Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Thread Introduction
Call of Duty 4: Modern Warfare System Requirements | Call of Duty 4: Modern Warfare Demo Download | Call of Duty 4: Modern Warfare Review | Cumpără Call of Duty 4: Modern Warfare

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-08-2003, 22:30   #1 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

CallOfDuty Seria Call of Duty

Filmuletele m-au impresionat. Apoi am jucat demo-u'. No comment.
Pt. cine nu stie, Infinity Ward este o firma ce are in componenta fosti angajati 2015 (Medal of Honor), iar jocu' are engine de Quake III.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2003, 22:35   #2 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Subscriu Assasin dar eu am ce comenta...numai de bine. Este super mijto, chiar daca nu esti fan inrait de jocuri de razboi, arata super, si se mijca si destul de bine pe un calculator mediu luand in considerare apectul fain al jocului...sunet super tare , control bun mai bine jucatil ca merita 100%.

PS: apare 4 November 2003 Activision

Jimmy_X is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2003, 03:08   #3 (permalink)
Registered User

Am jucat demoul...same old same old...John este parasutat intr-o campie cu nemtzi si trebuie sa isi croiasca drum cu grenada si thompsonu`..afumat...parca trageam in niste pixeli ratacitzi pe acolo si nu inamici seriosi and what a lightmap...GOD!!!Cred ca se intzelege de ce au schimbat engineul...q3 is old

Update:God iz dead

Traker is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2003, 03:12   #4 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

1. Probabil ai fi vrut sa te teleportezi.
2. Probabil ai jucat cu monitoru' stins.
3. Probabil esti Gica-Contra.

Old 01-09-2003, 12:24   #5 (permalink)
Registered User

asta parca ar fi un raspuns la threadul "d3 vs hl2"... poate chiar nu i-a placut jocu

GoD2.0 is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2003, 23:28   #6 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Mai GoD eu zic sa te uti mai bine la ce a scrie el.

citez "god is dead".... cred ca de tine vorbeste

ps: Assasin are dreptate...si sa mai completez ceva...poate el o fi jucat comandos 2 (care se mai cheama si call of duty) si al confunda...sau poate ....tot variantele lui Assasin

cred ca am jucat demou` de 10 ori pe putin , e chiar mijto

Old 02-09-2003, 00:57   #7 (permalink)
Paranoia is natural

offtopic: Assassin, sa intzeleg ca pe forumul asta e interzis a posta daca am o opinie diferita de a ta??? Ca vad ca automat sari la gatul oricui spune altceva decat tine, shi inka shi cu argumente de 2 lei. Cum de altfel o faci cu deosebit success shi pe doom3 vs hl2. Parca te shtiam altfel .

Sper ca shi aici e democratzie shi avem dreptul la o opinie. Corect? Assassin?

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2003, 01:16   #8 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Uite ca nici pe mine nu m-a impresionat prin absolut nimic. Shoot me.
Trecand peste Q3, care ar trebui scos odata la pensie, jocul este clona de Medal of Honor, sau daca termenul de clona va deranjeaza, este Medal of Honor with a twist. Boooring. Ce sa spun, explodeaza chestii langa tine, mori de la 2 gloante....vai, uite, a cazut peretele si a aparut tancul....bleah.
Assassin, ai prostul obicei de a te entuziasma exagerat din poze si demouri (vezi Will Rock ca exemplu concludent). Apoi apare finalul, il joci, te ineci cu injuraturi si revii cu picioarele pe pamant, concluzionand abrupt ca e in cel mai bun caz mediocru.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2003, 14:26   #9 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Mah, n-am nimic impotriva sa critici un joc. Da' macar fa-o evidentiind si aspectele pozitive. Traker nu a facut asta, de aici si raspunsu' meu.
Viracocha, am spus si pe topicu' cu HL2 vs D3: la o adica, am voie sa ma entuziasmez cat de mult vrea muschii mei pe baza unor demo-uri sau versiuni beta.
Adicatelea, io nu am voie sa vad (doar) aspectele pozitive, da' Traker are voie sa le vada doar pe cele negative.

Old 02-09-2003, 14:37   #10 (permalink)
Registered User

Aspecte pozitive exista si in jocurile facute de funlabs(alea 1-2) dar nu au fost destule jocul asta asfel incat sa ma convinga sa il joc.Sa zicem ca mi-au placut unele detalii gen tipul ramas agatzat cu parasuta de turla bisericii si efectele de foc ale antiaerienelor dar in rest e o apa de ploaie...am avut mohaa,am avut wolfenstein,am avut dod,am avut bt1942...pana cand?

Old 02-09-2003, 15:01   #11 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Ok, tot ce nu aduce a Doom III la grafica e obosolete. Am inteles.

Old 02-09-2003, 15:46   #12 (permalink)
Registered User

si ce aduce call of duty nou?

Old 02-09-2003, 15:59   #13 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Fiecare are dreptul la o opinie...treaba lui

Opinia mea este ca toti care "dau ochii peste cap" ca vezi doamne e de rahat si ca e un nimic ca ei stiu ca exista HL2 si Dum3 si ca restul sunt cioace, fac comparatii , uite ca jocu ala avea aia ca era mai cu mot, ba ca e clona , ba ca nu sunt impresionati , ba una ba alta....pt mine (opinia mea personala repet) toti sunteti niste FIGURANTi (nu este o injuratura sau ceva de genu asta da` asa se vede), sunteti cu super calculatoare, jucati numai ce nu merge la altii pe calculator, daca are grafica gen HL2 sau Dum 3 ...gata asta e za best cel mai tare, cel mai mare , ce satzi zic....fitze , nazuri.....+ ca un demo nu poate spune prea multe despre un produs final , dar ceea ce am vazut eu in acest demo m-a impresionat, m-a facut sa simt razboiul chit ca e engine de quake 3 sau clona de medal of honnor, si credetima ca am jucat cam tot ce se poate juca si sunt cat de cat apt sa cantaresc si sa dau un verdict , cat despre Assasin cam greshiti cu totii (nu mie frate , nu mie sef, nu-i iau apararea) dar el stie mai multe ca voi si a jucat mai multe ca voi deci ar cam trebui macar sa nu argumentati la adresa lui sau a nimanui altuia...parerea voastra va apartine , foarte bine dar nu critica ce spune altul.

Stiti vorba despre gust

ps: lam mai jucat de vreo 5 ore demou` si tot cred ca rulez

yo

Old 03-09-2003, 15:32   #14 (permalink)
Registered User

MOD

a aparut un Realism MOD pentru demo-ul Call Of Duty...

"Features:
-Hud has been modified: Compass, Healthbarand other parts of the Hud have been removed
-New ingamemenue
-New sounds for these weapons: Kar 98, MP 40, Thompson, BAR, M1 Garand, Colt and the M2 Frag Grenade
-Kar 98 is now a 1 shot a kill-weapon
-Increased damage of the BAR
-New Flak-Fire"

il gasitit si aici :
http://gamedata.box.sk/_extra/stormt...r_cod_demo.zip

SI E BETON DEMO-UL !!!
cred ca o sa treaca in fata lu' Vietcong in topul meu...

coroner is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2003, 19:24   #15 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Am demo-ul de 2 zile. Abia acum 3 sferturi de ora l-am instalat si jucat.
Nu pot sa cred ca l-am lasat 2 zile sa astepte. E superb.
N-am jucat nici MoH nici Vietcong. Daca jocul asta seamana cu ele, regret ce am pierdut prin faptul ca nu le-am jucat. Asta e...recuperez timpul pierdut cu acest Call of Duty cand va aparea.
Apropo de aceste diferente de opinii...mah...nu poti sa faci un joc care sa placa tuturor. Unii (Assassin, Jimmy_X, eu) vor zice ca e super, bestial, whatever...si altii vor zice ca it sux. E ceva normal...nu poti baga pe gat altuia parerea ta. Just let it be and enjoy the game

Hate is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2003, 21:10   #16 (permalink)
Registered User

Nu sux..doar ca e rasuflat subiectu...nici macar nu se incearca niste abordari mai fanteziste...

Old 04-09-2003, 00:43   #17 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Jimmy, hai sa nu o dam in "el a jucat mai mult decat X, deci stie mai multe", ca nu tine, zau. Nu intru in detalii, dar daca este un domeniu in care pot sustine ca sunt expert....ghici care e domeniul ala. Macar ca numar, nu ca parere care, surprinzator, este al naibii de subiectiva, si care sustine argumentat ca numitul joc de care se discuta aici nu aduce nimic nou, arata ca naiba, e scriptat in asa hal incat mi se face greata, e plictisitor in prisma unui Medal of Honor jucat si rasjucat si...ei bine, nu mai ofera absolut nimic unui om atat de satul de shootere LA FEL incat ar desfinta genul numai de al naibii.
De asemenea, pentru cei grei de urechi :P, tin sa aduc aminte cat am injurat si HL2 si Doom3, si ca astept cu nerabdare doar Halo si Deus Ex 2. Atat.
Assassin, nu vroiam sa spun decat ca experienta ar trebui sa sune un semnal de alarma in privinta jocurilor care _par_ excelente, dar pana la urma se dovedesc a fi doar o clona de altceva, o idee buna prost aplicata, sau pur si simplu niste cioace penale.
Si cu toata retinerea posibila, daca indrazniti sa comparati Call of Duty cu Doom 3 sau Half 2 nu sunteti intregi la minte.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2003, 10:57   #18 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Pai mai nene Viracocha daca vorbeai de lipsa de originalitate si clona ...este valabil si pentru deus ex , half life, doom 3 , halo si tot ce mai se cheama fps....notiunea de originalitate constand in mici inovatii, mici lucruri intalnite in joc care nu le gasesti in alta parte, caci, cum spuneam TOATE sunt clone si "inspirate" din alte jocuri, notiunea de originalitate nu prea isi mentine termenul in ziua de azi , spre exemplu citeste ce am scris eu despre demou chrome. Care arata frumos dar nu e nimic sa te impresioneze...dupa cum ziceam, nu in demo.
Sunt incantat de Call of Duty cum am fost de Vietcong, Medal of Honor , imi plac jocurile cu/despre armata, dar nu toate sunt digerabile.
La Call Of Dutty ma incantat in primul rand atmosfera de razboi , explozii, arme si tunuri duduind, haos, nu arata el senzational ca aspect dar nici urat nu e, partea sonora nu am ce sa-i reprosez si sa fiu sincer nu vreau sa-mi pun sperante in jocuri precum halo, doom3, half life ca tare mi-e frica ca voi fi dezamagit cum des m-i sa intamplat sa astept un joc si el sa se dovedeasca a nu fii ceea ce ma asteptam eu sa fie. Macar Call Of Duty am incercat demou si am reusit sa-mi formez o idee si pe mine personal m-a facut sa-l admir, pe altii... treaba lor, pe cand la alte jocuri mentionate mai sus unde singuru` lucru ce stiu despre ele sunt reclamele, screenshoatele si ceva filmulete ceea ce nu e la fel ca si cand joci demou` .
Viracocha tu esti intradevar cu ceva experienta in domeniu jocurilor dar esti cam "incorect" in a caracteriza anumite jocuri , demouri , prin exagerarea si exprimarea cam bruta, neslefuita la adresa acestora...ex: spui ca asta e un joc de rahat dar in comparatie cu alte sute, mii de cioace de jocuri care alea ar trebui huiduite si criticate la greu, tu ai ales sa critici niste jocuri care poate cine stie daca renunti la orgoliu si le incerci descoperi ca sunt cel putin FUN.

ps: daca esti liber te astept sa vi sa iei demou la homeworl2 si daca nu te-am dezgustat si pe cel la chrome

salut

Old 04-09-2003, 10:59   #19 (permalink)
Registered User

Herete's Avatar

call of duty rulz big time....super joc ce mai ; peste mohaa. abia astept sa apara.

Herete is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2003, 11:20   #20 (permalink)
Registered User

Poti compara orice. Si un Trabant cu o Formula 1, chit ca una dintre ele o sa iasa clar in avantaj Dar comparatii se pot face, asa ca din punctul acesta de vedere, cei la care te referi tu sunt intregi la minte. Si chiar, a jucat careva HL2? Sau Doom3 (si nu-mi spuneti de leaked, ca numai joc nu se putea numi acela)? Dupa unii, industria de "gaming" ar trebui sa se opreasca pana apare Doom3 si HL2, nu?
Eu sunt convins ca o sa arate bine aceste doua jocuri, chiar cu un gameplay superb (eu de abia le astept!), dar asta nu inseamna ca orice FPS ce mai iese pe piata e "naspa". Daca nu ti-a placut demo-ul din motive diferite de "nu e ca HL2 sau doom3", atunci e o chestie normala.
Oare de ce inca se mai fac atatea filme, documentare, se scriu carti despre al doilea Razboi Mondial? E o chestie rasuflata?
Btw, la ce MOD-uri ai lucrat pana acum si cum crezi ca trebuia "scriptat" COD?
Eu abia astept jocul asta si se pare ca jocurile care merg bine si pe geforce2 inca mai sunt cautate (si nu din motivul acesta)...

coroner is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules