![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1002 (permalink) | ||
| Quote:
Nici eu n-am gasit optiunea cu offline mode, dar nici nu am nevoie de ea. Opreste chestia aia cu autoupdate game eventual.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #1004 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
In cateva cuvinte : 1. Nu e cel mai bun joc al tuturor timpurilor 2. Nu e revolutionar. 3. Are, ce-i drept, efecte extraordinare. 4. FarCry-ul imi place mai mult. 5. Numai pt steam-ul ala nu o sa cumpar jocul original. 6. Felicitari si rusine pt Valve. ![]() ![]() | ||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
HA De accord cu DarkBaby PLUS faptul ca are loadinguri din 5 in 5 minute de iti vine sa iti dai palme nu alta. Si avand in vedere ca il rulez cu totul la maxim in 1024x768 la mine dupa ce termina de incarcat se mai trezeste incarcand cate ceva in joc de se blocheaza cate 1-2 secunde si mai si am hard pe SATA! Dar ma rog. 5 Ani pierduti pe un engine nou si prea aiurea de folosit. Astia si Vampire Bloodlines ca si la ala stai de te plictisesti!
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #1011 (permalink) | ||
|
Well, acum ca m-am trezit si am creierul limpede, concluziile finale. Jocul e o mare dezamagire. Mi-a lasat impresia ca e neterminat. Se laudau ca au angajat un scriitor pentru poveste. Care poveste fratilor ? Si unde e ai-ul ala atat de mult laudat ? Ramane cel mai bun shooter al anului, dar tot o mare dezamagire. Hl1 era mult mai bun si consistent, pacat de engine. Mai ramane de asteptat gta:sa, care nu prea poate fi dezamagire, si PoP:ww, al carui demo nu mi-a placut deloc. NU mai avea nici 10% din farmecul primului, si cum spunea cineva, o sa fie probabil un fel de mortal kombat.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #1013 (permalink) | ||
|
Pentru cei ce nu l-au cumparat inca, este in oferta la Carrefour la pretul de 1.150.000 lei. L-am cumparat azi dimineata din Carrefour Orhideea, l-am instalat (Barton 2500+,1 GB RAM, Leadtek 5900xt) si merge impecabil la full details cu antialiasing 4x si anisotropic la 8x. Dupa cum am mai spus, o adevarata piatra de hotar in ale fps-urilor, eu unul l-as pune ca valoare pe aceeasi treapta cu UT2004 desi e diferit ca gen. Far Cry-ul ramane un pic in urma datorita neoptimizarii si pentru sisteme mai putin performante, cit despre Doom 3 no comment at all. Nu sint un cumparator de jocuri originale (nici nu as avea atitia bani), dar cu siguranta Half Life 2 merita fiecare banut pe care l-am dat pe el. Happy gaming to all of you ! gmc | |||
|
| | #1014 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
Mda, l-am terminat si eu: Engine: nota 10 Fizica: nota 10, dar prea pe fata Gameplay: 8 Poveste: 4, ma rog nici nu stiu daca se poate numi poveste ![]() Una peste alta ma bucur ca nu am dat bani pe el.L-am facut si eu "rost".Nu e cine stie ce mare smecherie in afara de grafica si engine, in rest same old shit.
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| | #1016 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #1018 (permalink) | ||
|
am si eu o mica dilema si nu prea mai am rabdare , imi poate spune si mie cineva ce fac ca sa deschid potile alea de fier (sunt cu barca) ca switchu lor e bulit si nu prea am gasit alta cale ![]() later : nevermind , m-am descurcat
__________________ Cu dreapta dau mortal, cu stanga ceva mai bine ™ Last edited by spiderr; 18-11-2004 at 12:52.. | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
|
Daca mai aveti de gand sa postati spoilere, anuntati si voi inainte, 'aaight? Mie jocul imi place chiar foarte mult (e drept ca am jucat putin din el pentru ca nu prea am timp), dar -pana acum- merita banii pe care i-am dat pe el. Si e cu siguranta mult mai tare decat D3. Parerea mea. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |