![]() |
| | #242 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ entuziast maniac disperat Last edited by foxX; 05-11-2009 at 05:20.. | |||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
Mda, deci e probabil cel mai cretin sistem de save/load. Oh well, o sa il iau ca pe o provocare. In rest jocul e superb, sunt pe la level 14 si abia ce am terminat misiunea cu cheia de la mina. As avea cateva obiectii legate de portarea pe pc, mai exact folosirea tastelor/mouseului in interfata, care e cam inconsistenta si devine frustrant. Iar integrarea elementului rpg in fps e flowless, parca s-au nascut impreuna. Nici partea de rpg nici cea de shooter nu e afectata reciproc in mod negativ.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
Level 19 , super joc in continuare ..., ce-l mai bun deocamdata din acest an pt mine . Parca are lipici ! Bonusuri cu arme , bani si alte surprize in orice moment , nenumarate motivatii ca sa continui jocul . Nu are cine stie ce grafica dar gameplay-ul acopera tot , ridicandu-l in sus .
__________________ “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.” ![]() ♫ ♪ Veteran •̪̀͡●) 公 | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ entuziast maniac disperat Last edited by foxX; 05-11-2009 at 16:39.. | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Salut,am nevoie de ajutor va rog,daca e cineva in drum spre The Vault,mai exact misiunea "Find Steele" care la mine are bug.Am intrat in the vault apoi a trebuit sa ies din joc,nu am apucat sa omor bossul.Acum cind intru bossul lipseste iar misunea e in stadiul "TURN IN",doar ca nu am cui s-o predau.Poate e cineva care doreste sa joace misiunea in co-op si o sa pot progresa.Multumiri anticipat.
| ||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
In legatura cu acele class mods: sunt destule care iti dau +X puncte la skilul Y, precum si alte bonusuri (gen +45% pistols fire rate). Bun, fire rate-ul l-am verificat, chiar trage mai repede, dar bonusul de puncte la skiluri am impresia ca nu il da In tree-ul de skiluri nu apare, si sincer nici nu observ acele bonusuri pe care cele cateva puncte in plus la respectivele skiluri, ar trebui sa mi le dea.Voua cum vi se pare ? bonusul pt skiluri chiar se dau, sau ... nu ?
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
|
Pacat ca sniper-ul devine practic inutil de la lvl ~18 in sus. Gasesti revolvere cu zoom, fire rate si damage mai mare, si in plus, cand joci co-op, nu prea mai apuci sa stai frumos sa pui tinta pe capul unuia cu snipperul... mai ales daca e si un berserk in echipa.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
|
Salut. Eu am o problema...la modul online se poate conecat oricine la jocul meu, sau daca fac un joc privat si invit un prieten se poate conecta fara probleme la mine si jucam perfect...dar cand incerc eu sa ma conectez la jocuri deja facute, sau mai rau, cand primesc invitatie de la prieten si incerc sa ma conectez la el imi aparea fereastra cu numaratoarea inversa pana la time out si dupa ce trec cele 15 secunde ma anunta ca nu se poate conecta la server. A mai intampinat cineva aceasta problema, sau stiti vre'o rezolvare?
__________________ My rims never spin to the contrary You'll find they're quite stationary | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
| Quote:
Si niste poze parca ar fi din romania de dupa criza
__________________ “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.” ![]() ♫ ♪ Veteran •̪̀͡●) 公 | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
__________________ Intel C2D e8400 3.6 Ghz 1.18v, MSI P45 Neo3 FR, Gigabyte ATI Radeon HD4870 1GB, Corsair CMPSU-620HX, A-DATA 4GB DDR2 800MHz EE, 2x WD6400AAKS, HD103SJ, X25-M 80G2, Antec P182, Noctua NH-U12P, 3xNoctua NF-P12-1300 700rmp, HP LP2475W, Sennheiser HD595, Pro-Ject Head Box II, SteelSeries QcK Heavy, Logitech MX 518 | ||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
cant fuckin wait w00t Gearbox has confirmed that The Zombie Island of Dr. Ned, the first DLC for Borderlands will start dropping on November 24 . In case you missed the original announcement, this DLC will take players to Jakobs Cove, where a fellow by the name of Dr. Ned has -- perhaps unwittingly -- transformed the local workforce into a rotting army of undead atrocities. It falls on the shoulders of the loot-crazed Vault hunters to discover a cure and bring peace back to the Cove, although let's be honest here: Nothing cures a case of zombie plague like a shotgun blast to the face.
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |