![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| STALKER: Shadow of Chernobyl Resources @ ComputerGames.ro STALKER: Shadow of Chernobyl Review @ ComputerGames.ro Quicksave / Quickload keys: F6 / F7 Folosiţi tag-uri de Spoiler dacă postaţi informaţii despre finalul jocului, coduri de acces ş.a.m.d |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
1.La doom 3 am scris in paranteza dar chior fiind... 2.Nu vorbeam de doom 3 3.Dak ar fi sa ne luam dupa "comunitate" sau dupa ce declara producatorii multe jocuri ar fi trebuit sa le avem de mult + ca nu vad legatura ta cu "noob" sau doar iti place sa jignesti lumea... 4.De unde se stie ?
__________________ Out of my mind. Back in five minutes. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
@Gruve...nu se pune "P.S" in...lasa Anyway..ala care posteaza ontopic...(ca postul de mai sus) de-mi vine sa plang...uite-te ce prostii postezi si dupa sari si tu cu gura. Quote:
__________________ ... pixelat -> Last edited by AeOLUM; 03-02-2005 at 07:23.. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
aahhaha ce funny http://ve3d.ign.com/articles/584/584754p1.html Stalker amanat pt o perioada nedeterminata hahahahahahah
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
DirectX 9.1 Trailer: http://www.computergames.ro/site/p/d...ro/dowid/4619/
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
neimpresionant, mai ales avand in vedere ca apare in 2006, adika deja dupa prima serie de jocuri xbox 360... poate daca iesea la inceputul anului asta, sau prin noiembrie 2004, mai era ceva, asa cum se prezinta acuma, nu ma mai pasioneaza ( grafic vorbind )... cand vad copacii aia facuti ca acum 10 ani, imi vine sa ma impusc, SPEEDTREE anyone ?
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
nici pe mine nu prea m-a impresionat. cutiile nu se sparg cand tragi in ele, iar sobolanii aia arata si se misca ca dracu'. nu stiu pe ce sistem au rulat demo-ul, dar mi s-a parut ciudat ca in unele locuri face frame-uri la greu fara a oferi o calitate grafica extraordinara. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
Niste prostalai sincer,adica nu intzeleg ce vor sa faca,au bagat faza cu directx 9.1 ca motiv sa mai poata lucra la joc sau doar ca sa fie in tema cu tehnologia?!?!,ei nu-si dau seama ca nu grafica vinde jocul,degeaba are grafica buna daca gameplay'u o sa fie nasol,tot note mici o sa ia de la toate site'urile de specialitate,exemplu clar e adon'ul de doom3 si chiar doom3 privit din pct. de vedere al gameplay'ului... Sincer eu cred ca nu au cum sa faca fatza,s-au bagat intr-o chestie prea mare si complexa pt. cea ce ar vrea ei sa faca si cea ce pot sa faca... Jocul era gata de mult daca reamaneau cu directx 9,ei au incercat sa tzina pas cu tehnologia,si tot timpul era mancat de adapatari,acuma sa fie siguri au trecut direct la directx 9.1....ce porcarie....,nu stiu de ce dar presimt ca o sa fie o dezamagire.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |