stiu eu ... nu stiu ce sa-i faci jocului, reinstaleaza-l, scapa de patch-ul ala ... deci eu am FarCry cu patch 1.3 ... dau clic dreapta pe shortcut-->properties-->shortcut (e optiunea din mijloc de sus); la target scrie calea de unde provine shortcut-ul .. eh, dupa toata calea aia adaugi asa: -DEVMODE "r_hdrrendering 7" (cu spatiu la inceput, intre ultima litera si liniuta si la fel cu spatiu intre DEVMODE si ", exact cum am dat copy paste mai sus ... ce am descoperit insa, este faptul ca acum daca vreau sa dau new game pot sa joc orice plansa de parca le-am descoperit pe toate si ma gandeam sa nu am cod-ul ala ca si tine, dar munitia este finita deci nu-i nicio problema .. succes

cred ca poti schimba level-ul de HDR, acolo e pus 7 dar am inteles ca se vede cel mai bine pe 7.
later edit: este foarte ciudata chestia asta cu hdr-ul, parca zici ca bagi cod ... ca sa fac screenshot, pot apasa pe f12 si imi face jocul, dar eu am fraps pronit si fac cu f10 ...chestia e ca daca apas pe f10 ma teleporteaza in plansa unde am fost acum 20 de secunde ... wtf ?! ce mai urmeaza ? cred ca il joc simplu ca-mi place tare mult si asa; daca vrei sa scoti hdr-ul pui 0 in loc de 7 si intri in joc, dupa care poti sterge chestia aia si dispar toate ciudateniile ... daca stergi scrisul si el era pe 7 pus, ramane hdr-ul ...
alt edit:

)) asta inseamna ca daca bag hdr 7 si scos chestia de la target, va merge cu hdr si fara probleme, deoarece nemaifiind aia am aflat ca dispar ... prost sunt :P incerc acum
ok ... deci scrii chestia aia la target, intri in joc (sa scoti AA-ul inainte sa faci treaba asta) vei vedea ca iti deblocheaza toate plansile, dai loda, bla bla, se vede frumos

, iesi din joc, stergi chestia de la target si hdr-ul ramane, dupa care poti juca linistit (deci nu merge aa+hdr stii asta) ... asta-i tot ... pun si cateva screen-uri sa vezi cum se vede cu hdr pus pe 7