![]() |
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Guest | loooooool
Chiar nu am vazut..ce face oboseala din om,la 6 dimineata citesc pe diagonala...ABS esti cam distrus frate daca tu judeci un joc fiindca l-ai terminat pe easy,mai ales jocu asta pe easy este pentru copii de gradinita,iti creste sanatatea constant si foarte rapid iar monstrii aia se chinuie nu cumva sa te nimereasca | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Da de SERIOS SAM ce spuneti!?
Cred ca SERIOS SAM se numeste ! ) Nu mai tin minte ce scria pe carcasa! In cazul in care nu stiti trebe sa va spun ca e jocul pefect dupa o zi pline de munca si nervi ! Shuter, grafica super, se misca chiar foarte bine ! Engine propriu! Nu mai stiu cine il face da o sa revin cu o completare! Vreau doar sa spun ca am stat 40 de minute cu degetul pe butonul de la mouse si am omorat apx. 2-3000 de monstrii intr-o singura arena! ! Hahaha !
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 |
din pacate jocul era la fel de interesant chiar si daca faceau numai o arena ![]() si ar trebui sa ofere un ferrari si tratament psihiatric aluia care il termina la ultimul nivel de dificulltate(ca oricum dupa aia sigur n-o sa mai fie om normal) | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
E beton jocu, si foarte distractiv. Care monstri va plac cel mai mult? Pe mine ma distreaza la culme kamikaze aia fara cap care urla si explodeaza in tine
__________________ I'm sorry but i didn't know that buttwalking is a crime. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |