![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
bah nu va inteleg... e DEMO... scrie ca mere mai prost ca jocul final si in plus e ultima generatie de engine... cum kil te astepti sa mearga pe 4200? anyway daca vrei sa joci mp o sa ti se miste mai bine ( fara a.i, etc )... eu am jucat monkeybay pe ti4200 cateva zile si mergea binisor
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Asa, acum ca am mai mult timp pot reveni cu detalii. In primul rand, desi dpdv al frameurilor se misca perfect cu totul pe high (xp3200+ si radeon 9700 pro), mananca la memorie de rupe (ceea ce e de asteptat avand in vedere calitatea texturilor). Ca shooter, este un shooter absoult banal, nu vine cu nimic nou. insa peisajele, grafica sunt absolut revolutionare. Nu am mai vazut in viata mea atata vegetatie, dinamica dealtfel, asa apa sau asa peisaje submarine. Imi venea sa intru in joc si sa ma asez la plaja sau sa fac o baie. Partile de interior lasa destul de multe de dorit, insa baietii s-au straduit . Bump mapping real, lumini volumetrice, etc. L-am pus pe lista de asteptare, desi cred ca va fi genul de joc pe care il voi juca pe easy sa vad cat mai repede cat mai mult peisaj.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Deasupra tuturor... |
are un feeling destul de cheap... parca imita prea mult cs... + parca are mouselag, sau poate e de la low fps rate... oricum, la grafica care o are (care apropo, nu e cine stie ce, tot engine de q3 e), merge prost... | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
L-am rulat pe mai multe calculatoare. Concluzia? Daca ai de la gf3 in sus si 512 mb ram merge bine. Pe 256 face mult swap. In versiunea asta nu exista bump mapping si nici per pixel lighting-ul din trailere. God, engine de Q3? Are you for real?!?
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
in ciuda faptului ca are spatii largi ENORME, in rest serios ca nu m-a impresionat cu nimic... adica, cred ca exact asa ar si in q3 ceva daca ar fi facuta in stilu asta... parerea mea ![]() ps: am incercat in 800*600, si parca numai are atata mouselag... inseamna ca e sta cam prost cu fps | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
god ai baut ceva? sau poate e de la prea mult ut ? auzi.. engine de q3... si nu pricep ce p mea are toata lumea cu cs? cum e un joc cu arme mai realiste, cu un m4a1 sau mai stiu eu ce... cum sariti toti ca imita cs... damn... grow up !!
|
| | #58 (permalink) | ||
mie serios ca asa mi s-a parut... daca te apropii un pic de obiecte, observi ca arata crappy rau de tot... uitati-va mai de aproape la rechinu ala care atarna pe acolo, sau la cutii... mie chiar mi se pare ca arata naspa... da, de la distanta arata cool, toata insula and stuff, dar de aproape... pmk, numai prin simplu fapt ca are crosshairu facut in stilu ala, si puteam sa-ti zic ca imita cs | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
opengl30.dll nu merge.....adik merge doar daca scot 3 si 0 din denumirea lui si modific si in fisierul .lua. Oricum ar fi...in opengl merge infect pe radeon (pe nvidia ar trebui sa mearga ok si ar fi bine daca ar putea cineva sa confirme treaba asta) in 1024*768 cu high (undeva intre 15-20fps). Ce mi s-a parut interesant este r_rendermode care nu este functional dar cu care am descoperit ca o sa avem 4 feluri de rendering (Normal/Paradise/Cold/Cartoon). r_usePS20 nu merge intr-adevar (enable/disable nu am observat nici o diff), dar am reusit aseara (nu ma intrebati ce modificari am facut ca nu mai stiu) sa am minim 40fps in 1024*768 cu high. Din cate am observat, jocul arata bine doar setat pe high sau very high, medium fiind probabil ptr placi de genul gef4ti/fx5700/r9600 and co iar low ptr fx5200/r9200.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
god sper ca smilie ala arata chiar ca glumesti... pt ca daca nu glumesti... ar trebui poate sa iei o pauza de la calculator de vreo... let's see... 1-2ani... cool ca sunt modurile alea de randat... ar fi interesant sa vedem cum arata pe cartoon ... anyway, din demo, cum a mai zis cineva, lipseste bump mappingul... dar in beta de mp am impresia ca e adica, de ex, in harta mp_radio, in cladirea cu radio pe podea e bump mapping... si mai sunt cateva locuri...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|