![]() |
| | #24 (permalink) | ||
|
Cand am deschis treadu asta am stiut ca va fi cel mai tare hardcore MP din lume . Tocmai am vazut si eu ultimul film BC2 . este extraordinar : vehicule , mass destruction , infanterie , close combat ,sniping totul este intins pe masa din fata tastelor tale , nu trebuie dacat sa dai click click ...un milion de click-uri . P.S. mi-am asigurat mouse-ul ![]() SEE YOU ON THE BATTLEFIELD ---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:30 ---------- By the way . If you want to fell the real deal of Bad Company 2 hardcore multiplayer official challenge's, my army is waintin' for you from 2006 . DTV-gen.Ro-Sacalu
__________________ BORN IN SIN - COME ON IN - | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Alo Domnu west / nu-i frumos sa insulti oamenii asa pe gratis .Sacalu sar putea sa fie mai aproape de tine decat crezi .. By the way aici se vorbeste de bad company 2 nu de altceva dupa cate stiu eu . A-ti face bine sa aduna-ti cat mai multe despre BC2 si sa postati aici , poate asa aflam mai repede stirile despre Battlefield / ca de exemplu de bf943 nu am mai gasit nimic in ultima vreme ,decat un screen naspa.
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Reactiv bine zici tu acolo , EA doar a venit cu finantele . Nu stiu daca ai vazut prezentarea din Rusia , sa vezi ce nasoala e ,GVD parca le turna la aia mamaliga in gura , cu tot cu traducator . Ce sa faci unii nu prea stiu decat limba lor .A prezentat GVD acolo tot ,incepand de la titlu la frostbyte .. ![]() Sorry west acolo mai prins . Imi cer scuze pt. greselile de ortografie ,nu au fost intentionate ,doar ca faceam mai multe lucruri deodata .e un pic cam greu cu 4 limbi straine sa mai si scrii corect 100% .
|
| | #32 (permalink) | ||
|
e de pe vers PS3 BETA, dar merge pentru idee: Battlefield: Bad Company 2 Direct-Feed Walkthrough in High Definition – G4tv.com | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
eu am terminat single de pe ps3 la BC1 si e foarte reusit, personajele au si umor ). pe 19 o sa inceapa beta testingul la BC2 si am reusit sa pun mana pe un beta key. o sa revin cu impresii si aici desi e arie de PC se poate totusi contura o imagine despre joc
__________________ AC MILAN per sempre | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
pe 19 ar trebui sa fie un val de coduri pentru EU si daca nu ma'nsel, in dec incepe Open BETA_ul pentru PC | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |