![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Call of Duty 4: Modern Warfare System Requirements | Call of Duty 4: Modern Warfare Demo Download | Call of Duty 4: Modern Warfare Review | Cumpără Call of Duty 4: Modern Warfare |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
|
am jucat si eu demo, si pot spune ca e ok. Dar nu ma da cu nimic pe spate, e doar o clona amarata de mohaa. De mentionat ca aici este o placere mult mai mare in a impusca inamici si atmosfera de primul episod din camarazi de razboi. Cer facut misto, trasoare misto, lumini super, etc. Si cam atat.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Mie imi place si imi place in mod special pt ca 'PARE' sa aduca ceea ce-i lipsea lui MoHAA. Adica jocul cu multi boti pe langa tine . Nu esti singur (si in MoHAA erau misiuni in care nu erai singur) dar aici cu toti soldatii aia langa tine care cad urla mor trag ataca se retrag asta imi place. E mai realist ca sa zic asa. E senzatia din plansa Omaha Beach(parca asa se numea). Mi-a placut. Si da daca vreti orice FPS aparut dupa wolfenstein e o clona dar imi plac si le joc. Lucru pe care de ex. nu pot sa-l spun despre Chaser , Chrome sau Vietcong . De gustibus ...
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Foarte reusit demo-ul trebuie sa recunosc,are multe elemente mohaa dar parca e mai bine realizat atat ca grafica cat si ca gameplay si cel mai important e faptul ca se misca foarte bine pe sisteme mai slabe,la mine cel putin se misca mai bine ca mohaa. Auzi asteapta halo...viracocha ala e doar o clona unreal,din cate am vazut(nu sari la gatul meu). | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Al doilea demo e mai frumos decat primul, dupa mine, mai intens. Mi-a placut indeosebi faza urmatoare: arunci o grenada intr-un cuib de mitraliera si ti-o arunca vreun neamt inapoi, dar doar dupa ce i-a avertizat pe ceilalti, care se raspandesc imediat in teren. Super tare! Iar faza cu soldatul care arunca grenada in tanc e geniala. Insa unul din motivele pentru care astept jocul asta mai presus de toate jocurile care vor aparea in perioada urmatoare e campania cu rusii, luptele de la Stalingrad. Sper ca s-au inspirat din Enemy at the Gates (din unele screenshot-uri asa se pare). | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|