brat FEAR 2: Project Origin
Thread Introduction
Page 1 of 31 123411 ... LastLast
Results 1 to 20 of 610

Thread: FEAR 2: Project Origin

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar

FEAR 2: Project Origin

trailere noi

http://www.actiontrip.com/rei/commen...l?id=061608_10
    http://computergames.ro/ro/downloads...streaming.html

Featuring enhanced enemy AI and weapons, as well as new locations and powers, Project Origin resumes the gripping tale of suspense, action and horror that begun in F.E.A.R. Beginning shortly before the ending of the first game, a Special Forces squad is on a routine mission when the city of Auburn is rocked by a supernatural explosion. Alma has unleashed her wrath upon the city.
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

Registered User pruny's Avatar
    Alma is back
    Dar debia in Octombrie se lanseaza.

Inchizitor Bossman's Avatar
    Dată de lansare şi schimbare de nume pentru Project Origin

Conform IGN, Warner Bros. şi studiourile Monolith au anunţat obţinerea drepturilor pentru folosirea numelui FEAR, first-person shooter-ul Project Origin fiind astfel redenumit în FEAR 2: Project Origin. De asemenea, data de lansare a fost stabilită pentru 10 februarie 2009, FEAR 2 urmând să fie disponibil pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360.
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

Registered User solaris15's Avatar
    Ce-l mai tare joc din toate timpurile .
    “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.”

♫ ♪ Veteran •̪̀͡●)

Quote Originally Posted by solaris15 View Post
    L-ai jucat ca sa-ti dai cu parerea?

Registered User Alfa_omega's Avatar
    Eu sper sa fie mai bun ca primul, desi e pacat ca povestea nu le va recunoaste pe celelalte 2 expanionuri ale lui F.E.A.R.
    Dar acum ca cei de la Monolith si WB Games au reusit sa achitioneze de la VU Games numele francizei, ce se va intampla cu povestea impusa initial de Vivendi in cele 2 expanionuri ale lui F.E.A.R.? Va mai fi continuata? De asemenea, stie cineva ce se va intampla cu Point Man(personajul principal din F.E.A.R. si F.E.A.R.:Extraction Point)? Ca din cate am inteles nu se stie daca o sa apara in Project Origin.
    Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...

Registered User solaris15's Avatar
    Quote Originally Posted by kensky View Post
    L-ai jucat ca sa-ti dai cu parerea?
    Am jucat celelate serii care mi-au placut foarte mult . Nu exista joc in care am tras mai bine cu armele . Si cat suspans ! Iar acum cu noua continuare grafica va fi mult inbunatatita deci va fi mult mai bun . Producatorii promit multe printre care : niciodata nu vei sti ce se va intampla in continuare , tot timpul ve-i fi luat prin surprindere si niciodata nu vei sta confortabil . Eu sper sa fie mult mai fain ca celelate partii si sa nu fie doar reclama din el cum se obisnuieste in ultimul timp . Astept si cred ca FEAR 2 va fi un joc original cum nu sa mai vazut .
    Last edited by solaris15; 25-11-2008 at 15:52.
    “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.”

♫ ♪ Veteran •̪̀͡●)

Registered User west1785's Avatar
    Din cate stiu, FEAR 2 va fi facut de aceeasi echipa care a facut FEAR. Expansion-urile au fost facute de alta echipa, care probabil nu avea nicio treaba cu jocul original, asa ca practic au mai adaugat cateva harti si n-a iesit mare lucru.
    off topic: mai solaris, nu mai pune cratimele alea peste tot ca ma dor ochii sa citesc ce-l, ve-i si deastea...bine ca acolo unde trebuie nu le pui
    INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA.

Registered User lokoman99's Avatar
    Quote Originally Posted by solaris15 View Post
    ca sa spui asta trebuie sa fi jucat o gramada de jocuri!!!!!

Registered User ying's Avatar

F.e.a.r 2

Chiar asteptam asa ceva. Pot spune ca din cele trei deja existente cel mai mult mi-a placut primul. Restul a repetat aceeasi idee n-am vazut sa vina cu nimik deosebit in plus. Desigur tema trebuia sa fie aceeasi. Dar din trailere vazute cred ca asta o sa aive o parte nevazuta pana acum. Asteptam si vedem ce iese.
    Cel mai tare joc ? N-as putea spune asta dar fiecare are o parere pe care o poate sustine, nu-i asa ?
    Stay close to your friends but even closer to your enemies

Registered User Alfa_omega's Avatar
    Quote Originally Posted by ying View Post
    Chiar asteptam asa ceva. Pot spune ca din cele trei deja existente cel mai mult mi-a placut primul. Restul a repetat aceeasi idee n-am vazut sa vina cu nimik deosebit in plus. Desigur tema trebuia sa fie aceeasi. Dar din trailere vazute cred ca asta o sa aive o parte nevazuta pana acum. Asteptam si vedem ce iese.
    Cel mai tare joc ? N-as putea spune asta dar fiecare are o parere pe care o poate sustine, nu-i asa ?
    Eh.....nu poti sa spui ca n-au venit cu nimic in plus. In FEAR:Extraction Point apareau 3 arme noi, iar in FEAR:Perseus Mandate apareau alte 3 + inamici noi. De asemenea, fatza de FEAR, FEAR:Extraction Point a fost mai variat. Ptr. ca in FEAR nu mergeai decat prin birouri si depozite, dar in Extraction Point mergi si printr-o biserica, prin tunelurile de la metrou, printr-un santier sau printr-un spital. Desi intr-adevar, nu au venit cu nimic deosebit in plus: grafica, muzica, gameplayul, sau multiplayerul fiind in mare aceleasi, dar hai sa nu uitam ca nu erau decat expanion-uri. Adevaratele schimbari vor veni cu FEAR 2.
    Nici mie nu mi se pare ca poti sa spui despre FEAR 2 ca va fi cel mai bun joc ever, dar sper si eu sa fie cel mai bun FPS din 2009(si poate si GOTY).
    Pana la urma nici nu o sa existe un "cel mai bun joc al tututor timpurilor", ptr ca fiecare are preferintele si gusturile sale.
    Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...

In a recent interview with CVG, Monolith's Dave Matthews, lead art designer for F.E.A.R. 2: Project Origin, blamed the Extraction Point and Perseus Mandate expansions (which were created by TimeGate studios) for "[killing] off a few" fans

"And killed off a few," was his response, suggesting Monolith has a bit of work to do in attracting some punters back to the series. "[TimeGate] took the story in a direction that we didn't intend," he added. "We look at Extraction Point and Perseus Mandate as an alternate universe, a 'what could have been', and because of that it doesn't necessarily diminish the story that we were trying to tell. F.E.A.R. was about Alma, F.E.A.R. 2 is about Alma, and we wanted to continue the story the way we originally intended."

Matthews also promised that the 360 and PS3 versions of Project Origin will be much closer to their PC counterpart than was the case with the original F.E.A.R.. "Now we're handling all three versions, we've changed our development structure to develop all three SKUs simultaneously and there's no lead platform," he said. "While there will be some slight variations between the different versions, so if you're on PC you can push some things further, our main goal is to make sure the experience is synonymous across all three platforms.

Registered User Flame's Avatar
    deci de care ma astept sa fie o mare dezamagire...
    roboti and shit...distrugere in masa? what za fock!

Junior Moderator altceva's Avatar
    Wtf, unde e mersul prin tunele si prin incaperi pline de sange, unde sunt umbrele alea de care ma speriam la fiecare pas, unde sunt tehnicile de close-combat intr-o incapaere cu 3-4 inamici...? Unde e jocul ala in care stateai in umbra tot timpul si planuiai un atac inainte sa te arunci in lupta, unde ascultai inamicii ca sa-ti dai seama care pe unde sunt? Unde sunt fazele alea gandite in care vedeai o reflexie fugara sau o miscare undeva in coltul ecranului?

Pm, acum apesi! Ce cacat de trailer...
    Pentru copaci.

Registered User Merlin's Avatar
    CHiar ca ce kkt de trailer , cred ca de fapt mai mult se folosesc de nume...insa nu inteleg de ce vor sa faca un joc gen MECH si sa se foloseasca de numele FEAR? nu puteau sa scoata alt joc cu alt nume fara vreo legatura aparte cu titlul de fata si la titlul de fata sa continue pe aceeasi linie? In fine, poate totusi trailerul este mai la misto...sau doar vor sa testeze reactiile publicului...
    Cumpar sistem audio si kit wireless mouse si tastatura -> http://forum.computergames.ro/224-pe...l#post44398573

DG
    Oamenilor, e vorba doar de un amarat de trailer (cam nereusit). Daca vedeati si altele, ati fi vazut ca are multe lucruri comune cu primul FEAR. MECH-ul respectiv nu apare decat in 1-2 nivele din single, din cate am inteles. Asa cum mai toate FPS-urile actuale "trebuie" sa aiba un nivel cu o masina de condus sau ceva, asa are si asta. Calmati-va, asta nu e Shogo.

ps: si asteptati demoul, va iesi pana la sfarsitul lunii (pe toate platformele, inclusiv pc).

Paladin Sir Andrew's Avatar
    Cred ca in trailerul asta au vrut doar sa arate partea din joc unde vei lupta sub "pielea" unui robot. Pentru un nivel doua ar fi fun. Insa....daca-i pune naiba sa iasa un nou timeshift de cacat, sau nu stiu ce alien invasion on Earth, ca de e la moda, ma pis pe el de joc. Si-au batut joc de FEAR.
    Doamne ce atmosfera era in primul FEAR...
    When There's No More Room In Hell The Dead Will Walk The Earth...

Hecăru' Philips's Avatar
    Lol fratilor ce sariti asa ca arsi.Cum zicea si dead ghost, a fost doar un trailer de prezentare a unuei masinarii ce va fi folosita de vreo cateva ori in joc.Verificati si celelalte trailere ale jocului si veti vedea ca atmosfera primului a fost pastrata,chiar imbunatatita
    Get a women and you will see it's nice.
    Sir Andrew

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 31 123411 ... LastLast