![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Deasupra tuturor... |
Ideea e... ca pustii... si nu numai, se duc la sala, le apar acolo cateva inconitze in fatza... dau click pe una din ele (probabil ca aia pe care scrie cs), si... cam atat... deca patronii nu au bunavointa sa instaleze si ei un joc nou din cand in cand, nu are nici un rost... a se vedea tribes2, ut2003, and so on...
| ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
da si daca ma duc cu pretenii sa bag un BF in retea, asa cum imi doresc si nu pot pt ca acasa n-am retea cu totzi, bagam un BF all-night-long la un cafe (care il are, pt ca altfel nu intru acolo), aia vad, se minuneaza, se uita ca la masini straine, apoi cand plec eu, se baga ei... etc ... succesfull game... happy end | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania |
Problema cu icafe-urile este altfel ... trebuie licenta ... si cine sta sa dea o gramada de bani ... ptr a vedea daca prinde sau nu jocul. Eu il am pe 2compuri ... asa de test ....... ptr ca am cumparat exact 2 licente.
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
aia s-a rezolvat DarkKing incearca asta : ftp://downloads.viaarena.com/drivers...st_driver1.zip alta problema ... nu reusesc deloc sa trag si eu amaratul ala de patch, servere ocupate & stuff. Assassin nu tzi se face mila de noi sa-l pui si tu local ?
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Jucat, placut (foarte mult spre enorm). Super joc. Nu m-a dezamagit cu aproape nimic (doar ca armele puteau fi mai variate, iar rushilor puteu sa le dea balalaicile lor celebre; nici exploziile nu rup gura). Ash fi dorit un field of view mai mare ... din pacate cre ca la o asemenea grafica nu se poate (inca) ceva gen Delta Force. Dar, tot raul spre bine, intrucat vizibilitatea limitata conduce spre un joc mai strategic ... imi place ca trebuie sa trimitzi un scout ca sa reglezi tirul la artileria grea (un pic ca in Tribes, shi foarte realist de altfel). Am insa o problema : Am varianta aia full pentru amarashteni care contzine fishierul ala ce incepe cu c shi se termina in k folosit la shtitzi voi ce. Il rulez ... e ochei pana dau start game ... dupa care iar imi cere CD ... vreo idee ? (adica merge doar cu sidi ... in mod normal ar fi trebuit sa nu)
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
ba scuzati mi ignorantza cretina ...deci ..vreau sa l incerc si io ...de unde l iau ..final releaseul ....vreau sa l joc si in single player si pana mea ....ma refer de unde l iau de pe net de vre undeva ...la pus careva pe vre un ftp ? ..ca 80 de mii e mult nene la universitate ..daca l or avea | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
Zii 200.000 ...ca sunt doua sidiuri ...
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Vad ca de server n-are nimeni de gand sa se apuce , imi putetzi spune shi mie, macar, vreo sala in care se joaca asha ceva ?
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Daca vreti server postati aici http://www.computergames.ro/forum/sh...7#post34131627 | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
chiar nu-mi dau seama care e faza cu ecranul negru de la inceput si apoi revenirea la desktop. de la ce naiba e ? am jocul dar nu pot sa-l joc din cauza porcariei asteia de faze. am x1700, mx440, 256sdram, ac 97, winxp
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |