Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Thread Introduction
Half-Life 2 Demo | Half-Life 2 Review @ ComputerGames.ro | Half-Life 2: Episode One Review @ ComputerGames.ro | Half-Life 2 Series Resources @ ComputerGames.ro

Portal Review | Half-Life 2: Episode Two Review

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-10-2003, 11:57   #201 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

"the traptown level is totally scripted
everything we saw from kicking in the door to firing through the windows..
its all based on triggers "

Aveam o presimtire ca asa ar fi...

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2003, 12:04   #202 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Quote:
Originally posted by pmk
pana nu am si eu sa vad despre ce e vorba cu adevarat nu pot sa va zic decat ceea ce cred: screenshoturile pe care le-ati vazut, filmele, etc sunt facute in CELE CATEVA NIVELE CARE AU FOST FURATE IMPREUNA CU CODUL SURSA... SUNT DOAR CELE PREZENTE LA E3, nu este tot jocul. NU sunt decat cateva mape in care poti sa te plimbi, sa spavnezi anumiti inamici, etc DAR NU E JOCUL.
Pai si a zis cineva altceva??? Si cu doom3 a fost la fel, si ala a fost o versiune "scursa" de la E3. Cu diferenta ca pe doom3 scria "ALPHA". Pe asta nu scrie nimic, netul l-a numit "beta"...Daca unii prin "beta" au inteles joc full (cum a fost cazul lui Jedi Academy beta), atunci e problema lor...
Oricum cert este ca nu e facut de niste amatori cu codul sursa furat (cum zicea Ass), e separat, deci e un fel de beta-apha-tech demo, exact ce s-a prezentat la E3...

Old 08-10-2003, 12:09   #203 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

the traptown level is totally scripted
its all based on triggers

link pls

pmk is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2003, 12:14   #204 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

another thing valve have been doing a little lies hehe
the traptown level is totally scripted
its all based on triggers
still cool though
but tbh i dont think the e3 demo is based on real levels of the game..
because if you travel beyond the points where the movies ended then you see that there actually is nothing more besides maybe a couple of walls without textures

De pe threadul cu hl2 pe isonews. Cum, ca tot m-a suparat rau de tot assassin, as vrea sa-i aduc aminte de cearta pe tema h2 vs doom3, in care la un moment dat am sustinut ca e posibil ca tot ce am vazut in filmele de la e3 e posibil sa fie scriptat, si nu ai-ul jocului. Se pare ca am avut dreptate.

42 is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2003, 12:17   #205 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

E un quote de la unul de pe isonews care are betaul (nu e singurul) si a tot postat pe acolo o tona de filme si poze din el (cititi pe threadul ala si va veti convinge ca e real). Pagina respectiva e aici. Postul lui "gunhero". Si nu e singurul care a observat asta. Cititi cu atentie si veti vedea...

Old 08-10-2003, 12:40   #206 (permalink)
Registered User

Pablos's Avatar

Daca este intr-adevar tot jocu, vorba lui Lunetistu, daca nu il lanseaza acum o sa intre in faliment.

Daca sunt doar cateva nivele amarate nu cred ca e mare sfaraiala. O sa fie un foc de paie care se va stinge in 2-3 zile.

Oricum este un exemplu tipic ca sa zic asa de "capitalism exacerbat", ce se sfarseste printr-un esec financiar.

Daca nu faceau atata zarva cu marele Ai, cu "Ati the only and the only care merge", cu ai ca il lansez in septembrie, ai ca de craciun , ai la anu, si ar fi stat frumos in banca lor, jcul probabil ar fi fost bine mersi in mag de specialitate.

Din nefericire se pare ca au atras cam prea multa atentie asupra lor si si-au pus in cap pe cine nu trebuie.

Pablos is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2003, 12:47   #207 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Parca vad ca intr-o luna apare un CounterStrike 1.9 scurt...
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2003, 12:51   #208 (permalink)
Registered User

Talking

tocmai ma uit la modele cu halflifemodelview
frums..cu animatii pentru fiecare actiune and stuff

word on street that tf2 sources will be released...aici nu mai bag mana in foc

Traker is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2003, 12:59   #209 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Quote:
Originally posted by Pablos
Daca este intr-adevar tot jocu, vorba lui Lunetistu, daca nu il lanseaza acum o sa intre in faliment.
Nu este tot jocul, citeste mai sus.
Quote:
Originally posted by Pablos
Daca nu faceau atata zarva cu marele Ai, cu "Ati the only and the only care merge", cu ai ca il lansez in septembrie, ai ca de craciun , ai la anu, si ar fi stat frumos in banca lor, jcul probabil ar fi fost bine mersi in mag de specialitate.
Din nefericire se pare ca au atras cam prea multa atentie asupra lor si si-au pus in cap pe cine nu trebuie.
Corect, asta e si parerea mea.
Toata chestia asta cu deschiderea Valve spre comunitate & shit, e doar reclama pura pana la aparitia jocului. Nu zic ca nu e laudabila actiunea in sine, doar ca trebuiau sa-si tina gurile pana la aparitia jocului si abia dupa aia sa faca tam-tam pe treaba asta. Sau sa faca tam-tam si inainte de aparitia jocului, DAR cu conditia sa scoata un editor, ceva, a.i. moderii sa se acomodeze cu editorul pana apare jocul final (cum a fost cazul la Neverwinter Nights). In cazul de fata, la HL2, a fost doar reclama 100% care nu a facut decat sa atate si mai mult focul pana ce s-au ars...

Old 08-10-2003, 14:27   #210 (permalink)
Registered User

Arrow

o gramada de chestii scripate pana acum...

Pentru cei care inca mai au indoieli..leakul cu resurse este as real as it can get...

Oricum nu prea potzi sa joci dupa poveste...

The same old e3 story ca si doom3alpha

Old 08-10-2003, 14:45   #211 (permalink)
Registered User

Pt Assasin : unii o musca mai des...altii mai rar...sper ca ai inteles ce am vrut sa spun si sa nu interpretezi gresit(TM)

DeadGhost: stiu ca e vorba de dx8...dar acolo lucrurile mergeau putin mai bine...nu foarte bine pt Nvidia...tot ATI era in fata conform testelor de la ATI ShadeR Day...adica mie mi se pare o magarie sa obtii mai multe FPS cu un Geforce 4 Ti (in realitate )decat cu un 5900 Ultra (datele pe care le-au dat ei)...chestia e destul de clara...HL2 trebuie sa mearga bine numai pe ATI...nu si pe Nvidia...poate de asta au tot amanat jocul la nesfarsit

s0rcer0r is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2003, 15:08   #212 (permalink)
Registered User

o chestie sigura este ca pana acum se misc cam infect pe un gfti4200..nu stiu pe ati cum sta treaba..in plus nu imi apare nici un shader din ala mai smecher pe care il vedeam la e3..no dx9 card..deh

Old 08-10-2003, 15:26   #213 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
Lasati mah prostiile astea cu beta. Nu exista asa ceva. Imaginile alea sunt facute cu ajutoru' surselor si din cateva texturi facute de "entuziasti". Voi v-ati uitat cu atentie la ele? Este incredibil cat de mult si rpd o musca unii
luNETistu:
1. Cand te-am facut tampit?
2. Ti se pare a fi o versiune beta?

Daca voi spuneti ca cele cateva nivele sunt facute de Valve si nu de altii, atunci imi cer scuze. Este ciudat cum aceasta versiune "beta" a aparut la cateva zile dupa ce a fost postat pe net codu'-sursa

Abtineti-va sa mai dati linkuri catre screenshot-uri din joc. Sunt ilegale.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2003, 15:29   #214 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

Quote:
As for the beta, it sucks, sucks , sucks, its not even a beta, just the old E3 demo , no AI, bad graphics, etc....I hope u all d/l it and find out how bad it is....g/l

Old 08-10-2003, 15:32   #215 (permalink)
Registered User

stiu ca in preajma e3-ului dupa ce a fost aratat halflifeul aparuse niste stiri ca a fost leakuita versiunea de e3..pana la urma toata lumea a rasuflat usurata cand totzi au zis ca e o mare pacaleala,ca nu mai tzine faza ca deja a fost doom3 si totul a cazut in uitare...poate pana la urma sa fi fost adevarat

Old 08-10-2003, 16:53   #216 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Si eu in cazul in care nu ai folosit exact termenul tampit imi cer scuze (ai folosit alti termeni), ideea era ca te-ai grabit in afirmatie pe baza a ceea ce ai vazut, si mai mult, ai pus la indoiala eventualitatea unora dintre noi de a recunoaste niste imagini din joc fata de unele facute de amatori.

Old 08-10-2003, 16:59   #217 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

1. Cre'ca in loc de "eventualitatea" tre' sa folosesti "capacitatea". Ma rog, inca un exemplu de cum "incurci" cuvintele, de cum... ma abtin.
2. In a pune la indoiala capacitatea cuiva de a recunoste sau nu niste imagini si a-l face tampit e o cale... atat de lunga, vb poetului. Iar pt. asta oricum mi-am cerut scuze mai sus.

Old 08-10-2003, 17:04   #218 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

copii.. terminati cu cearta
EU AM BETA )

Old 08-10-2003, 17:07   #219 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

da, da, am scris in graba, nu stiu ce a fost in capul meu. Si crede-ma, cand eu vad clar ca o imagine e dintr-un joc, si vine cineva si imi spune ca nu e , ca am fost orbit, pentru mine e mai grav decat o jignire propriu-zisa, care in ziua de azi a devanit atat de obisnuita incat foarte putini o pun la suflet.

Old 08-10-2003, 17:11   #220 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

luNETistu', las-o moarta, ca nu aveai de unde sa stii daca erau din joc sau nu inainte sa apara versiunea alpha... Macane, n-auzi?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules