pare super![]()
pare super![]()
Rog userii care nu au ce face sa se abtina din a posta in thread-urile mele...
E3 2008, abia astept :X
hai cu comenturile baietii, nu se poate sa fiu singurul interesat de acest joc...
This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.
sper sa fie ca ultimul macar, ala chiar a fost bun. aveam o pasiune pt stein. una dintre cele mai misto arme dintr-un joc. si silentioasa, si precisa. si ce imi placea sa caut secretele. le stiam pe toate la un moment dat. sper sa fie la fel de bun.
Am vazut trailer-ul, jocul arata bine. Return 2 castle mi-a placut foarte mult, astept cu nerabdare alte vesti (data lansarii ar fi de viss)
id Software deschide un nou capitol in saga "Wolfenstein". Activision, distribuitorul acestui joc, a prezentat in cadrul a E3 2008 un prim trailer din cel mai nou joc din seria Wolfenstein. Povestea acestui FPS este plasata undeva intre realitate si fictiune: naziştii muncesc de zor sa deschida un portal catre o alta dimensiune denumita The Shroud.
Grafica nu m-a impresionat insa daca gameplay-ul o sa fie de calitate, well I won't give a damn about graphics. Sper doar sa pastreze un echilibru intre elementele reale si cele fantastice.
Oricum ar fi, as fi preferat sa joc rol de nazist de data asta![]()
battletag: Phalanx#2470
LoL: ClintzEeastwood
e trailer pe cg.ro. pare misto jocul, si grafic si dpdv al cotinutului. imi place foarte mult ca ai mai multe cai pe care sa termini nivelul, sunt mai multe rute de la a la b, nu e chiar asa liniar. si celalalt avea cateva din astea.
http://www.gametrailers.com/player/37855.html apare si pe PC...vedeti interviul
CG is COOL
imi place si ca poti upgrada arme si puteri, e super, trece putin spre rpg.
mai stiti cum arata primu wolfenstein??
mama cemi placea jocu pe timpu ala!!
IGN Advertisement
preview la wolfenstein.
Last edited by Mandea; 06-02-2009 at 10:03.
release date: "when it's done"![]()
INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA.
Deci in 2 secole e gata....Astept cu nerabdare
Get a women and you will see it's nice.Sir Andrew
Următorul joc al veteranilor de la Raven, un nou joc Wolfenstein este așteptat să apară în această vară. Jocul aduce câteva elemente noi pentru universul Wolfenstein, ca o ”dimensiune” paralelă numita Veil, arme upgradabile și puteri supranaturale. Naziștii vor fi din nou principalii inamici și probabil ceva noi ”monștrii” sau mutanți creați de aceștia. Jocul va fi lansat pe PC, Xbox 360 și PlayStation 3.
Wolfenstein Set for Summer Release - Shacknews - PC Games, PlayStation, Xbox 360 and Wii video game news, previews and downloads
Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!
Bookmarks