![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2561 (permalink) | ||
|
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #2564 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | da,episodu 1. jocu de dezarhiveaza si se ruleaza start.bat Download untitled.JPG - FisierulMeu.ro | ||
|
| | #2568 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | Half-Life 2 Episode two
Salut. Am si eu o mare problema. De 2 zile incerc sa trec de un nivel si nu ii dau de cap. Trec de monstrul ala mare care ma fugareste si ajung intr-o incapere in care este un lift. Cand ajung acolo ma striga ala de sus si imi zice sa activez liftul. Dar nu stiu cum, pt ca dau de o maneta si nu ramane acolo...dupa 2 secunde se intoarce . Ma puteti ajuta ? Multumesc anticipat.
| ||
|
| | #2569 (permalink) | ||
| Quote:
trebuie sa gasesti o rotita pe care o pui la motorul liftului si care il va face sa mearga. Rotita e prin incaperea aia pe udneva... uita-te si pe tavan dupa o panza.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #2574 (permalink) | ||
|
Nu poti vinde jocurile cumparate pe steam, trebuie sa vinzi tot contul. Poti face cadou un joc pe care il ai deja. Asta nu-mi place mie la steam. Cumperi un joc si nu il poti imprumuta sau vinde, plus ca daca da faliment s-a dus pe apa sambetei toata colectia.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #2576 (permalink) | ||
|
Frumos e sa-l faci cadou. De exemplu pe thread-ul asta s-au dat gratis o gramada de HL2 si ep.1
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #2578 (permalink) | ||
|
Pai daca ai 2 exemplare ar trebui sa scrie in dreptul jocului "1 Extra Copy". Dai click unde scrie asta si apesi pe "Send", dupa care introduci adresa de mail a destinatarului (sau il alegi din lista de friends)
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #2580 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Domnilor, cumpăraţi orice joc HL cu 55.8% reducere uichendul ăsta. HL2 Complete costă 7.4 Euro!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |