![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Postal 2 va fi lansat
Mai multe detalii la http://www.computergames.ro/article.php?sid=710
__________________ .:: PGL - Professional Gamers League ::. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
LOOOOOOOL uite ce scrie in colt sus LOOOOOOOOL LOOOOOOL !!! Ai si o poza cu ea activata ? P.S. Jocu e super!! Is' pe el! Edit : ups ai postat instant mah fenomen ! Ma refeream la a doua poza... Oricum, am ras cu lacrimi cu pisica aia! CA ITEM!!! LOLL
__________________ Start running. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Am luat acest joc si este SUPERB!!!!!!!! Am ras cu lacrimi! Faza cu pisica este criminala. Imi place ca e tip GTA mai mult, si imi place ca e un pic (mai mult) realist in privinta oamenilor. De ex, la banca, cand stateam la coada sa iau cecul, a venit unu si s-a bagat in fata mea. Desigur, oricat mi-a placut faza, i-am datun harlet dupa ceafa de l-am lasat lat acolo. E SUPERB!!!!!
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Mda deci jocul este dementa la superlativ ) desi nu ai nici un fel de scop sunt anumite elemente care reusesc sa ma amuze rau de tot
__________________ This is your last chance ... after this there is no turning back ... You take the BLUE PILL ,story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to belive You take the RED PILL , you stay in Wonderland, and i show you how deep the rabbit hole goes ... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ce am descoperit azi: Daca ai pe langa tine un caine care te urmeaza (i-ai dat niste biscuiti) si zbori capul unuia cu sapa, potaia se duce dupa cap,il ia si ti-l aduce la picioare....AM LESINAT DE RAS cand am vazut treaba asta....LOOOOL ![]() ![]() Ati electrocutat vreodata o matza? Incercati.... Ca sa nu mai zic ca am dat peste o curte inchisa (ajungeai pe acolo mergand pe niste fire electrice,curtea se afla in spatele magazinului de unde iei lapte) si unde era UN CUIB de matze de toate rasele si culorile....Loc bun pt. testare.... Ati dat vreodata pe suicide (e tasta in meniu)? Looool...Nu-s normali aia (am stabilit asta de la inceput,da' tot tre sa o mai zic...) | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Da, fazele astea sunt criminale Mi-au placut si alea cu semnarea petitiei si cu demonstrantii in fata sediului RWS. La un moment dat am imprastiat benzina de-a lungu' unui pod aglomerat si intr-o parcare - asta spectacol: zeci de torte vii fugind de colo colo si masini sarind in aer ca popcornu'![]() Cutu-cutu©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Imi mai place ca bazuca se bazeaza pe benzina nu pe rachete si daca tragi fara sa incarci se duc destul si poti da cu O SUTA de zboara aia in toate partile. Am incercat asta, in sectia de politie pt macel. HEH HEH HEHE.Faza la care am ras cu lacrimi :
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |