![]() |
| | #202 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Doriath | Quote:
Inca o data iti spun ca jocul este jucabil f. bine pe un ti4200 si cu 512 RAM...nu am nici un motiv sa te mint. | ||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
Am mai vazut jocul pe cateva sisteme cu 512 ram si nu merge 95% fluent in anumite nivele oricum tzi-ai gestiona ramii dar sunt nivele care merg dar spre sfarstiul jocului fara 1 giga de ram itzi cam rogi moartea ![]() Multzi de aici se joaca primu nivel merg 20 m si gata isi dau cu parerea adica in primu nivel merge destul de fluent asta pana intri intr-o incapera(sunt ceva cabanutze )unde cam scade frame rate'u si de la ram tot se agatza pe parcurs ce avansezi in insula dar nimeni nu are rabdare sa ajunga pana acolo ![]() Pt. unii si 20-25 fps pot sa insemne un joc fluent si jucabil pt. mine tre sa fie intre 35-40 fps.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Semnatura e absolete, acum procu' sta in 2300 de Mhz. Daca nici atat nu ii ajung.... Eniuei, l-am terminat. Lung cat o zi de post, super boring in prima parte, super misto din nivelul 14 in sus, de unde tot ai impresia ca termini jocu' dupa ce completezi nivelul, final absolut penibil...enjoyable game. | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare legata de joc cum pot face si eu imagine dupa dvd-ul lui?? pt ca am un singur joc si 6 sisteme din care doar unul are dvd,si vrem sa il jucam pe lan si am zis sa fac imagine cu clone -cd si sa incarc cu daemon tools dar clone a facut o imagine de 1.5 GB si daemon nu vrea sa incarce.(cred ca totusi clone cd -ul nu a facut imaginea bine)
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
L-am gatat si eu. Bun jocul, il recomand. Ad topic "FPS" & stuff, eu joc 800x600 low detail si merge perfect (exceptand unele cazuri cand put termal vision on). Am Gf3Ti200, 512 ram, xp 2000+. Doi prieteni de-ai mei mi-au zis ca il joaca pe 700x500 full details (Ti4400, Xp1800+, 512 ram) fara probleme, respectiv 800x600 nu chiar full details si nu merge perfect (R9500, proc nu stiu, oricum 2500++, 512 ram).
__________________ Magnanimous in victory, defiant in defeat. | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Ciudatenie, cand era super incarcat ecranul, flawless, mere de rupe, pana la urma l-am lasat in 1280x1024. Dar sint momente, cand daca ma uit la un simplu bolovan, scade DRASTIC framerateul, gen 2-3FPS, sau, cum spunea cineva pe aici, in unele cabanute, unde grafica nu e cine shtie ce (la alti bolovani sau cabane, e ok). Sa fie bug sau ce pana mea are?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
jocul anului my ass .deci sa va zic problema mea:la solo merge de rupe(geforce3 )in 8x6 cu totul medium dar acum noi am vrut sa jucam pe lan.am incercat de proba un 1vs1 pe ultima harta dar am gasit 2 buguri:1 ping 30 pe lan 2 cel care a facut jocul(creat) e invulnerabil adica eu ii trag 2 rachete si nu vrea sa moara.???care sa fie problema voi ati jucat pe lan?
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Quote:
Benchmark, ca pana la joc mai are putin
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
Ce sa imi upgrade? acuma am P4@3G, Fx5700, 2x256 ram DDR500. In principal pt. farcry ce m-ar ajuta mai mult? o sa upgrade de toate, dar cu ce sa incep? cu ramul sau placa video? Am vazut farcry si pe 9800PRO cu 512 ram pe sistem si tot mai face harc harc la hdd cateodata, deci tind sa cred ca vrea ram mai mult, plus ca is multumit si de calitate high in care joc acuma. Voi ce ziceti? ce sa iau intai? pt. ca daca iau ram ,placa video o schimb peste 2 luni probabil si invers.
__________________ Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
ram, peste 2 luni o sa apara si nv40, si r420, ceea ce o sa rezulte in scaderi de preturi, din pacate si la a ta
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Scuze din nefericire pt. mine din cine stie ce motive imi agatza de la ram dar problema nu este jocul ci sistemul meu,Far Cry in principiu pe high merge bine cu 512 ram +hdd 7200 +placa de baza cat de cat buna si o placa video de la radeon 9600 sau ti4200 in sus,asta daca nu avetzi probleme cu componentele asa ca nu are rost sa facetzi upgrade la ram mai degraba la placa video. Offtopic:asta-i a doua placa cu chipset nforce 2(prima epox acum asus deluxe)cu,care am probleme in sensul asta adica la jocuri se agatza de la ram cu toate ca hdd e 7200 cu 8mb defragmentat si am 512 ram,ultimi driveri instalatzi dma activat,a mai patzit cineva asa ceva?acum vreau sa schimb hdd si sa iau unu pe serialata poate rezolv ceva,sper. Apropo de mp e misto,m-am jucat cu fratimio si e super distracativ,am gasit cate bug'uri legate de animatzii adica esti in masina pe locul din dreapta si tragi dar de fapt tu stai normal pe scaun si gloantzele sboara din capul tau ,la fel si cand esti cu barca iar apropo de bug'ul cu invulnerabilitatea nu alegetzi skin'ul scout pt. ca cine il ia din nu stiu ce motive e invincibil,eu am incercat cu cel normal adica skin'ul din singleplayer si tipu muschiulos cu palarie(apare chiar la inceputul jocului in sp) si a mers bine adica ne-am putut ciurui fara probleme.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|