![]() |
| |
#1 (permalink)
| ||
| Call of Duty: Modern Warfare 2 Call of Duty 6 - Anuntat pentru 2009 Nici nu am terminat bine COD 4, nici nu am terminat bine de vazut toate trailerele pentru COD 5: World At War, ca Activision ne ameninta cu COD 6, dezvoltat tot de baietii de la Infinity Ward, cei vinovati pentru COD2 si COD 4. COD 3 a fost dezvoltat de Treyarch exclusiv pe consola si nu mi s-a parut a avea farmecul pe care il avea COD 2, sa nu mai vorbesc de COD 4. COD 5: World At War este dezvoltat tot de Treyarch, dar de data asta vom avea si o versiune de PC si vor folosi motorul grafic din COD 4 asa ca speram la lucruri bune de la ei. COD 6 insa, va fi dezvoltat de Infinity Ward. Parca se zvonea ca ar putea fi ceva SF... e interesant cum in COD 4 au impins actiunea dupa WW2. Poate cu COD 6, o vor impinge in viitor. Ar fi o trilogie completa, o evolutie in timp atat a jocului cat si a story line-ului. COD 2 in WW2, COD 4 in prezent si COD 6 in viitor. Cert e ca baietii de la Infinity Ward, promit multe.
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
CoD se pricepe cel mai bine la WW2 ... un joc in viitor ar fi interesant, dar prea incepe sa devina seria precum NFS si FIFA (nu ma refer la calitate ci la numarul de jocuri)... sa speram totusi ca nu au luat microbul lui EA si daca au energie destula si idei, sunt bine venite an de an
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Sa nu uitam ca Treyarch au creat expansionul United Offensive pentru CoD 1 care mie sincer mi s-a parut mai bun decat jocul initial. CoD 6 in viitor nu suna prea bine, exista mult prea mult FPS-uri futuristice pe piata.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
... o s fie pers care o s joace si o sa cumpere original cod5...dar oricum, cred ca cei de la Treyarch si-au invatat lectia...si nu cred c o s mai dezamageasca acum ca folosesc COD4 engine...eu am vazut filmuletul dupa gt si mi s-a parut super ok...cod4 a fost, este si poate va si ramane un joc excelent, asta (cred ca) face lumea curioasa sa joace cod5, sa vada diferentele si etc... ...deci dupa parerea mea jocul o sa fie super ![]() acum revenind la cod6, daca o sa fie ceva sf, o sa fie prea marfa...dar va conta foarte foarte mult cum vor aborda povestea, ca daca o sa fie ceva de genul ca vin extraterestii si rapesc "x" oameni, apoi se impusca cu armele extraterestrilor sau ca vin extraterestii pe pamant si se naste peste noapte un super erou s-o salveze, ceea ce nu cred (!!!) , nu o sa fie deloc bine...cei de la Infinity Ward sunt niste pers inteligente, au facut cod4 prea frumos din toata punctele de vedere...sper sa aiba inspiratie s faca ceva super ... la partea de gameplay, nu o s existe prob, mie la suta cred, fiinca au creat un engine bun, la care au muncit ceva timp si acum au de unde alege... sigur vor umbla la engine, fiinca in tot acest timp inspiratiile vin si pam pam... ![]() dupa parerea mea, cod5 si mai ales cod6 nu o sa dezamageasca... sigur sigur aceste jocuri ne vor uimi... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pentru ca Activision sa lanseze un nou joc al seriei anual, Infinity Ward va scoate un joc doar la 2 ani. Ei vor fi responsabili de partea "para" a seriei. COD6 / COD 8 / etc Problema este ca sunt mult mai buni si mai experimentati ca Treyarch. Speram ca acestia din urma sa nu faca de rusine seria COD cu World at War. COD3 nu a avut succesul COD2 / COD4.
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Si eu sper sa mentina un anume standard de calitate. Seria COD a fost o serie de referinta, cu micile exceptii gen COD 3 care nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Jucam COD 1 acum cativa ani si nu am jucat perioada aia ceva mai bun. Anul trecut / si anul asta am jucat COD 4. A facut sa paleasca magnificul Crysis. La toamna sper ca COD 5 si Far Cry 2 sa umbreasca Crysis Warhead. Apoi se mira Crytek de ce nu cumpara lumea jocul. Oare de ce?
|
| | #15 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Din moment ce se cheama "Modern Warfare 2" jocul poate fi maxim intr-un viitor apropiat gen 2020, ceea ce mi se pare excelent. Au mai mult libertate de creere a teatrelor de razboi decat in WW2 unde practic toate bataliile mari au fost prezentate intr-un joc sau altul. Oricum COD4 ramane de departe cel mai bun joc din serie atat single cat si multiplayer, eu sunt optimist in legatura cu COD6.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Orice in afara de 1939-1990 sa fie inainte sau dupa,acei ani au fost storsi la maxim de nspe catraliarde de jocuri,nu mai este ceva interesant de spus sau de aflat.Nu mai are farmec dupa ce toata lumea stoarce aceeasi poveste,sa fie in viitor,sau sa fie pre ww2 si i'll buy it..
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ai vazut filmele? ar fi jenant un joc cu ww1. de ce? pai nu ai vazut cum se aruncau in baionetele inamicilor, ca se ducea cu totul altfel razboiul in sine. armele si vehiculele erau modeste, tehnica la fel. mi se pare un joc ratat din start unul cu subiectul asta, plus ca eu nu pricep. sunt atatea alte razboaie care au scapat fara joc, sa le mai bage si pe alea sa mai terminam cu WW.
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Se poate si cu ww1,ar fi mai complicat insa e posibil,acuma nu e neaparat totul cu baionete,si pe vremea aia erau pistoale,arme automate si semi automate,artilerie exista si atunci,tancuri nu erau doar la sfarsit au aparut,insa se pot baga si alte elemente. Daca e vorba de un joc,ar avea si primul razboi farmecul lui,nu neaparat viitor si ww2. Eu oricum prefer tot ce nu tine de 39-90 acea perioada mi se pare uzata,stoarsa de mai toate jocurile existente pe piata.De mine sa faca un call of duty Napoleon,orice numa sa nu mai fie cu hitler,aliatii,razboiul rece,desert storm..samd | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |