eu sper să mai facă jocuri cu tema WW2. Pentru mine sunt cele mai imersive. Şi am o bănuială că nu sunt singurul." (Ghost) Nu esti singurul, poti sa fii sigur! Seria CoD a fost atit de reusita incit pot sa mute actiunea oriunde in trecut, prezent sau viitor si tot va rezulta un joc stralucit!
| ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Mai avem de asteptat vreo 2 luni pina la lansare. Dupa STALKER: Clear Scy si Crysis Warhead care apar luna asta, Call of Duty: World at War si Far Cry 2 ramin cele mai asteptate titluri (FPS) din anul asta, urmind a fi lansate in noiembrie. In curind va incepe si campania de reclama pentru CoD: World at War. Cred ca va ajunge sa fie cotat cel mai bun FPS 2008.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/380461-call-duty-world-war.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Call of Duty: World at War PC Screenshots | This thread | Refback | 04-10-2008 20:02 | |
| Call of Duty: World at War PC Shooter | This thread | Refback | 04-10-2008 18:29 | |
| Call of Duty: World at War PC Downloads | This thread | Refback | 30-09-2008 22:47 | |