![]() |
| | #141 (permalink) | ||
| Eu unu nu am avut rabdare nici de demo release , am facut preorder. Deci jocul e tentant rau. E mult mai greu ca in L4D pe expert si eu personal abia astept sa joc versus cu Jockeyul e demential cum se urca in capul tau si pleaca cu tine. Sunt curios si cum o sa fie modul realism.
__________________ | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
am jucat azi-noapte cu niste amici, sunt dezamagit .. L4D2 nu-si justifica existenta
__________________ http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/zMe-ul.png | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
| Quote:
Posted via Mobile Device | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
|
Ok dupa mai multe ture am gasit ceva plusuri: Caile de acces se schimba, dar cu doar 5 metri lol, tuburile cu voma sunt funny ca poti sa vomiti cu ele ca si cu boomeru, nu imi place cum trag armele, zici ca is pusti cu bile....aaand am descoperit defibrilatoru si era sa mor de ras cand am vazut ce face xD
| |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
E super tare, mi-a intrecut asteptarile. Ca minusuri eu as zice doar ca muzica e cam aiurea in rest noile facilitati si clasele de infectati sunt foarte reusite. Ma bucur enorm ca se poate juca campania online.
__________________ [VAND]Sistem AMD + PS2 | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
|
look wut i found Joaca ca infected (versus) in Left 4 Dead 2 Demo | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
Ca cineva care a jucat l4d destul de mult, l4d2 mi se pare la fel de misto, de la filmuletu' de inceput pana la gameplay n shit. Imi place ca zombii sunt mai ragdolluiti cu zone de damage, imi place multitudinea de arme, de special infected, chiar si unii din zombie sunt diferiti (aia de la swat care mor mai greu). E fun, ca minus as zice decat ca parca e o leaca mai sacadat.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/483071-left-4-dead-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Streaming Left 4 Dead 2 Dock Start Gameplay Movie | This thread | Refback | 16-07-2009 08:11 | |
| Left 4 Dead 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 04-06-2009 11:07 | |
| Left 4 Dead 2 PC Downloads | This thread | Refback | 02-06-2009 12:39 | |
| Left 4 Dead 2 PC Shooter | This thread | Refback | 01-06-2009 23:13 | |
| Streaming Left 4 Dead 2 E3 2009 Teaser Trailer (HD) | This thread | Refback | 01-06-2009 22:19 | |
| Left 4 Dead 2 PC Shooter | This thread | Refback | 01-06-2009 21:35 | |