![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Prey Demo | Prey Resources @ ComputerGames.ro | Prey Demo Tweak Guide | Prey Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #202 (permalink) | ||
|
m-am apucat si io de beta.. e frumos, dar povestea e ciudata.. cel putin pana acu...Indieni rapiti de Extraterestii ? ffs.. suntem in 2006
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
Dap, povestea e cam cretina imo... dar jocul e placut, si asta e cel mai important. ![]() Ma streseaza RAU de tot cum se misca la mai putin de 60 de fps-uri. Daca scade sub 50, se misca de parca nu ar avea mouse smoothness deloc, e jale, iti distrage atentia urat de tot.
__________________ ... | ||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Quote:
nu stiti ca in cultura indiana din america de nord sunt povesti despre " vizitatori " si sunt chiar si desene prin pesteri cu farfuri si cratite zburatoare ... in Prey extraterestri vin sa isi faca provizii, dhe tre sa manance si ei (calatoriile interstelere is lungi) si fac o oprire la fastfudu ( Pamant ) universului Mie mi se pare credibila poveste ei sunt aici, printre noi, ne urmaresc ne vor fundurile si vacile (nu nu ma refer la nevestele noastre)... PS:Secret, nu spuneti la nimeni- Bush e un extraterestru ce pregateste drumul pt invazie.,/" %$@?4@#56 ... ma duc sa imi iau pastila
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Cosmin.. si la mine se intampla chestia aia de zici ca nu ai smoothness la mouse cand scade sub 50 de fps.. e chiar enervant... Bush Extraterestru? Inseamna ca nu i-ai vazut mecla lu Basescu =)))
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
HardwareOC Prey Benchmark v1.0 http://www.pixelrage.ro/downloads/Ha...v1.0/1288.html Quote:
__________________ ... pixelat -> | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Review @ Gamespot 7.5 http://www.gamespot.com/pc/action/pr...ml?sid=6153774 mie mi-a placut mai mult decat Quake4 care a luat 8..
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
Mi se par pertinente si de calitate toate review-urile pe care le-am citit pe Gamespot. Şi nu citesc comentarii de jocuri de azi de ieri. Cred ca am inceput cu Game Over pe care o citeam din scoarţă in scoarţă prin liceu - cam de cand era în producţie PREY Personal spun că e mai bun quake 4 şi e normal să ia o notă mai mare.
__________________ Overcome All | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
Stiu si eu, Doom3 chiar mi-a placut. Probabil pentru ca nu stiam mai nimic de el inainte de al juca (all the hype & shit). Consider in continuare ca cea mai mare buba a prey-ului ramane story-ul. Cherokee indian gets abducted by aliens... ![]() Da, de beta s-a discutat.
__________________ ... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |