![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucuresti | Quote:
Si sa nu uitam de grafica superba prcum si de sunetul de exceptzie care da senzatia de veridicitate! | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema cu el. L-am instalat si cind dau sa intru in el nu-mi da dechit un ecran negru vreo 2 secunde dupa care nimic. L-am carpit cu versiunea 1.1 dar am aceasi problema. Aveti vreo solutie? (PIV 1500, GeForce3 dr 28.32, WinXP-SP1)
__________________ When you lose, don't lose the lesson. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: bucuresti |
Aceeasi problema,cred ca are ceva probleme daca ai ceva tweak de refresh.Daca pui pe curat 30.82 merge.La fel facea si la mine cu 40.41 ,dupa ce am pus 30.82 a mers si acum merge si cu 40.41 chiar bine P3 gf4200 256 bla bla bla
__________________ oil | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Gata am rezolvat problema. videodefault.con in the :C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\Settings rem * TEMP * renderer.setFullScreen 1 renderer.fieldOfView 1 renderer.globalLodRadius 1 renderer. globalLodRadiusScaleFactor 5 renderer.allowAllRefreshRates 1 console.showStats 0 cam asa trebuie sa apara fisierul respectiv. Problema era de la : renderer.allowAllRefreshRates 1 - deoarece era setat pe 0. In rest jocul arata bine dar e nesimtit in privinta resurselor si a problemelor.
__________________ When you lose, don't lose the lesson. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Am auzit atatea despre jocu asta in ultima vreme.. dar n-am reushit sa-mi dau seama daca e doar un joc multi (ca CS) sau are si single. Daca are single, e un fel de simulare a multi cu boti (ca UT) sau chiar are single cu poveste and stuff?
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| e genial
l-am vazut aseara si am ramas cu gura cascata. totusi, de acasa n-am internet, deci doar singe player pot sa-l savurez Dar e superb. Botzii sunt cam zbanghi- daca te sui in avion sau tanc la mitraliera - conduce un bot - n-ai nici cea mai mica sansa sa nimeresti pe cineva pt ca ala intoarce turela sau vireaza stanga-dreapta-stanga-dreapta-... deja esti ametit!A jucat cineva Single Player? La campanie, misiunea3 cu insula asaltata de japonezi, a reusit cineva sa invinga? Care e obiectivul aliatilor? | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Intr-adevar e super jocul si asta cred eu in primul rand pt ca exploateaza cel mai misto stil de teamplay aparut , stiam eu , prima data in UT respectiv Assault-ul. Assault-ul pe care bolovanii l-au scos din UT2003 si care iata aici in jocul asta isi gaseste coronita de aur. Grozav. Si inca n-am jucat decat cu boti. Exista si prin Constanta pe Pellin vreun server facut de vreun entuziast? MMC | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Am aceeasi problema cu Iris..si metoda sa nu a dat nici un rezultat . Are altcineva vreo idee???
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Acum ceva timp am jucat shi eu demo-ul de la Battlefield. Pot sa spun ca jocul ma incanta, asa cum ma incanta multe jocuri cu tema WWII(desi sunt cam multe in ultima vreme).Motivele sunt aceleasi mentionate shi de alti jucatori, dar ar fi o problema cu jocul asta. Daca designul sau pune accent pe multiplayer - nashpa, pentru ca eu sunt pe dial-up, asa ca nu am prea multe sanse de a ma juca pe net. Daca ar avea un mod multi in genul lui medal of honor ar fi perfect.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |