![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| N-am incercat dar poate iti merge Quote:
here...>
__________________ I hate professionist's | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Am testat SP-ul demo. pare interesant. In schimb placa de la lucru e un GF4MX deci efecte nu am. Merge cam cu 27-28 de frame-uri in 1024x768 32 biti. Deseara il vad pe calcu' de acasa si revin maine cu impresii!!
__________________ Chieftec CX-03, Enermax 400W Liberty, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Saphire HD4870 512M, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
nus ce demo ati incercat voi dar ala pe care l-am jucat eu RULEZ !!!! e superb, grafica super tare ( stiam asta de cand am pus mana pe beta ), ai destept ( nu ma credeti jucati pe hard ), arme BETON care chiar simti ca trag si ca au impact pe inamici, fizica super.... pt prima data in multi ani sunt asa de entuziasmat de un joc... e SUPERB !! si in mp e calumea, dar mai e de tweakuit pe acolo cate ceva, mai ales la viteza de deplasare. pana la urma din ce am vazut eu, fara sa mai pun si editorul, FAR CRY RULEZZ !!! acuma putin offtopic... JUCATI FRATZILOR PAINKILLER ca e superb si ala... mp e la fel ca q1 si e superb... daca nu aveti server dati pm sau cautati-ma pe yahoo ( valabil pt painkiller si far cry ) :later edit: mama cat de superb e totu pe aci...
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| pmk, eu nu stiu tata ce demo SP ai jucat tu, ca asta lansat azi mi se misca absolut infect ... la modul cel mai crunt vorbind ... mesteca HDD-ul la el de am zis ca raman fara platane ... Beta-ul in schimb mi se misca de n-are aer, cu totul la maxim ...
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Dap, si mie mi se misca infect, (p4 2.4B GeForce4 Ti 4600 512 RIMM PC 800,) nu prea ar trebui sa se miste asa pe 1152*864 cu detaliile pe medium. De fapt am pus prima oara pe very high, apoi pe hifh si apoi pe medium si nu prea am observat mare diferenta in felul in care se misca, asa ca m-am intors pe very high. Grafica belea nu am ce zice, imi place zi fizica (cum pica aia secerati de gloante) game-play-ul cam panarama (gen Soldier Of Fortune) numa ca pentru mine e cam fumat genul. Eh, daca umbla si ei pe la cerinte sa se miste acceptabil io zic ca se merita jocul si numai pt. efecte & stuff. Same here ca la PoP.
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
da, din cate am jucat si eu demo-ul pot spune ca doar eye-candy-ul face jocul (ceea ce nu e chiar putin). se misca prost si pe un XP1800, 256 mb si Ti 4200 in 800x600. astept jocul full...
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Cum naiba se misca prost? Ca la mine merge in 50-52 fps (fraps) in 1024x768 32 biti si detalii maxim. Si intr-adevar grafica e super, dar viteza...
__________________ Chieftec CX-03, Enermax 400W Liberty, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Saphire HD4870 512M, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
deci all of u care avetzi probleme aveti aceeasi placa video ( almost ) adica 9800 pro sau np cu 128mb... am un vecin care are si el un herc 9800 pro 128 si ii face si lui figuri mari de tot pe forumurile de la 3drealms.com sunt niste tipi cu aceeasi problema... o fi de la joc sau de la driveri habar nu am in skimb mie, fiindca am 256mb probabil imi mere de zboara cu totul la maxim... pt lou si wiggins... fratilor aveti unu 4200 si unu 4600 si incercati sa il jucati in rezolutii din astea mari ( wiggins ) sau cu 256 ram ? e normal sa faca frameuri... anyway cerintele din demo, zic ei , sunt mai mari decat cele din varianta finala, asa ca poate mai sunt sperante... btw lou, cand iti mere in frameuri nu cred ca poti sa apreciezi jocul la adevarata valoare...
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Cum man e normal sa faca frame-uri pe 1152*864 (care e doar un pic mai mare decat 1024) cu detaliile la medium pe un 4600?! Prince de exemplu mi-a mers cap-coada fara NICI O scadere de frame-uri aceeasi rezolutie totul la maxim. Si asta face probleme pe mediu de fiecare data cand trag cu pistolu. Da ce acum tre sa ai o placa de 300+ $ ca sa-ti mearga un joc acceptabi?!
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Mie in 1280x1024 cu fsaa 2x si totul pe very high mi se misca undeva intre 30-40 fps. 2500+ si 9700pro.
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Da am schimbat si pe 1027*768 si cu detaliile la minim. Tot nu se misca bine. Da-o in mama ei de treaba ca ar trebui sa ma tina fara problema macar asa. Nu am mai avut pana acum probleme de genul asta (e primul joc care mi se misca naspa) si mentionez ca am ultimele drivere instalate si testate.
|
| | #38 (permalink) | ||
| http://forums.ubi.com/messages/messa...neral&id=zzdow si asta e interesant http://forums.ubi.com/messages/messa...neral&id=zzdda ahhaah http://forums.ubi.com/messages/messa...neral&id=zzczq
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|