![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Breathtaking.... Mai bine nu aratau nimic, si ne trezeam direct cu jocul. In fine, se vede din filme ca actiunea se petrece intr-un oras aflat undeva intre dimensiuni (nici nu ma pot gandi la o viziune mai apocaliptica decat asta) dupa culorile cerului si luminile stranii. In fine, am mai observat ca cei care nu folosesc instructiunile directx si isi scriu ei singuri toate codurile , scot rezultate mai bune si care cer sisteme mai slabe. Daca blururile alea din joc sunt chiar implementate, si daca mai sunt si dof-uri, mama mama. La fel reflexiile din apa, par reflexii reale, si nu ca cele realizate cu pixel shaders. Fizica este dementiala si ea, practic o sa revolutioneze din nou jocurile (doom 3 mai face asta, dar din pacate engineul din cate imi dau seama suporta doar spatii inchise ). Nu mai pot dormi noaptea acum.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
HL2 foloseste pt. fizica engineul Havok (care este folosit si in UT2003, Postal2 etc. ...nu stiu Doom3 daca foloseste un engine fizic propriu sau Havok). Oricum ,in HL2, e o versiune mult imbunatatita, asta se vede din filme. Se pare ca orice obiect din joc poate fi folosit pe post de arma.... | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
70 de poze din hl2: http://users.pandora.be/vanhoef/HL2/ Toate sunt luate din filmele (9 pana acum de care stiu eu) facute de Gamespot parca, in fine, fiecare are cam 30 mb. Eu nu cred ca pot sa le iau pe toate (dial-up nenorocit), dar am luat cateva si merita fiecare mega downloadat. Vedeti AICI | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Mai este acest film de 5 mega (http://home.online.no/~tobie/slutty/hl2_gman.wmv) in care se arata animatia faciala a lui g-man....Btw, e din joc si se va aplica pt. toate personajele din joc... Pt cei cu cablu, aici sunt toate filmele de la e3 din hl2: ftp://ftp.starfleet.hu/pub/cstrike/hl2/e3_hl2movies.zip (aprox. 200MB). Merita!!! ps: tot ce s-a aratat din joc la e3, nu sunt spoilere pt ca nivelurile nu fac parte din jocul final... | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Wow. pentru ce a am vazut in filmele alea nu exista cuvinte. Intr-adevar, viracocha, va fi a 2-a mare revolutie a jocurilor.pentru cine nu le-a vazut, sa le ia, cuvintele sunt de prisos. O alta parte buna este ca probabil acum doom3 va iesi pana in toamna, nu cred ca isi pot permite sa-l scoata dupa. Incredibil, incredibil, incredibil. Cred ca threadul trebuie sa fie "deasupra tuturor"
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Deci... DUMNEZEULE!!! Am vazut filmuletzu ala de 25min ... am ramas complexat, inmarmurit... speechless... adica... doamne... ce efecte, ce strategii de omorat monstrii si oameni... nici nu stiu ce sa zic... am ramas fara cuvinte... cand imi revin poate scriu ceva coerent.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Postal 2©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Da , l-am vazut si eu pe ala acum. Intr-adevar, daca la primele am zis ce am zis, pe asta chiar trebuie sa-l vedeti.Pe lanca ce am spus si s-a spus mai e de mentionat si animatia faciala, care dupa cum comenta si ala, nu a fost pana acum posibila decat in animatiile hollywoodiene. Si culmea e ca au zis ca va rula si pe ssteme mai slabe (desi un radeon 9800 este mai mult decat recomandat pentru a putea admira efectele superbe (de ex apa are proprietati de refflexie/refractie REALE, adica nu ce s-a vazut pana acum, o mapa ). A, si cu ocazia asta am vazut si trailerul de la doom3, care cred ca nici ala nu ma va dezamagi de loc, chiar daca interactiunea cyu altceva in afara de inamici este zero.
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Am vazut si eu toate cele 8 filme. Se vede clar ca ele au fost filmate la E3 cu o camera video de pe un televizor in timp ce vorbea omu de la Valve. Deci..nu, nu cred ca este ceva leaked tech demo pe undeva. Tehnic nu stiu daca enginu HL2 e mai bun decat cel de Doom3, dar ca si joc cred ca HL2 o sa fie muuuult peste D3. In HL original accentul s-a pus pe level design, realism si poveste. Din cate am vazut in filme, in HL2 e tot asa. Poate mai putin la realism...
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Oamenii din Valve raspund la intrebari. O gramada de informatii. Check it out.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 | Ce placa video pt HL2?
Ma dispera urmatoarea intrebare: -O sa am nevoie de o placa cu suport hardware dx9 pt a vedea animatiile faciale din HL2? De exemplu cei care ati vazut filmul cu G-Man, animatia era facuta oare cu dx9? Am un ti4200 si ma oftic cumplit daca n-o sa pot da detaliile la maxim... | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 |
am vazut un trailer cu un butoi si o arma cu bile,engineul fizic e impresionant ca si grafica.am auzit ca ar merge si pe sisteme slabute pentru ca are engine bun
__________________ for my parrot | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | Re: Ce placa video pt HL2? Quote:
Animatia faciala ar putea fi realizata cu vertex shaders, care poate fi emulata software, de procesor. Probabil ca apa este realizata cu pixel shaders, si nu stiu daca sunt din DX9 sau DX8.1 (ar fi super ceva de genul sa aiba code-path pt ambele). | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |