Nu e de jucat, grafica e mai slaba ca Operation Flashpoint. Respectiv au scos detaliie...
Nu e de jucat, grafica e mai slaba ca Operation Flashpoint. Respectiv au scos detaliie...
.
ROARMA - Comunitatea romaneasca de Armed Assault
click casuta de "homepage" de mai jos:
Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2
---------------------------------------------------
Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce, atat !
Noi in general jucam contra AI, cam asta e stilul ArmA consacrat. O combinatie intre shooter si RPG... echiparea pentru misiune, plecarea, actiunea etc.
Am avut ceva probleme tehnice, cei care ati aplicat pentru intrarea in RoArma trebuie sa repostati cerererea, site-ul in semnatura mea.
.
Atat ca AI-ul nu e atat de avansat ca un jucator uman.
Am gasit Arma II Arrowhead la un pret decent pe net (chiar la pomana as putea spune).
Ca sa joc Arma II Arrowhead, am nevoie si de Arma II originalul, sau merge doar ArrowHead si Arma instalat prin "vechile metode?"
Si inca ceva, la Arrowhead e suficient key-ul original sau imi trebuie si DVD-ul ?
Last edited by M4V3RiCk_; 12-10-2011 at 20:31.
E stand-alone Arrowhead, n-ai nevoie de ARMA2. Atita doar ca am impresia ca majoritatea joaca Combined Operation (ARMA2 + Operation Arrrowhead). ARMA2 e doar 14EUR pe Sprocket si au des reduceri de-l iei cu nimica toata (valabil si pentru CO da' daca ti-ai luat deja OA...).
Pai daca ai luat versiunea de download sigur ca merge doar cu cod valabil. Banuiesc ca si daca iei DVD merge codul la versiunea download (nu cea STEAM, aia sint mai gay si de regula le merg keys doar la versiunea STEAM).
and anarchy smiles in the Royal Mile
Imagini noi din ArmA 3 aici:
Arma 3 | official website
.
Daca te referi la OA, iti recomand sa te abtii. Daca nu ai PC destul de bun sa-l duca pe full nu comenta ca e prost doar pentru simplul fapt ca nu ti-l duce tie si deci iti merge prost/lowquality. Cand o sa-l duci pe FULL, atunci poti comenta.Nici macar nu creca stii cum arata pe very high/totu' pe max. pt. ca probabil iti da BSOD cand incerci.
Daca te referi la ArmA II free poate ai dreptate, nu stiu, n-am jucat varianta free.
Interesante opinii de la unul care a jucat pana acum OA piratat fara iarba si antialiasing. Din pacate am senzatia ca stiu mai bine ca tine cum arata OA maxed out, vezi semnatura.
OA e prost optimizat in retea, iar arma 2 free are texturile nasoale tocmai pentru a promova jocul original in scopul de a fi cumparat.
Last edited by Virusatu; 02-11-2011 at 00:39.
.
Interesant sistem pentru cineva care joaca ArmA I. Daca ai sistemul care zici ca-l ai, pune niste dovezi(filmulete), din cate stiu eu cand am lasat postul de mai sus nu aveai asa ceva in semnatura. Bine punctat "a jucat pana acum OA piratat", ca tine, insa eu nu mai fac parte din acea categorie.
Oricine poate juca orice joc ii place in comunitatea in care se simte bine. Daca joc tetris nu inseamna ca am calculator de tetris. Joc si OA si in curand BF3, toate cumparate. Dar bine ca ai recunoscut ca joci jocuri piratate, pe o rasnhitza de calculator. Personal nu ma pasioneaza sa-ti dovedesc tie nimic, calculatorul meu e in semnatura. Communication over.
.
Arma 2, ARMA II: Combined Operations, etc la 50% reducere pe Steam, saptamana asta.
Profitati de ocazie !
Eu unul am luat ARMA II: Combined Operations cu 56 de RON, platind cu PayPal.
Un pret rezonabil, zic eu!
Confirmarea de plata vine aproape instant.Odata platit, puteti instala jocul imediat via Steam.
PhysX by NVIDIA in VBS si curand in ArmA 3
VBS2 1.54 - Physical Animation - YouTube
VBS2 1.54 - Merlo Shears - YouTube
VBS2 1.54 - Forklift Fun - YouTube
În curând o noua versiune a modului de sunet J.S.R.S. pentru ArmA2 CO de la LordJearhead:
J.S.R.S. 1.4 - Distance Sounds For Helicopter - YouTube
JSRS 1.4 Alpha - YouTube![]()
In curand server dedicat romanesc de ArmA 2, pentru cine este interesat vedeti semnatura.
.
Arma II: Combined Operations 12.5 Euro pe Steam!
Cred ca un pret decent.
Save 50% on ARMA II: Combined Operations on Steam
Uitati-va bine pe Steam ca acum puteti lua jocuri si cu 75% reducere din pretul initial
Ca un plus, incercati sa folositi un proxy de SUA.S-ar putea sa aveti acelasi preturi, dar in USD
Eu am mai practicat metoda asta cand am cumparat de pe net
Proxy-uri: http://www.xroxy.com sau google search !
Stiu ca era o comunitate Ro Arma ceva de genu se mai joaca online jocul asta?
Ghost Unit este un "Tactical-Realism unit" pe scurt o comunitate de ArmA 2 OA. In cadrul acestei comunitati jucam ArmA 2 CO in mod organizat(tactic).Dam in medie 3-4 misiuni pe saptamana. Cine e interesat sa-mi dea un PM si mai vorbim. De mentionat ca suntem infiintati acum un an si ceva.
Un nou beta patch la Arrowhead, repara niste crashuri in retea. Aici:
Beta patch
.
Arma 3 a fost amanat pe sfarsitul anului acesta,sper sa se ocupe in acest timp de optimizare sa nu fie dezastru ca precedentele sa asteptam iar un val de patch-uri.
Bookmarks