Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2009, 03:13   #241 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Intradevar, jocul e cam repetitiv. Farmecul lui este modul co-op. Eu l-am terminat si in single, dar parca nu are farmerc daca nu mai joci cu cineva.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 03:27   #242 (permalink)
Registered User

foxX's Avatar

Quote:
Originally Posted by Licaon_Kter View Post
comparatii DX9 vs. DX10 ati facut?
e in ini mentionat direct3d 10, dar jocul, ca tot ce am vazut pe unreal 3 in afara de bioshock si gears of war, nu suporta. asa cum in ini e si motion blur si n-are niciun efect.

Quote:
With no in-game AA available to ATI Radeon users, although the features do technically work on ATI Radeon hardware, the only way AA can be used is by forcing it in Catalyst Control Center. This causes the driver to use AA on every 3D object in the scene, reducing performance, compared to if the game's in-game AA engine is used.
Quote:
"To fairly benchmark this application, please turn off all AA to assess the performance of the respective graphics cards. Also, we should point out that even at 2560×1600 with 4x AA and 8x AF we are still in the highly playable territory," McNaughton adds.

Choose with your wallets.
asta se zicea la batman: arkham asylum

Last edited by foxX; 05-11-2009 at 05:20..

foxX is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:04   #243 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Am si eu o intrebare. Se poate salva in mod clasic ? Pentru ca mi s-a intamplat de mai multe ori sa fiu prins langa un checkpoint in mijlocul inamicilor, fara arme si munitie. Si nu pot da reload.

42 is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:56   #244 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

nu cred.

load si fuuuuugi

Flame is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 13:15   #245 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Mda, deci e probabil cel mai cretin sistem de save/load. Oh well, o sa il iau ca pe o provocare. In rest jocul e superb, sunt pe la level 14 si abia ce am terminat misiunea cu cheia de la mina. As avea cateva obiectii legate de portarea pe pc, mai exact folosirea tastelor/mouseului in interfata, care e cam inconsistenta si devine frustrant. Iar integrarea elementului rpg in fps e flowless, parca s-au nascut impreuna. Nici partea de rpg nici cea de shooter nu e afectata reciproc in mod negativ.

Old 05-11-2009, 14:49   #246 (permalink)
Registered User

solaris15's Avatar

Level 19 , super joc in continuare ..., ce-l mai bun deocamdata din acest an pt mine . Parca are lipici ! Bonusuri cu arme , bani si alte surprize in orice moment , nenumarate motivatii ca sa continui jocul . Nu are cine stie ce grafica dar gameplay-ul acopera tot , ridicandu-l in sus .

♫ ♪ Veteran •̪̀͡●)

solaris15 is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 16:26   #247 (permalink)
Registered User

foxX's Avatar

Quote:
Originally Posted by 42 View Post
Iar integrarea elementului rpg in fps e flowless, parca s-au nascut impreuna. Nici partea de rpg nici cea de shooter nu e afectata reciproc in mod negativ.
Quote:
Originally Posted by solaris15 View Post
Level 19 , super joc in continuare ..., ce-l mai bun deocamdata din acest an pt mine . Parca are lipici ! Bonusuri cu arme , bani si alte surprize in orice moment , nenumarate motivatii ca sa continui jocul . Nu are cine stie ce grafica dar gameplay-ul acopera tot , ridicandu-l in sus .
ar fi pacat ca prin editare sau stergere sa se piarda asa ziceri

Last edited by foxX; 05-11-2009 at 16:39..

foxX is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 18:12   #248 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Acum ce am zis ? E un hibrid perfect.

Old 05-11-2009, 22:07   #249 (permalink)

Tweak's Avatar

Se refera probabil ca ai zis flowless, cand corect e flawless. Oricum jocul e foarte challenging, eu joc cu un prieten si nu doar o data ne-am luat wipe . Lvl 16 deocamdata.

Tweak is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 15:37   #250 (permalink)
Registered User

Salut,am nevoie de ajutor va rog,daca e cineva in drum spre The Vault,mai exact misiunea "Find Steele" care la mine are bug.Am intrat in the vault apoi a trebuit sa ies din joc,nu am apucat sa omor bossul.Acum cind intru bossul lipseste iar misunea e in stadiul "TURN IN",doar ca nu am cui s-o predau.Poate e cineva care doreste sa joace misiunea in co-op si o sa pot progresa.Multumiri anticipat.

chris38 is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 18:05   #251 (permalink)
Registered User

solaris15's Avatar

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bordelands.jpg
Views:	200
Size:	397.0 KB
ID:	547097  

♫ ♪ Veteran •̪̀͡●)

Old 06-11-2009, 19:18   #252 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

In legatura cu acele class mods: sunt destule care iti dau +X puncte la skilul Y, precum si alte bonusuri (gen +45% pistols fire rate).

Bun, fire rate-ul l-am verificat, chiar trage mai repede, dar bonusul de puncte la skiluri am impresia ca nu il da In tree-ul de skiluri nu apare, si sincer nici nu observ acele bonusuri pe care cele cateva puncte in plus la respectivele skiluri, ar trebui sa mi le dea.

Voua cum vi se pare ? bonusul pt skiluri chiar se dau, sau ... nu ?

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 11:02   #253 (permalink)
Registered User

JohnBiggun's Avatar

Trebuie sa ai bagat 1 punct ca sa-ti dea si mi se pare ca daca ai deja maxim (5) nu-ti baga peste (adica ramane 5/5 nu devin 7/5 sau 8/5)

JohnBiggun is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 11:24   #254 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Pacat ca sniper-ul devine practic inutil de la lvl ~18 in sus. Gasesti revolvere cu zoom, fire rate si damage mai mare, si in plus, cand joci co-op, nu prea mai apuci sa stai frumos sa pui tinta pe capul unuia cu snipperul... mai ales daca e si un berserk in echipa.

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 09:46   #255 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
Originally Posted by JohnBiggun View Post
Trebuie sa ai bagat 1 punct ca sa-ti dea si mi se pare ca daca ai deja maxim (5) nu-ti baga peste (adica ramane 5/5 nu devin 7/5 sau 8/5)

trebuie sa ai un punct bagat, dar daca ai deja 5 bagate si mai ai un mod +3 asta o sa iti duca skillul la 8 puncte.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 14:19   #256 (permalink)
Registered User

radu3stripes's Avatar

Salut.
Eu am o problema...la modul online se poate conecat oricine la jocul meu, sau daca fac un joc privat si invit un prieten se poate conecta fara probleme la mine si jucam perfect...dar cand incerc eu sa ma conectez la jocuri deja facute, sau mai rau, cand primesc invitatie de la prieten si incerc sa ma conectez la el imi aparea fereastra cu numaratoarea inversa pana la time out si dupa ce trec cele 15 secunde ma anunta ca nu se poate conecta la server.
A mai intampinat cineva aceasta problema, sau stiti vre'o rezolvare?

radu3stripes is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 17:31   #257 (permalink)
Registered User

Instalati GARENA si gasiti cate servere de Borderlands vreti.... GOGO

SKULLY is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 17:34   #258 (permalink)
Registered User

solaris15's Avatar

Quote:
Originally Posted by freeman21 View Post
Pacat ca sniper-ul devine practic inutil de la lvl ~18 in sus. Gasesti revolvere cu zoom, fire rate si damage mai mare, si in plus, cand joci co-op, nu prea mai apuci sa stai frumos sa pui tinta pe capul unuia cu snipperul... mai ales daca e si un berserk in echipa.
Revolverele mie mi s-au parut mult mai slabe ca si sniper-ele . Am luat revolvere cu level si damage mult mai mare ca si sniperul dar nu se compara . Pana acum revolverul si shotgan-ul cele mai slabe arme . Cele mai bune : sniper , smg , rifle . Cu un sniper bun cureti tot rand pe rand dintr-un head shot la orice distanta .

Si niste poze parca ar fi din romania de dupa criza
Attached Thumbnails

Name:	DDSW.jpg
Views:	86
Size:	334.7 KB
ID:	548539   Click image for larger version

Name:	JJHJH.jpg
Views:	90
Size:	305.7 KB
ID:	548540  

♫ ♪ Veteran •̪̀͡●)

Old 09-11-2009, 17:36   #259 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by freeman21 View Post
Eu l-am terminat cu un sniper lvl 36 cu trei snipere puse pe primele trei sloturi si un shotgun ceva mai special cu 0% accuracy pe al patrulea. Am folosit acelasi sniper pana aproape de nivelele finale(310dmg, high fire rate si incarcator mare), sniper amo regen ftw. Acu ma gandesc sa-i mai dau un playthrough, asa de mult mi-a placut
Intel C2D e8400 3.6 Ghz 1.18v, MSI P45 Neo3 FR, Gigabyte ATI Radeon HD4870 1GB, Corsair CMPSU-620HX, A-DATA 4GB DDR2 800MHz EE, 2x WD6400AAKS, HD103SJ, X25-M 80G2, Antec P182, Noctua NH-U12P, 3xNoctua NF-P12-1300 700rmp, HP LP2475W, Sennheiser HD595, Pro-Ject Head Box II, SteelSeries QcK Heavy, Logitech MX 518

diakpoofaman is online now    Reply With Quote
Old 10-11-2009, 01:31   #260 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

cant fuckin wait w00t

Gearbox has confirmed that The Zombie Island of Dr. Ned, the first DLC for Borderlands will start dropping on November 24 .
In case you missed the original announcement, this DLC will take players to Jakobs Cove, where a fellow by the name of Dr. Ned has -- perhaps unwittingly -- transformed the local workforce into a rotting army of undead atrocities. It falls on the shoulders of the loot-crazed Vault hunters to discover a cure and bring peace back to the Cove, although let's be honest here: Nothing cures a case of zombie plague like a shotgun blast to the face.

Also check this MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service e un programel ce schimba destule chestii

Attached Thumbnails

Name:	126c80e77981ebf0c53dc24066a34b62.jpg
Views:	76
Size:	58.6 KB
ID:	548775  

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters