![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucuresti |
Eu cred ca noul engine de Half-life va fi folosit pentru a crea o nousa serie de moduri, sau pentru a le reinventa pe cele deja existente. Avand in vedere cat de populare sunt modurile de HL eu zic ca aparitia acestui joc va capta interesul tuturor! Eu unul de abia astept sa vad ce va urma ! (Uitandu-ma la poze si deja nu mai pot sa astept sa-l iau ) .
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Era de asteptat sa scoata HL2. Doar ca nu ma asteptam sa reuseasca sa-l tina in asa mare secret. Smart move din partea lor, imo... Ma bucur ca au pus osul la munca si in astia 4 ani au facut un engine propriu care sa faca ce vor ei in HL2. Din ce am citit pe net, cel mai mult ma incanta partea cu spartul nivelelor a la Geo-Mod-ul din Red Faction, numai ca la un nivel mai avansat. Si despre AI numai de bine, dar asta era de asteptat, ca doar e continuarea de la HL 1 . Iar pozele, asa cum sunt, low res, scanate din reviste, arata super si au acel nu-stiu-ce (cum ziceati si voi mai sus), au stil (vedeti cum arata personajele spre exemplu, "desenate" cu bun gust). Si pt. mine, asta ma face sa nu mai dorm pana pe 30 septembrie... Ca sa nu mai zic ca la poveste lucreaza acelasi om care a lucrat si la cea din HL1...Ce m-a surprins (intr-un mod placut as zice) a fost setarea actiunii in Europa de Est ( la fel ca in STALKER: Oblivion Lost). Sunt chiar curios ce o sa iasa... Ceva imi spune ca va fi un hit, va lasa guri cascate si va revolutiona...sau nu. Eu sunt optimist si am toata increderea in Valve ca vor scoate un joc foarte bun. Half Life 2 este acum cel mai asteptat joc pt. mine. Lista mea de Most Wanted FPS este asa: 1. Half Life 2 2. Duke Nukem Forever (da, stiu, I'm crazy... )3. Doom3 4. Quake 4 ps: Abia astept E3-ul de anu' asta ... | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Sper sa urmeze si Valve exemplul Lucas Arts, care dupa ce ne-au lasat cu balele in suspans dupa scanarile alea de doi lei, au lansat si screenshot-uri "dijitale". Dar pana atunci, pentru o colectie mai ampla de imagini scanate, vezi First Look-ul asta ![]() Ah, si poate va intereseaza si un poster la alegere, ca întrebarea e chiar banala
__________________ Nenea zice ca nu am voie cu link-uri în semnatura... [my_username].ro? | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Hl a fost unul din joacele in care grafica nu prea a contat asa ca nu ma stresez . Restu sa aiba .... Hmm ce-ar fi sa il mai termin odata ,acu ca mi sa facut pofta
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Wow, screenshoturile arata demential, de parca ar fi artwork-uri , si nu poze. sper ca nu au ceva postprocesare pe ele, ca arata cam zgrumturoase. O sa fie cu totul altceva decat halflife 1, dar la aceeasi talie, sau chiar mai sus.Din imaginile alea deja se simte aroma jocului, complexitatea povestii (numai cand te uiti la structura ciudata pazita de fortele speciale, inca neterminata). Soldatii pe strada, printre civili... Wow, abia astept.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
O datã cu expirarea NDA-ului impus de Valve au apãrut si primele 5 preview-uri pentru Half-Life 2, pe Computer And Videogames, Gamespot, Gamespy, Shacknews si PC.IGN.Com. Pentru cei la curent cu noutãtile legate de joc, trebuie sã mentionez cã existã un singur set de 8 imagini, pe care probabil le-ati vãzut deja, pentru toate preview-urile (cu exceptia celui de la Computer And Videogames, care contine câteva imagini în exclusivitate), însã articolele contin suficiente detalii pentru a vã satisface curiozitatea.
| ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Clasic ca o sa apara peste 5 luni. Personal cred ca era mai bine sa il anunte cu o zi inainte sa il scoata ![]() nu ne mai muncea psihicul (in fine e in interesul lor sa ne spele pe creier ca sa adune cati mai multi fani si sa ne faca sa FIERBEM dupa 1 screenshot pe luna). Sunt curios daca o sa aiba acelasi feeling, drept sa spun pana acu nici un FPS nu a avut un feeling asa misto ca HL in single, nici macar U1. Indiferent de asta, de-abia astept
__________________ Start running. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Pt mine un singur joc a avut un feeling asemanator cu HL-ul : System Shock 2. Si acolo erai tot singur, si mergeai pe culoarele alea de pe nava aia bantuita cu niste sunete de iti facea parul maciuca neica, nu altceva... In alta ordine de idei, s-a anuntat primul joc care va folosi engine-ul Source: Vampire: The Masquerade - Bloodlines, un first-person rpg (ceva gen deus ex sau system shock) facut de nimeni altii decat preferatii mei de la Troika Games . Astia chiar vor sa ma tortureze anuntand atatea jocuri misto...Gleeee, vorba lui MD, mai bine le-ar anunta cu o zi inainte de a le lansa. Last edited by Dead Ghost; 11-05-2003 at 03:22.. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Primele filme din joc de la E3:
Nu uitati ca tot ce s-a aratat la E3, este bazat pe o versiune destul de veche a jocului din 2002 iar nivelurile au fost create special (deci nu fac parte din jocul final). Necesita QuickTime pt. vizionare. http://users.pandora.be/vanhoef/HL2/...003_2dn_qt.zip (cel mai tare -30 MB) http://mediaviewer.ign.com/ignMediaP...le=Half-Life+2 http://www.gamespot.com/live/streame...asx&pid=914642 Pe mine m-a lasatn mut, fara cuvinte efectiv . | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |