Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Thread Introduction
Call of Duty 4: Modern Warfare System Requirements | Call of Duty 4: Modern Warfare Demo Download | Call of Duty 4: Modern Warfare Review | Cumpără Call of Duty 4: Modern Warfare

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-10-2005, 20:10   #201 (permalink)
Registered User

BAD-GUY's Avatar

Nu zic,COD a fost un joc foarte bun cand a aparut,peste tot ce era la vremea aia in domeniul WW2 FPS(mai putzin H&D2 dar acolo e alta categorie),dar totusi de atunci am mai jucat un addon,au mai trecut 2 ani,eu unu m-am plictisit de genul COD (MOHA) care de fapt sunt niste shootere in care aproape fara nici un motiv omori la nemtzi in prostie,parca mergea genul asta de gameplay(arcade in care fac respwan inamicii la nesfarsit) la un joc in care sa zicem trebuia sa omori mai stiu eu ce alieni dar nu intr-un joc cu tema WW2,dar...cu toate astea a fost fun la inceput,a avut si are(inca se mai joaca)un MP de nota 10,si totusi acuma toata lumea se astepta la ceva revolutzionar doh e 2!,pe langa PS peste tot,ragdool de exemplu si o fizica actualizata ar fi adus ceva nou si parca ar fi meritat sa-l joci numai din acest motiv.

Pacat !

BAD-GUY is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2005, 08:29   #202 (permalink)
Nick anterior: Valheru

sek.shun.8's Avatar

Insa din demo nu m-am prins ce ar fi atat de nou incat sa merite un nou numar.
Nimic foarte nou, i-au spus CoD2 din ratiuni de marketing. Oricum il vom juca, chiar daca stim foarte bine ca nu merita 2-ul din coada, pentru ca ne place, iar ei pe asta mizeaza, nu?

si totusi acuma toata lumea se astepta la ceva revolutzionar doh e 2!
Da, grafica arata mai bine, mi se pare, dar asta era normal, tehnologia a evoluat de la CoD incoace. Cu ragdoll si fizica sunt de acord cu tine, dar tot e frumos. Sper sa mai fie misiuni la Stalingrad...

sek.shun.8 is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2005, 08:58   #203 (permalink)
Registered User

tataee2005's Avatar

Si pe mine m-a scos din minti chestia cu refresh-ul. M-am chinuit nu stiu cat sa-l setez din drivere dar n-am reusit pana n-am reinstalat Ati tray tools. Si nici asa n-a mers de prima data.
Intreba cineva pe aici cum merge demo-ul cu o placa sb live 5.1: tot ce pot sa zic este ca nu am sesizat aproape nici o diferenta intre setarea miles 2d positional audio si creative eax 2.0; sunetele se aud ca venind usor din departare, in rest nici un zgomot suspect.
Ce m-a iritat in schimb cel mai tare a fost A.I.-ul colegilor de trupa, urmatoarea faza revenind cu o repetitivitate stresanta: ma trantesc pe burta si iau in tinta un inamic iar in clipa urmatoare cand trag un amic de-al meu trece prin fata mea si-l nimeresc in spinare. De vreo 4-5 ori mi-a terminat misiunea cum ca friendly fire will not be tolerated :|
Grafica in schimb e frumoasa, mi-a placut cu toate ca se misca greu cu detalii full pe placa mea (din semnatura) dar ce sa-i faci, progresul tehnologiei...

tataee2005 is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2005, 09:41   #204 (permalink)

sek.shun.8's Avatar

Pe un 9600 pro (450/765) se misca foarte bine in 1280. Si da, faza cu friendlies care intra in the line of fire e aiurita, am patit-o si eu o data.

Old 18-10-2005, 16:43   #205 (permalink)
Banned

HAHAHA next-gen title my ass !!! Are acelasi engine obosit de q3 (modificat la greu ce-i drept) folosit si-n primul CoD, gameplay-ul e acelasi din nou, AI-ul idiot ca de obicei, cu alte cuvinte NIMIC schimbat. Nici macar nu s-au sinchisit sa implementeze un engine fizic, asa cum au toate asa-zisele next-gen titles. Dupa cum ati zis si voi intr-adevar inca este fun to play, insa nu merita sub nici o forma 2-ul din coada, decat dpdv al echipei de marketing pt ca asta o sa ajute enorm la vanzari, mai ales pe X360.

A si inca ceva: am X800 XT cu A64 3200+ si in 1280 practic nu se poate juca. Cum draq va merge voua asa bine pe 9600 pro in rezolutia asta nu pot sa inteleg...O fi vreo limitare din drivere pt X800 cine stie...

mariusV is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2005, 11:39   #206 (permalink)
Registered User

LOOOOL Nu-ti merge pe x800?

La mine merge cu totul pe maxim la 1024 pe un Ti4800 ultra.Si e o placa de 3 ani aproape

Hai ca e tare faza cu x800

DarkBaby is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2005, 11:55   #207 (permalink)

sek.shun.8's Avatar

Marius, serios ca merge super bine in 1280. Poate ai o alta problema, nu legata de placa video, mi se pare imposibila faza cu x800. Ai pus Catalyst-ul 5.10? Poate se rezolva asa.

Old 31-10-2005, 12:13   #208 (permalink)
Registered User

Are dreptate Valheru. Vezi ce se intampla ca e imposibil. Ce naiba eu ma joc pe porcaria aia de 4800 cam tot ce a aparut fara probleme (mai pun si cateva setari la medium ,altele la minim). DAr la COD2 e totul la maxim frate

Old 31-10-2005, 12:49   #209 (permalink)
senior intruder

A aparut, ceva impresii?

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2005, 13:00   #210 (permalink)
Registered User

Avand in vedere ca sunt mare admirator al primei serii , COD2 a venit super bine. Nu este chiar mare diferenta , dar e mai atmosferic (sunete, imagine). Marfa!

Old 31-10-2005, 13:35   #211 (permalink)
Registered User

Pai la tine pe 4800 nu e in directx 9.0. Ca atare multe efecte sunt dezactivate. Asa ca nu te mira ca merge. La mine pe 6600 gt totul la maxim in 1024*768 merge superb. fara AA si AF ca nu e cazul.
Subscriu la ce a zis MariusV. nu isi merita 2-ul din coada.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2005, 13:55   #212 (permalink)
Registered User

Sunt cateva efecte care nu intra ... dar nu sunt multe . Nu are specular si mai era ceva....dar oricum...se misca perfect , e facut bine Sunt de parere ca isi merita 2-ul din coada Ce vroiati sa aiba mai mult?. Ce Doom isi merita 3 -ul? Daca Doom nu-si merita atunci nici Cod2 nu merita

Old 31-10-2005, 16:35   #213 (permalink)
senior intruder

Pardon me, dar intrebam de joc si nu de requirement. Ori asta e singura impresie? Ati ramas fixati pe Options? Cei care au mers mai departe si au apucat sa si joace macar cateva misiuni, pot da un feedback? Macar comparativ cu demo-ul.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2005, 16:38   #214 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Diferenta la grafica nu e prea mare pe Dx9 fata de Dx7. Texturile arata mai realist. Eu personal nu sunt multumit cum imi merge pe 1024 totul high (agata destul de des) si il joc pe 800x600 (Athlon xp 2200+, 2x256 mb Ram, Gf 6600 256Mb, Sb Live 24bit).

Chiar daca sunt destul de plictisit de gen, ca am jucat cam tot de la MoH, imi place ca te face sa simti ca esti o mica parte dintr-un razboi mult mai mare, si nu esti un super erou. Oricum o gura de aer proaspat dupa Brothers in Arms. Earned in Blood nici nu m-am mai chinuit sa-l joc dupa ce am vazut ca practic este identic cu primul.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 31-10-2005, 16:45   #215 (permalink)
Registered User

BAD-GUY's Avatar

Quote:
Originally Posted by DarkBaby
Sunt cateva efecte care nu intra ... dar nu sunt multe . Nu are specular si mai era ceva....dar oricum...se misca perfect , e facut bine Sunt de parere ca isi merita 2-ul din coada Ce vroiati sa aiba mai mult?. Ce Doom isi merita 3 -ul? Daca Doom nu-si merita atunci nici Cod2 nu merita
LOL DE LOL DE LOL cea mai tare de pana acuma,hai sa comparam doom'u 1 si 2 cu 3 ntz ntz,tare de tot .

Old 31-10-2005, 18:46   #216 (permalink)
Registered User

LOL de lol dar sunt identice ca gameplay. Grafica si sunetele il fac 3 nu?

Old 31-10-2005, 18:54   #217 (permalink)
Registered User

BAD-GUY's Avatar

Poate din pct. tau de vedere,adica e ca si cum ai compara o masina din '40 cu una din zilele noastre,ca doar sunt masini,asa si doom1 si doom3 sunt FPS'uri.

Ca sa mentzin comparatzia CoD 1 si 2 e ca si cum ai compara aceleasi masini,doar ca una are piele inauntru si un mic facelift si cealalta nu...

Old 31-10-2005, 18:55   #218 (permalink)
Registered User

Vrei un feedback despre joc, Magnum? Atmosfera excelenta mult mai bine aranjata decat primul. E mai realist, efectele gloantelor pe suprafete sunt mai apropiate de realitate, sunetele sunt super, grafica la fel, personajele sunt dementiale fata de primul + animtiile superbe . In COD1 animatiile erau mai cartoon . Se mai intampla sa mai cada si cat o cladire, nebunie totala (praf , fum , pietre ) o reteta de succes

Old 31-10-2005, 19:02   #219 (permalink)
Registered User

BAD-GUY's Avatar

Dap asa ar fi trebuit sa fie,pacat ca nu e,la sunete de exemplu sta mai prost ca si CoD sau CoD UO...

Old 31-10-2005, 20:05   #220 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

BAD-GUY, sigur joci acelasi joc ?

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules