![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: somewhere where it's dark and hot... |
daaaaaaaa.....cei mai meseriashi monstri sunt kamikaze aia fara cap.jocu e destul de dragutz,da ii lipseste acel ceva...nu stiu ce...dar ii lipseste.un prieten l-a terminat pe medium in 2 zile.e maniac de 3dsh cum sunt eu de masini.
__________________ never stand still...never walk into the shadows...NEVER forget to look behind you...maybe you shall live... -mess with da best...die like da rest | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Jocul nu este practic joc! Este mai precis o demonstratie! Am inteles ca este distibuit free pe acolo pe undeva iar da ca vrei sa platesti o suma oarecare nu te refuza ! Ideea este ca ei vor sa-si promoveze noul engine grafic care este de x ori mai performant decat ce este in momentul asta pe piazta! (ha! chestia asta o aud mereu).doar ca... este valabil numai in cazul anumitor placi graphice! ) In rest poate ai vro sansa ( cu un P4 ). Toate peste toate jocu' e demential ! Am reusit aseara sa joc pe net cu 2 unguri si a fost chiar cool in cooperativ! Ce-i mai adevarati sunt intradevar disperatii aia kamikaze! Si taurii ! OLEEEE! Taurii aia mor misto cand dai cu tunu' la gramada!
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Intre un NFS, un Undying, un BG2.... merge si un Serious Sam ![]() Acu' pe bune, totul e daca te tine mouse-ul "It's great fun"
__________________ «But whom that hides a dark soul and fool thoughts, benighted walks under the midday sun, Himself is his own dungeon.» John Milton | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Serious Sam e chiar distractiv chiar daca e destul de liniar.Omori o multime si pe langa grafica super ai si senzatia ca participi la un adevarat macel.Sunt totusi cam aiurea toti soldatii fara cap.Taurul e super, armele puternice, luminile dinamice facute superb...totusi nu m-am prins de ce e clona de Doom???
__________________ | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Ha!
Nu ai urmarit bine ! Am spus ca a fost si poate inca mai este distribuit gratis pin alte colturi ale lumi! Oamenii stiu sa-si faca reclama ! Jocul este intradevar DEMENTIAL ! Am reusit sa fac o retea in 4 coop. OMG! A durat toata noaptea da a meritat ! Voi ati vreun server stabil cu ping bun ? Io nu !
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2001 |
Yeap ! L-am luat si pe aista ! Engine de Q3, grafica bunicica, da cam razna totusi ! Nu mai apare nici un 3d shooter marpha de la undy incoa' ? Nu zic ca e rau da' parca nu are feelingu ala ! Voi ce ziceti ?
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Poate tu te ai nascut cu q3 ul in mana insa mai sunt alte persoane care au jucat si duke nukem si doom si q1 si care au niste gusturi mai ..... altfel Tot ce pot sa zic este ca are un feeling superb mai ales ptr gamerii mai batrani
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Sam Seriosu
Dupa mine SS e un alt mod de a-ti relaxa neuronii si a-ti exersa degetelele (activitate pe care prietena ar trebui sa o sustina ) E relaxant, arata bine, mere cool..si nu e facut de americani!! Nu are pretentii de test IQ si nici nu asta ii e scopu..e pentru nostalgici de doom si pentru maniacii trigger-happy. Si e best.
__________________ --==-- My Stuff --==-- Dell Inspiron 9300 - Intel Pentium M 1.8@2.4 Ghz - 1.5 Gb DDR2 533 - Nvidia GeForce 7800GTX Go @ 450/1200 - HDD Samsung 120Gb - Dell P1110 21'' - Logitech Cordless Desktop Optical + Razer Diamondback Lava + Everglide Ricochet -==---end--==-- | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Mere
Merge pe ce ai tu.
__________________ --==-- My Stuff --==-- Dell Inspiron 9300 - Intel Pentium M 1.8@2.4 Ghz - 1.5 Gb DDR2 533 - Nvidia GeForce 7800GTX Go @ 450/1200 - HDD Samsung 120Gb - Dell P1110 21'' - Logitech Cordless Desktop Optical + Razer Diamondback Lava + Everglide Ricochet -==---end--==-- | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti |
Buun...deci titlul exact este " stupid FPS " Grafica beton , multi monstri..dar mai e mult pana la feelingul Doom-ului. Erau shi alte vremuri, dar sincer sa fiu eu m-am plictisit de el . Nu l-ash mai lua de la capat nici batut. Cred ca prin asta arata un joc cat de bun e. Doom cred ca am jucat 1 an intreg, iar Quake 1 mai joc shi acum... SS ...hmm..dragutz da genul umple-te cu arme , armura ..shi vezi daca faci fata...a murit dinainte de a se nashte ! | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Ati uitat o chestie destul de importanta, si anume pretul. Un joc de categoria asta la 20$ mai rar. Ma rog, referitor la importanta, mai putin pe la noi . Pe unde il gasesc original, ca m-am holbat ceva si nu l-am vazut.God, cerintele "e" destul de piperate. Iar daca ai vudu, te-ai ars. Pe duron 700, 128 ram si radeon merge destul de bine in 1024. Prin destul inteleg ceva de genul 30 de frameuri pe secunda. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Filmulete de la Serious Sam: The Second Encounter
Detalii shi download la http://www.computergames.ro/article....thread&order=0
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |