L-a luat cineva ? Io incerc sa-l iau dar sunt cam pline serverele. Probabil o sa-l gasesc maine dimineata luat. Abia astept, grafica arata f. bine. si mai e si free.
L-a luat cineva ? Io incerc sa-l iau dar sunt cam pline serverele. Probabil o sa-l gasesc maine dimineata luat. Abia astept, grafica arata f. bine. si mai e si free.
>>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<<
Din cate am auzit ,este o vers. demo....Are doar 4 mis. de training + multy....cel putin asa am citit undeva.
L-am jucat azi vreo 5 ore online. Jocul mi se pare demential, iar grafica excelenta. Dupa parerea mea bate orice in gen, atat ca gameplay cat si ca aspect (inclusiv counter)
>>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<<
Ok, se pare ca iar sunt primul care joaca un joc misto. Oh well. Jocul este superb, il joc si de acasa de pe dialup fara nici un fel de lag, numai pe servere straine.
>>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<<
Pe scurt:
- un joc produs de U.S. Army (nu e gluma
- buget de peste 6 mil USD
- engine UT2003
- merge ok pe GF2 GTS/GTS PRO/TI (requirement minim spun ei.. cred ca totusi un MX400 ar mere si el)
- sute de mii de downloaduri in primele 36 ore
Ar putea fi un joc interesant, daca "feelingul" se dovedeste ok.
- sidenote va veti reintalni cu AK47, M4A1, M249-SAW..
Homepage: http://www.americasarmy.com
Articole: cautati pe google.. se gasesc
Romanian mirror: ComputerGames.ro
Status: 100% FREE OF CHARGE
.. ca sa jucati pe net trebuie mai intai se terminati basic training,
apoi sa jucati o misiune de proba pe NET (MOUT ceva) si apoi puteti juca pe orice server.
Astept comentarii de la cineva care chiar a jucat pe net.. momentan NU ESTE LOC desi sunt sute de servere![]()
and if they tell ya that i've lost my mind.. baby it's not gone, just a little hard to find
Se poate si offline? Adica in single....
Sint sute de servere pe naiba.. sint citeva servere oficiale , facute de homelan, si citeva facute de "bajeti". Din pacate serverele cu MOUT McKenna lipsesc cu desavirsire, deci adio jucat pe net.
Incredible Ninja Squirrel
o.O
L-am jucat, inca il joc si acum. mi se pare excelent facut.
Cu serverele, nu e tocmai ok, dar am reusit sa joc cam tot ce exista (pe dialup xnet se misca excelent, chiar si la serverele cu ping mai mare de 800, deci partea de retea este foarte bine realizata ). Oricum si grafica si jocul in sine sunt super.
>>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<<
sunt sute de servere.. dar din cauza aglomerarii unele nu mai raspund nici la ping
deocamdata sunt doar servere "oficiale" - inca nu a aparut patchul cu care sa poti sa-ti faci si tu server
![]()
and if they tell ya that i've lost my mind.. baby it's not gone, just a little hard to find
Din Connection Failed nu ma scoate... sunt la pamint cu serverele
"Universalistic egalitarianism, from which sprang the ideals of freedom and a collective life in solidarity, the autonomous conduct of life and emancipation, the individual morality of conscience, human rights and democracy, is the direct legacy of the Judaic ethic of justice and the Christian ethic of love. [..]Up to this very day there is no alternative to it. " -
Jürgen Habermas
aLeXb here:
Nu pot sa trec de a doua misiune de training. Fac tot si la sfarsit nu imi baga victorie. Evident, dupa un timp counter-ul ajunge la 0 si mission failed.
Get a life! A real one! Not one made in China!
vezi ca sunt 3 trasee posibile: unu alb unu rosu si unu albastru (parca)
tu trebuie sa mergi pe ala din mijloc (ALB) altfel nu ai cum sa termini
)))
si nu trebuie sa cazi de pe chestia aia inalta.. la fiecare proba facuta bine iti zice ceva.. daca nu, nu ai cum sa termini...
"Universalistic egalitarianism, from which sprang the ideals of freedom and a collective life in solidarity, the autonomous conduct of life and emancipation, the individual morality of conscience, human rights and democracy, is the direct legacy of the Judaic ethic of justice and the Christian ethic of love. [..]Up to this very day there is no alternative to it. " -
Jürgen Habermas
Parca se misca cam greu..parca e prea real![]()
Get a life! A real one! Not one made in China!
"Aiming a sniper rifle is affected by your breathing – and it’s much more accurate if you take the shot from a crouched or prone position or take the time to set up your tripod..."
"Any major violations – such as injuring or killing a teammate – could result in being sent to virtual prison."
...
asta e realism
cool !
Cruising in Azeroth since 2004.
mda too much realism for me - am jucat in sfarsit si online
si mi se pare ca jocul nu are nici pe departe acelasi feeling ca, de exemplu, CS
bah io l-am jucat pe net shi e belea...cel putin pe o harta (Bridge Crossing) e cea mai marfa senzatie de razboi posibila pe care am intalnit-o in jocuri...gloante care suiera pe langa ureche...grenade, flashuri, smoke...cel mai bun server(cu ping mic) e unu GER www.2host.com or somethin' ... poate ne intalnim...
PS. jucam pe harta respectiva shi la un moment dat a intrat un sniper shi ne-a facut pe toti...
If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot.
- http://www.computergames.ro/stiri.php?sid=1345
Sper sa il punem si local.
Bookmarks