![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Prey Demo | Prey Resources @ ComputerGames.ro | Prey Demo Tweak Guide | Prey Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #283 (permalink) | ||
|
Am si eu o pb cu jocul cand dau sa intru in el imi apare eror cu don`t send. Am instalat si ultimele drivere de la ATI 9600 si tot dejeaba am instalat si win xp sp 2 din nou tot la fel ... nush ce sa`i mai fac .. vreo idee ceva ?
__________________ Oare toate apele au culoarea inecului ?? | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
Salut, m-am apucat si eu de Prey (cam tarziu, stiu) si am ramas blocat la Second chances. Cum pot sa trec cu puntea mobila dupa ce am pus contactul ca spirit? http://img219.imageshack.us/my.php?i...9543556xs1.png http://img207.imageshack.us/img207/8...0210607wf3.png Last edited by bybycu; 07-03-2007 at 10:59.. | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Romania | Quote:
Aceeasi problema o am si eu pentru 8800GTX-urile mele.. nu inteleg ce poate fi, am instalat si reinstalat tot de 2-3 ori.. in rest n-am probleme da asta e incapatzanat.. :| | ||
|
| | #287 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #294 (permalink) | ||
|
Sal...m-am trezit si eu cu Prey ...am mai facut un topic cu prey dar nu am stiu ca mai exista unul pentru ca nu imi merge search-ul din cauza unei reclame :| Eu am impresia ca Prey are niste elemente din Half Life...cum ar fii gandacii aia de ii arunci si explodeaza. In Half Life 1 aveai niste gandaci carora le dadeai drumul si atacau inamicii. Sau cheia franceza...In half life opposing force ai o cheie franceza si faci exact ce faci si cu ea in Prey. Pe click dreapta isi ia avant si da mai tare si pe click stanga da normal. Ba chiar animatile mi se par identice. Sau spre exemplu cand te lupti la sfarsitul jocului cu tipa aia, te transporta pe o planeta care seamana ingrozitor cu planeta Xen din Half Life...voi ce ziceti...sunt coincidente sau...
| |||
|
| | #295 (permalink) | ||
|
Da...exista destule asemanari cu Half Life, dar se aseamana si cu Quake 4, in mare parte datorita engine-ului grafic.Mie mi-a placut foarte mult de inovatiile aduse( cele cu portalurile, antigravitatia, Spirit Walk-ul si Death Walk-ul), dar si de grafica, gameplay sau coloana sonora. Povestea a fost totusi cam varza + ca jocul era destul de scurt, iar puzzle-urile, cu exceptia catorva, erau destul de simple, dar per total, el a fost in opinia mea cel mai bun shooter din 2006
__________________ Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea... | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
|
mie nu mi se pare asa extraordinar. Il joc ca n-am ce face. E dragut intr-un fel dar... E cam plictisitor sa te plimbi prin aceelasi mediu. Adica pe ori unde intrii si unde te duci e cam aceelasi lucru. Si daca jocul nu ar fii asa linear pai te-ai incurca in toate locatile alea pentru ca sunt incurcate rau. Tzevi [am pus TZ ca sa se inteleaga ] peste tot, muci, gardulete, calculatoare, butoane si alte prostii.
| |||
|
| | #298 (permalink) | ||
|
Unul dintre cele mai bune jocuri pe care l-am jucat in 2006...s-a terminat cu: povestea continua...stie cineva de vre-o continuare ?
__________________ “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.” ![]() ♫ ♪ Veteran •̪̀͡●) 公 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |