Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Thread Introduction
Doom 3 Review #1 @ ComputerGames.ro

Doom 3 Review #2 @ ComputerGames.ro

Doom 3: Ressurection of Evil @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-06-2002, 08:27   #21 (permalink)
invisible ninja killer

Invisible Ninja-Killer's Avatar

filme, poze , unde? face cineva doom3 ?

Invisible Ninja-Killer is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2002, 14:00   #22 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

da, face ID.
referitor la geforce5, lol. Sa fim seriosi, nu o sa dau 4-500$ pe o placa video pentru un joc.

Rezare is online now    Reply With Quote
Old 03-06-2002, 19:17   #23 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

Nu face id. Din cunostiintele mele acestia lucreaza la aducerea pe micile ecrane a adaptarii dupa basmul lui Andersen "Craiasa Zapezii" ce se va numi "Craiasa Zapezii meets Duke Nukem for a Taste of Frigorific Doom".

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2002, 20:44   #24 (permalink)
spiral architect

Max the Fire Raven's Avatar

GeForce 5? Asta ce e, banc prost de ziua a doua dupa ziua copilului? Demonstratia pe care au facut'o la E3 a fost pe un GeForce 3 si eu tind sa cred ca nu le'a mers cu 5 frame'uri pe secunda... asa... imi sopteste o voce... dintr'un oarecare buzunar al Universului. Pe voodooextreme era un poll la care oamenii votau ce joc i'a impresionat mai mult la E3. Dupa vreo 10.000 de voturi, Doom 3 era pe primu' loc cu peste 50%, iar pe locul 2 NWN cu vreo 10% daca nu si mai putin, iar apoi incepeau sa curga celelalte jocuri. Deci e clar. E clar?

[edit]

Acu' s'au razgandit, cica demo'ul n'a fost pe GF 3, cica "id Software's impressive Doom III demo at E3 was powered by ATI Technologies' next-generation chip." Nu mai poate omu' sa aiba incredere in nici un zvon de pe net ca toti isi dau cu parerea aiurea. Prea aiurea. E clar?

Max the Fire Raven is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2002, 20:49   #25 (permalink)
Registered User

Overflow's Avatar

ma intreb cum o sa fie multiplayerul la Doom3. in asta exceleaza id.

Overflow is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2002, 20:57   #26 (permalink)
Registered User

Marduk's Avatar

Mda de unde facem si noi rost de demoul ala de la e3 ce dreq fac rusii dorm? sa il faca public mai repede

Marduk is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2002, 22:35   #27 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Aloooooooooooooooooo

Quote:
Originally posted by Max the Fire Raven
GeForce 5? Asta ce e, banc prost de ziua a doua dupa ziua copilului? Demonstratia pe care au facut'o la E3 a fost pe un GeForce 3 si eu tind sa cred ca nu le'a mers cu 5 frame'uri pe secunda... asa... imi sopteste o voce... dintr'un oarecare buzunar al Universului.
Demonstratia aia la E3 2002 a fost facuta cu o placa video ATI din urmatoarea generatie - http://www.computergames.ro/modules....ticle&sid=1183

Daca mai apleci o ureche spre alte voci mai reale ai sa vezi ca respectivu' film/imagini au fost facut la calitate medie. Si daca mai pleci si cealalta ureche in directia potrivita ai sa observi ca Id Software intotdeauna s-au remarcat prin titluri care cereau spre a rula fluid o placa video dintr-o generatie viitoare.

Eu sta che©

Update:
Quote:
Originally posted by Max the Fire Raven
Acu' s'au razgandit, cica demo'ul n'a fost pe GF 3, cica "id Software's impressive Doom III demo at E3 was powered by ATI Technologies' next-generation chip." Nu mai poate omu' sa aiba incredere in nici un zvon de pe net ca toti isi dau cu parerea aiurea. Prea aiurea. E clar?
Cum mah? Cine s-au razgandit? Esti pe langa daca tu citesti zvonuri si noi astialalti, in acelasi timp, citim stiri reale, oficiale. Toti aia este/sunt John Carmack

Hint: cauta in stirile de pe net de joi incoa' si ai sa "auzi" niste detalii suplimentare

P.S. Imi place ca ai facut pe atotstiutoru' apoi ai intors-o la modu' cel mai penibil: in loc sa ai taria sa recunosti ca te-ai avantat ca mielu' la taiere, dai vina tot pe surse (?)

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2002, 22:47   #28 (permalink)
Registered User

ButcheR's Avatar

sper ca doom3 sa fie destul de tare incat sa incheie era Counter-Strike
ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5

ButcheR is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 00:19   #29 (permalink)
Registered User

S7E6E's Avatar

Angry

Tot raul spre bine. In sfarsit un joc care macar justifica placi video ultra noi si memorie garla. Ca cpu-urile nu mai au ponderea de alta data. Si mi se pare firesc!

S7E6E is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 00:31   #30 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Vedeti ca filmuletul neoficial este pus la www.gamezone.ro la sectiunea downloads\filme\first person shooters\doom 3 gameplay movie...are 46 mb...

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 10:03   #31 (permalink)
Registered User

Iris's Avatar

Se pare ca demo nu a fost facut pe o placa video de la Nvidia (respectiv GeFrorce4 4600) deoarece au probleme cu driverele si cu noile imlementari de functii opengl. Nu stiu daca e chiar adevarat dar in caz ca este insemna ca mai avem si noi o speranta sa-l jucam chiar daca totul va fi la minim . Oricum dupa cate am citit pe net acest demo a socat multa lume atit ca si grafica cit si a faptului ca nu a rulat pe un hard existent pe piata la ora actuala, iar gandul ca iD vinde imediat motorul grafic .... ganditiva cam de ce jocuri se pune in viitorul apropiat ....

Iris is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 10:07   #32 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Assassin, come down, primul demo de acum un an juma' a fost facut pe GF 3, unde magaria rula cu max 30 de FPS. Pe P3 1000. Probabil a mai fost vre-un demo, dupa, pe R 300

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 10:17   #33 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
Demonstratia aia la E3 2002 a fost facuta cu o placa video ATI din urmatoarea generatie - http://www.computergames.ro/modules....ticle&sid=1183
Era vorba de E3 2002

Classic©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 11:37   #34 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Pe langa R300-le ala (sau ce Ati o fi fost), calculatorul folosit pentru demonstratie avea infipt in el un P4 la 2.2 ghz.
Trecand peste faptul ca detaliile erau pe mediu, Carmack a zis cu gura lui ca unul dintre motivele pentru care jocul apare d-abia in 2003 este optimizarea, momentan jocul ruland super greu si pe cele mai tari sisteme de pe piata.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 15:53   #35 (permalink)
Registered User

DEMON[mk]'s Avatar

Quote:
Originally posted by Overflow
ma intreb cum o sa fie multiplayerul la Doom3. in asta exceleaza id.

Se pare ca multiplayerul va fi neglijat (dar va exista) in DOOM III. Echipa ID a afirmat ca vor lansa ulterior un modul pentru a perfectiona multiplayerul.

DEMON[mk] is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 16:49   #36 (permalink)
Always in haste

Strider's Avatar

Desi sunt cam speriat de valul de remake-uri si sequell-uri pentru toate joacele facute in trecut, trebuie sa recunosc ca Doom III -ul m-a lasat si pe mine Totusi sper ca dl. Carmack nu o sa se bazeze eclusiv pe tona de poligoane si efecte uitand de gameplay & stuff. Oricum, mi se pare cam aiurea tech rush-ul asta care-i mananca pe toti.
I wish I was a ruler who'd make them understand

Strider is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 19:13   #37 (permalink)
Registered User

Demo de la E3 a rulat pe medium datorita unui bug.
Gameplay movie arata clar ca jocul nu se bazeaza exclusiv pe tona de poligoane si efecte ci se foloseste de acestea pt a creea o atmosfera teribila. Si ca jocul se doreste un interactive horror movie si are scripturi cu tona ceea ce zic ei ca va reduce rejucabilitatea. Dar eu zic ca de un film cu adevarat bun nu te saturi nici daca il vezi de 10 ori.
Altii de la ID au dat si ei interviuri(pt unii nu exista decat Carmack)
in care spun lucruri interesante.
Caracterele nu au atat de multe poligoane pe cat ar crede unii ci sau folosit in mod inteligent shadere si bump mapping-ul pt a face un model "low poly" sa arate ca unul high poly. Asa ca jocul nu va avea neaparata nevoie de Gf5 pt a rula ci va merge decent si pe gf3. Asta spun ei ca e situatia in stadiul actual si asa sper eu ca va ramane. Asa se explica si de ce capatanile alora apar inca colturoase.
Am mai vazut acolo de ce tehnolgiile truform si n-paches sunt de aruncat la gunoi in cazul in care vrei sistem de umbre adevarat.
Trent Reznor lucreaza ca nebunul la sunet desi cei de la ID nu i-au confirmat ca el este cel ales. Cred ca vor sa-l fiarba in suc propriu Oricum eu nu vad pe alcineva mai bun pt a se ocupa de partea asta.

Axel is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 21:07   #38 (permalink)
spiral architect

Max the Fire Raven's Avatar

Assassin

Quote:
Imi place ca ai facut pe atotstiutoru' apoi ai intors-o la modu' cel mai penibil: in loc sa ai taria sa recunosti ca te-ai avantat ca mielu' la taiere, dai vina tot pe surse (?)
In loc sa te arunci in acuzatii mai bine... da'te'n shit In locul unde am citit prima data despre D3 spunea clar GF3, dar probabil nu era vorba despre demo'ul de la E3 si eu am presupus acest lucru, nestiind ca a mai fost un demo. Sau stiam si am uitat. Oricum, am vazut dup'aia ca era vorba de ATi si mi'am exprimat nedumerirea, da' unde vezi tu ca m'am dat atotstiutor? Daca era asa pur si simplu stergeam ce scrisesem inainte, logic nu?

quasi-on-topic, cu referire la faptul ca o sa fie bazat pe single player si evident faze scriptate. Nu stiu de ce face atata caz lumea in legatura cu secventele scriptate din jocuri, ca n'ar fi bune, ca nu ar fi rejucabilitate, etc. So fucking what? Asta inseamna ca toate questurile, rts-urile cu campanie liniara, etc etc nu sunt jocuri bune? Like... wake up. Dimpotriva... nu prea'mi dau seama sau nu reusesc sa'mi aduc aminte care joc cu campanie total dinamica si fara scripturi a fost extraordinar de jucabil, a staruit in amintirea noastra etc.

[edit]

Jagged Alliance 2.

Max the Fire Raven is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2002, 23:00   #39 (permalink)
invisible ninja killer

Invisible Ninja-Killer's Avatar

falcon4, frontier elite/first encounters

Invisible Ninja-Killer is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2002, 08:03   #40 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

Pe partea scriptata, Starlancer, MoH, asa mai din generatia tanara...

Cowboy is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules