![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Postal 2
In ultimul timp nu prea ma mai joc mai nimic decat CS shi W3 pe net sau lan, dar Postal 2 a fost un joc care mi-a captat atentzia prin faptul ca este mai..."deosebit" sa zic asha, adika faci nishte chestii mai "anormale" sa nu mai zic ca a fost interzis in cateva zeci de tzari. Grafica este super, asta daca itzi permite placa video iar jucabilitatea este mai mult decat ok. Un singur lucru nu mi-a placut la el shi anume faptul ca harta este structurata pe "parcele" iar ca sa treci dintr-o parcela in alta ashteptzi ceva asta pe un calculator destul de bun.... In fine vi-l recomand mai ales daca vii nervos de la schoala sau servici shi simtzi nevoia sa te descarci...un pic...soo" get down if u don't wanna die..." | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Sa nu zici ca nu tzi-a placut cand directzionezi jetul de "pee" direct in gura la aia care incep sa fuga ca disperatzii shi intr-un final vomita in timp ce ii iei la shpitzuri ....shi dupa aia vershi canistra pe ei shi le dai foc asta asha ca incalzire "and now the flowers will grow", ca dupa aia le retezi kapu cu kazmaua shi incepi un fotbal...sa creezi un pic de anarhie Mi-a placut shi faza cu pisica me post de hamortizor la shotgun ....miau! | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Postal 2
A jucat cineva POSTAL 2?E putin mai vechiut(l-am jucat anul trecut)E altceva fata de un fps clasic... Sincer nu cunosc o persoana (in afara de mine)careia sa-i fi placut pe bune jocul.(cunosc ,totusi o alta persoana care l-a jucat )Tot e ceva...Intentionez sa schimb calcul si o sa-l rejoc. Il recomand celor plictisiti de formula clasica... | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
L-am jucat, l-am terminat, l-am sters (cu tot cu .iso). Joc scurt si foarte slab. Nimic deosebit in afara de violenta excesiva.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
mie unu mi-a placut.mi s-a parut iesit din tipare. m-am bucurat ca , in fine exista producatori pe care nu ii i-a curentul si-si permit sa "miste in front". excesiv de violent.corect. dar are un "ceva" al lui...un aer de tampenie facuta cu buna stiinta tampenie. si desii este extrem de violent nu ajungi niciodata sa iei treaba foarte in serios in jocul asta. daca spui ca l-ai jucat si ca este violent , inseamna ca in timpul jocului ai ales calea violenta de rezolvare a misiunilor pt cei ce nu l-au jucat-toate cerintele misiunilor pe care le ai de indeplinit sunt cat se poate de pasnice exemplu:trebuie sa te duci sa cumperi lapte de la supermarket | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Am mentionat sistemul de load foarte tampit?
|
| | #30 (permalink) | ||
|
nu. nu l-ai mentionat. asta ma enerva si pe mine la el. probabil fanii jocului sunt inca la mare ...mai asteptam?poate apar pt ca incep sa cred ca am probleme.rdu-jocul este chiar cretin in esenta lui ;pt ca este conceput sa fie asa-are violenta excesiva dar este o parodie(parerea mea) sincer nu am intentionat sa deschid un thread cu tema- jocurile pe care le detestam cel mai mult-dar putem incepe postand aici | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Postal 2 este despre un om normal intr-o lume normala ... sau mai bine nu; un joc tocmai bun ca sa-ti descarci frustrarile dupa o zi stresanta, in care daca te pishi in sus poti anula damage-ul dat de foc, iar cactusii dau si ei un damage acolo, ca sa fie ... iar lopata si foarfecele (ndeh, Running with Scissors is their name) sint arme de baza .Jocul e o satira violenta si atit - indienii si laptele de la vacile lor sfinte, parintii ingrijorati de influenta proasta a jocurilor asupra progeniturilor, bibliotecile care gem de oameni studiosi Ma rog, l-am jucat pina la sfirsit, eram curios cum e cu faza aia in care ploua cu pisici - de fapt ma asteptam sa ploua cu matze (=intestine), nu cu matze(=pisici), c-asa scrisese unu' "nah faza bestiala, la sfirsit ploua cu matze" dar ma rog, gusturile nu se discuta. Oricum, nu m-a dat pe spate.
__________________ The beauty lies in the eye of the beholder. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Eu zic ca mai degraba unul de 13 ani o sa gaseasca jocul "cool"...
|
| | #34 (permalink) | ||
|
oricum jocul iese din tipare(cine stie un joc asemanator sa-mi atraga atentia-poate-mi scapa mie)...este o parodie .iti poti da seama imediat dupa misiunile pe care le ai de dus la bun sfarsit. acum depinde de umorul fiecaruia si de ceea ce asteapta fiecare de la un joc. unii vor sa joace singuri acasa dupa ce au avut o zii grea la serviciu, o parodie cretina -dar amuzanta, altii ,vor sa joace in retea un shooter cu colegii de clasa , sa tina scoruri , sa organizeze campionate... acum 3-4 luni aveam chef sa joc worms.care e problema? nu e la moda?si ? | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Sorry, dar worms inca !
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
![]() http://www.computergames.ro/site/p/a.../ro/artid/222/
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| Advertisment | |