![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2009 |
Salut Ati vazut ca bad company 2 a fost deja amanat pt. 2010 ? Daca de pe acuma incep astia de la EA sa amane jocu , ce sa zic mai tarziu .. Cred am gasit ce inseamna EA : " este amanat " asta inseamna . De cand ma stiu EA tot amana : patchu de bf2 1.50 au zis ca iese de craciun ( 2008 ) ... battlefield heroes closed beta cu keyele si ala lau amanat de nici nu stiu cate ori i had enough | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
Da . Ambele jocuri bf1943 si bf Bad C. vor aparea pe cele 3 platforme( xbox - ps3- PC ) . Faza tare este ca desi consolele aduc mai putin profit in vanzarea jocurilor ( dupa cum arata ultimul studiu de marketing IT ) , pentru console releas-ul se face intotdeunea mai repede . Versiunea pentru PC se lasa asteptata in 80 % din cazuri . Inca un exemplu in acest sens este activision care a anuntat releas date-ul pentru iarna 2009, dar doar pt. console , versiunea pentru PC mai are de asteptat . EA - DICE nu pare sa stea pe tusa , ma refer la evolutia jocurilor FPS . Pe langa ca scot jocurile pe banda rulanta , stiu si sa " FURE " un pic de la altii . Cum ar fi sistemul de viata din battlefield bad company 2 ( asta am citit azi intr-un articol de pe planet ) va fi similar , chiar exact la fel cu cel din CoD 4- 5 , care vreti voi . In legatura cu BATTLEFIELD 1943 , personal cred ca este un hibrid de Battlefield Heroes si Battlefield Bad Company , imputernicit de binecunoscutul FROSTBYTE . Am jucat Battlefield Heroes beta , si exista multe asemanari intre aceste 2 jocuri , ca de exemplu : - 3 clase de " soldati" - miscare fizica a jucatorilor foarte asemanatoare - aceleasi Vehicule ( tank - jeep - avion ) Daca va uitati cu atentie la trailer veti observa si asemanarile cu battlefield Bad company ( sistemul de obtinere a DOGTAG-ului ) . By the way - Battlefield Heroes este NASPA - are mari defecte : 1. gasesti pe net cheaturi gratis ( |DA , nu sunt detectate - si 50 % din testerii de beta le au gata - m-am saturat de scris Ciao | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Nu de alta, dar stiu sigur ca aberezi groaznic la capitolul asta
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
Deci nu era un studiu de marketing ( nu-mi aduceam eu aminte bine ) era ultimul raport financiar din industria jocurilor pe PC . Uite aici cateva fraze din raportul PGA pe 2008 : The PC is the largest single platform for games with annual worldwide revenue of about $11 billion. This is more than any of the console and portable systems from Sony, Microsoft and Nintendo. • In emerging markets such as Asia and Eastern Europe the PC has become the de facto platform of choice for games as console systems have not had major penetration in most countries. • Even in North America and Western Europe the PC is the leading single platform for games with over $6 billion in combined revenue from those markets. • Broadband penetration has been a key driver of growth and revenue growth for PC games, and is directly tied to growth in broadband penetration. • The three biggest trends in 2008 were 1) the growth of online digital distribution via services like Valve’s Steam; 2) the growth of free games with a virtual item purchase model and 3) the growing presence of game cards at major retailers like 7-Eleven. • Top PC games regularly generate over $50 million at retail revenue but can generate substantially more in subscription and/or add-on revenue. • Massively Multiplayer Online Games (MMOGs) are the leading products for both revenue and profits. Several Asian MMOGs are generating over $100 million in annual revenue after 5+ years on the market. World of Warcraft is generating over $1 billion in annual revenue. The Lich King expansion to World of Warcraft outsold its predecessor. In 2008, two major new subscription MMOGs (Warhammer Online and Age of Conan) sold over 1 million units at retail. • Digital distribution, free-to-play models and retail game cards are well-established in Asia, but just starting to emerge in North America and Europe. • Leading emerging markets for PC games include Russia/Eastern Europe, India, Brazil and Southeast Asia. These markets generally have very low (often less than 5%) broadband penetration, but are expected to grow substantially as the infrastructure improves. • Low-cost PCs often have trouble playing high-end games, but they are helping drive growth in the mass market and emerging markets that can not yet afford high-end systems. These PCs are helping drive the casual game market. • The trend in Western markets is toward portability and connectivity, with laptops outselling desktops, In addition, the major growth segment in laptops is under-$500 netbooks that are better suited for online casual games. • Casual games have developed into an entire sub-segment led by large industry portals such as Electronic Arts’ Pogo, Yahoo, MSN, Big Fish, Real Networks and others. These top portals can now generate well over $100 million in annual revenue from casual PC games. Aici ai linku de unde poti sa iei .PDF-ul cu tot raportul Articles Inainte sa critici , citeste mai mult | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Am citit destule despre asta, trust me ![]() In primul rand tu vorbesti despre ceva in primul post, apoi dai copy paste la altceva. Este o diferenta sa spui ca un joc care apare si pe console si pe PC se vinde mai bine pe PC si este total altceva sa zici ca The PC is the largest single platform for games. Ce spui tu acolo sunt doua chestii total diferite. Eu nu am vazut vanzari ale unor jocuri multi platform in care PCul a depasit vanzarile 360/PS3 ( ex fallout Fallout 3 tops NPD October PC chart - Planet Fallout Un raport financiar de la PC Gaming Alliance un are cum sa nu puna intr-o lumina buna PCul, ca de aia au directori de marketing platiti bine. Daca observi, ei baga in aceeasi oala MMORPGurile, jocurile casual si cele multi-platform, si logic ca PCul inca este o platforma care vinde. Problema (mea) este ca nu vinde la fel ca o consola acelasi joc. Quote:
Dupa care studiul o baga pe MMORPGuri, care nu ai cum sa faci pe console, si casual games care inca se vand extraordinar de bine pe PC (dar incep si pe console, vezi Xbox Live). Ca sa ma repet, din sursele care le stiu eu (Gamasutra, diverse siteuri de profil, EA sales), nu am intalnit joc multiplatform care sa vanda pe PC egal cu oricare din console. Adauga numerele extraordinare de downloaduri de torrente care vin cu fiecare new release, si ai sa intelegi de ce prefera sa lanseze pe console mai intai, sa fie siguri ca cumpara cineva jocul ![]() Sa fiu un pic si on topic, am jucat un pic si 1943 si BF Heroes. Heroes mi s-a parut fara inspiratie si o incercare de fun gen Team Fortress 2, dar faptul ca este gratis si te costa o palarie 2 euro mi se pare foarte bine implementat. In apararea lui, stiu oameni care il joaca 8 ore pe zi si ei zic ca este foarte tare, asa ca s-ar putea sa iasa ceva interesant. 1943 mi se pare iarasi un shooter standard multiplayer, dar si aici mai este pana iese si pare la fel de interesant ca toata seria 1942.
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2009 | Battlefield Bad Company 2 PC
Deci , Battlefield Bad Comapany 2 apare sigur pe PC 100% . Cine nu e convins il invit sa urmareasca toate interviurile de prezentare a jocului .Aste e lamurita . O problema ce mi se pare mie a fi foarte interesanta este ca : ATENTIE , BATTLEFIELD 3 pare sa fie in lucru . Personal urmaresc cu foarte mare interes acest subiect .Am vazut toate interviurile cu producatorii de la EA . Dintre acestea 3 -4 dintre ele mi-au atras atentia . aceste 3-4 interviuri au fost date publicului intr-un interval sa zic de vreo 6 luni .Interviuri date de Gordon Van Dyke si Karl-Magnus Troedsson. Cel mai tare am fost surprins de ultimul dintre ei , o sa va dau un link cu interviul respectiv aici , si va rog sa fiti atenti la sfarsitul interviului LINK Stiu ca este un pic cam "zvon" , dar in aceasi masura pot sa spun ca Karl-Magnus raspandeste ZVONU' . | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
bad company 2 in iunie ajunge la testare, iar battlefield 1943 se testeaza acum .
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Nu trebuie nici un studiu. Bad Company 1 joc foarte bine primit de consolisti, a vandut pe xbox cam un milion de bucati si pe PS3 undeva la 5-600.000 bucati cam intr-un an de zile. BF2 vanduse pe PC peste 2 mil de bucati intr-un an de zile, la fel si Bf1942, 2 mil in primul an, 3 milioane in primii 2 ani. Jocurile de genul asta se vand bine pe PC.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #19 (permalink) | ||
|
raspunsul comunity managerului DICE la intrebarea unui user de pe forumurile EA-BF Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |