![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
Daca ai sa asculti cu atentie interviul si ai sa urmaresti filmele de prezentare cu la fel de mare atentie, ai sa vezi ca: 1. un nene spune clar si pe fata ca tocmai asta e spilul la DOOM 3 ca detaliile NU mai sunt bump mapping ci poligoane propriuzise. 2. daca totusi nu crezi ceea ce auzi arunca o privire si uite-te cu atentie la modul in care arata personajele. Din ceea ce am vazut acolo indraznesc sa spun ca personajele vor avea o medie de 6-7000 de poligoane CEL PUTIN. Si crede-ma ce ai vazut acolo e bump mapping dar pus pe o mare gramada de poligoane.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
>Daca ai sa asculti cu atentie interviul... Excelent, a doua etapa ar fi chiar sa le citesti. Eventual tot cu atentie. Quote:
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
Mda, inseamna ca am gresit (putin in estimare). Probabil ca in Doom 3 se va folosi LOD la greu, iar in cazul asta probabil ca un personaj aflat la mama dracului o sa aiba 2000 de poligoane iar vazut de aproape va avea in jur de 6000. Ar trebui sa te gandesti ca la Morrowind s-a ajuns deja la 4-6000 de poligoane, iar Morrowind-ul n-are nici pe departe detaliul si nici cerintele de sistem de la Doom3.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
>Ar trebui sa te gandesti ca la Morrowind s-a ajuns deja la 4-6000 de poligoane, iar Morrowind-ul n-are nici pe departe detaliul si nici cerintele de sistem de la Doom3. Comparatia numarului de poligoane nu are nici o relevanta, engine-urile sunt mult prea diferite.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
Uite citat: "1500 Polygon Weapon Models" deci 1500 NU 3000! Uite aici link oficial unde scrie asta (pt. ca bineinteles ca pe mine nu ma crezi...)http://www.ravensoft.com/soldier2.html Asa ca nu mai scoate tu din burta tot ce vrei!!! Last edited by Dead Ghost; 09-06-2002 at 16:48.. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Stramba lemne eu am citit cateva articole ce aveau si scheme,poze, exemple, tot tacamu. Ceea ce am afirmat eu in momentul de fata este corect. Acuma daca cei de la id se hotarasc sa faca schimbari majore nu poate nimeni sa stie.
Last edited by Axel; 09-06-2002 at 01:15.. | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| studiatzi
Modelele din joc o sa aiba maxim 4000-6000 de poligoane. Intr-un interviu oamenii spun ca au pus intr-un nivel unu langa altul modelul low-poly cu texturi bumpmapate si modelul high-poly de aproximativ 1000k poligoane si diferentzele sunt insesizabile. Ganditi-va ca asta inseamna ca engineul suporta afisarea a mai mult de 1000-1300k pe scena si presupun eu mult mai mult. Daca ati stii ce inseamna bump-mapping si in ce fel este el folosit in doom3 nu ati mai fi asa de miratzi. Daca detaliile ar fi fost poligoane si nu bump mapping jocul nu ar rula nici pe statiile garfice de ultima generatie in real time. Tot ce zice axel e true 100% ( articolele alea leam citit impreuna ). Numai pentru a realiza o textura sunt necesare 5 operatii. Texturile nu mai sunt pur si simplu desenate in photoshop. Cititzi si invatzati. Mai exista un film care se cheama doom3 legacy si in care o sa va datzi seama despre ce zic. Pe langa engineul grafic despre care toata lumea isi da cu parerea in doom3 mai sunt si multe alte chestii super ( engineul fizic si noul sistem de collision detection, engineul de sunet asemanator celui din halo si multe alte chestii. La aparitie o scena de joc va avea maxim 250-300k poligoane. Ca o comparatzie o scena din urmatorul unreal ( ut 2003 sau unreal2) va avea maxim 150-180k poligoane pe scena, bineintzeles cu posib de a creste numarul.Ce vreau sa aflu acum este cum o sa foloseasca carmack noile facilitatzi ale cipului parhelia.
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Dar cine a zis ca trebuie neaparat sa foloseasca facilitatile de la parhelia? Cel putin doom 3 cred ca are lista de "features" completa.... btw, model highpoly de 1000k=1.000.000 de poligoane? exagerezi...daca doar un model are 1000k, inseamna ca scena aia o sa aiba mai multe 1000 de k, adica da damage la placile actuale. Eu am auzit unele estimatii de 1.500.000 pentru UT Bench ala care a aparut pe siteuri si cam 150-200k pentru doom3.btw, sa inteleg ca are nevoie de o placa care stie bump-mapping in hardware? adica pe gts nu o sa mearga?...
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
GTS nu stie de enviorement bumpmapping dar nu despre ala e vorba asha ca din puntul asta de vedere poti sta linistit. ![]() Cum spune si Ogry probabil problema va veni la folosirea pixelshaderelor, vertexshaderele putand fi emulate usor soft. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
HUOOO nu imi sariti in cap ...asa au zis aia de la XPC in review lor... Am vazut si eu marele film si nu am sarit in sus de mirare deloc.De ce? Pai mai are un an si juma minim pana apare .In timpul asta se pot schimba multe , si in rau dar si in bine.Ceea ce e acum este doar publicitate , publicitate ,publicitate.... Din filmu ala miroase a atmosfera de resident evil... ps.DG:mai taci 'raku din gura. Daca nu stii sa raspunzi civilizat nu te baga
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Si raspund asa pt. ca stiu cu cine am de a face... PS:iar daca tu te iei dupa ce zic aia in xtrempc....LOLis...Citeste spre ex. articolul de la ut2003 si vei vedea ce spun aia,ca va avea vehicule in jocul final....lol...se stie de vreo 2 luni ca au renuntat la vehicule.Asta ca sa iti dau numai un exemplu... Last edited by Dead Ghost; 10-06-2002 at 01:27.. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Am presupus ca aia din xtrempc macar asta au nimerit-o ...does that compute?Sau tre sa verific in zece locuri inainte sa zic ceva??? Zombii , culorile , monstru ala mare care papa la cadavre , nivelul/ele dau a resident evil the movie...da stai ca nu l-ai vazut...ups. Am uitat sa adug ... Din nou nu esti instare sa intelegi ce postez asa ca las-o mai moale de acum incolo ok?Nu mai am chef sa ma chinui iara enspemii de posturi ca sa te fac doar sa intelegi ce vreau sa zic....
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #59 (permalink) | |||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Uite poate intelegi TU asta: Asta ai scris la threadul doom3 vs u2 : Quote:
Quote:
Last edited by Dead Ghost; 10-06-2002 at 02:30.. | ||||||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Inteleptii cedeaza primii....
Amice esti dus.De acum incolo esti in capul listei mele de IGNORE.... La revedere , drum bun... ps:Nu te deranja sa imi mai raspunzi....
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |