![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Logitech MX300 e superb. Ustura buzunarul rau de tot... dar eu zic ca se merita. Ca fapt divers, eu mi-am luat si sunt foarte multumita de el.
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
ie3.0 vs mx x00 = same shit different shape, nu face mana ta diferenta intre cei doi... Bs 1000 -> 2500 in afara de 1000 restul mi se par mult prea sensibile si se murdaresc in continuu, + are o forma care cere cam o luna de adaptare orice din intelieye sau mx e bun + ca nu mausu si configu conteaza ci mana care le controleaza, si daca chiar vrei sa testezi extreme ia un nostromo sau un rotokiller... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Mai, eu una nu am incercat ie3.0. Dar shtiu ca cu Logitechu` ma intzeleg de minune. Shi nu neaparat mx300... da` optic sa fie... Errrr... Quote:
.
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Arwen[R@mGirls] , nici Spankissimo nu stie ce vrea sa zica, dar probabil prin mesajul lui plin cu multiple substraturi filosofice continand subtilitati artistico-plastice pe care sa le intelegi trebuie sa ai o minte stralucita, vrea sa te intrebe daca nu-ti moare de foame familia din cauza ca tu testezi mousi optici in loc sa gatesti.
__________________ Layin` low | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
MX300 este cu siguranta cea mai buna optiune. Iar SpanKissimo cu siguranta stie despre ce vorbeste. E o problema de statistica. Sparco uita-te atent la cum faci tu acordurile, ca tot veni vorba de "subtilitati artistico-plastice", whatever those are.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Well, nu mor de foame, saracii... mor de mp5navy .... ca doar avem mouse de apasat. MX500 este superb, dar pentru shootere este prea mult.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Pentru labutza mea e cam prea mare, butoanele sunt super ok, nu pt shootere... poate pentru grafica... Shi above all, costul este prea mare, asta in cazul in care este destinat 100% shooterelor shi activitatzilor zilnice pe PC. }{}{}{ Lady Arwen
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Zice bine ce zice Arwen. Mie nu imi place MX500 tocmai din cauza dimensiunilor si a formei... sunt obisnuit cu forma clasica de la Pilot incoace. Ca un al doilea argument vine si pretul. Lasand gluma la o parte eu zic ca Genius Clasic de 2,2 dolari in '98 pwnez. Cine a jucat Quake pe mousii aia stie ce vorbesc
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Genius din-acela era in Wired pana sa bage Logitech optic.... Probabil ca problema cu mousii este o chestie diferita de la om la om, caci eu una, de pilda nu ma puteam descurca cu Genius. De cand cu MX300 I`m a new being .God, spuneam doar ca MX500 este prea complex shi prea scum pentru a face o achizitzie exclusiv pentru shootere shi office.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|