![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| STALKER: Shadow of Chernobyl Resources @ ComputerGames.ro STALKER: Shadow of Chernobyl Review @ ComputerGames.ro Quicksave / Quickload keys: F6 / F7 Folosiţi tag-uri de Spoiler dacă postaţi informaţii despre finalul jocului, coduri de acces ş.a.m.d |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3 (permalink) | ||
|
Heh, unul din cele mai asteptate jocuri, pt. mine...e pe locul 5, topul personal... ![]() Ideea jocului e bestiala, si daca le va iesi tot ce si-au propus cu el, atunci va fi un joc de referinta. Potential are, ramane de vazut cum va iesi...Oricum grafica este incredibila, din pozele pe care le-am vazut... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am vazut si eu un filmuletz in care defrisa ala cu minigunul!!!!( ) juma de campie de carcaieci, cu sunet. Szuper! Parca vad ca jocul asta + doom3+HL2+Dukenukemforever* o sa apara toate deodata!!! In aceeasi zi! Principala chestie, de-abia astept! Are feeling d-ala post apocaliptic, tip HL 1 . Perfect. Si arme cu incarcator in spatele tragaciului (iubesc chestia asta ) ![]() *in cazul asta glumeam
__________________ Start running. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Nu, nu are... actiunea jocului se petrece in incinta fostei centrale atomo-electrice de la Cernobyl undeva in viitorul nu foarte indepartat cand datorita iradierii excesive incep sa "bantuie" tot felul de creaturi ciudate. _http://www.stalker-game.com/index_eng.html btw... stie cineva daca termenul de lansare (Feb. 2004) se mentine sau va fi amanat? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
A pus mana careva (jucat) alpha-ul de la el ?
__________________ This is your last chance ... after this there is no turning back ... You take the BLUE PILL ,story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to belive You take the RED PILL , you stay in Wonderland, and i show you how deep the rabbit hole goes ... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Il am si eu si cu unele setari, am reusit sa pun rezolutia in 1024 si sa scot niste stats care apareau pe juma' de ecran. La mine toate nivelurile merg (3 la numar, in 2 variante, una cu niste boti care te umfla de la un km si alta fara). Detaliile grafice cred ca sunt undeva pe la mediu, pt. ca am vazut poze oficiale din el, care arata muuult mai bine. Dar chiar si cu grafica asta, arata FOARTE bine si , mai ales, merge cu 40-50 de fps, asta pe un ti4200. Plus ca nivelurile sunt IMENSE, si are (chiar si alpha cum e) o atmosfera f. misto. Ca si alpha nu se merita sa-l iei decat daca vrei sa vezi cu ochii tai grafica si sa te misti pe acolo. In rest nu e altceva de facut. A, si armele sunt superbe (mai ales aia cu un "ozn" deasupra .Oricum jocul are un engine excelent, grafica f. buna, indraznesc sa spun ca si sunet...Asta se poate vedea din alpha. In rest sa vedem gameplay-ul cum o sa fie. Ma rog sa nu o dea in bara, nu de altceva, dar ar fi mare pacat de engineul asta sa fie irosit asa. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
am jucat si eu pre-alpha-ul. nivelele sunt imense, nu foarte detaliate (ca obiecte), fizica e ok (seamna un pic cu cea din CS, ca tot spunea cineva mai sus de jocul asta) si armele... hmm, armele sunt obishnuite. aia cu ozn-ul e spooky, e singura cu zoom (si nu e sniper-rifle, e un automat sau un semi-automat, nu ma pricep la astea). mai ai un pistol, 2 pusti automate de asalt (iarasi, cred ca asha se cheama...) si un barrel-gun cu o cadentza foarte mare (dar si un timp de "incalzire" pe masura). per total, nimic deosebit, dar fiind pre-alpha e si normal .a, si la mine se misca bine (intre 60-100 fps, pe un Xp1800+, Ti4200 si 256 mb ram), - editand user.ltx se pot tweaka niste chestii, inclusiv rezolutia (800x600 default) si bindurile.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
Hm... un singur nivel e imens, din cate vad eu (escape), arma cu ozn-ul deasupra e FN2000, daca nu ma inseala privirea, si exista si in realitate, ca si celelalte arme, in user.ltx se mai pot face niste setari de calitate, fara efect extraordinar insa (help in consola pt. cateva detalii), iar pt. un alpha din Mai 2002 mi se pare mai mult decat decent | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |