![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Call of Duty 4: Modern Warfare System Requirements | Call of Duty 4: Modern Warfare Demo Download | Call of Duty 4: Modern Warfare Review | Cumpără Call of Duty 4: Modern Warfare |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1001 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
Libertatea de miscare tinde spre zero dar pe de alta parte face si actiunea mai intensa. Oricum asa a fost de la cod1 incoace asa ca nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Cat despre grafica daca aveti impresia ca arata bine nu stiti despre ce vorbiti. Jocul se misca bine pt ca jocul foloseste multe artificii si "taie multe colturi". S-a mers pe principiu "alta solutie nu avem decat sa taiem colturi, mai ales daca vrem sa mearga bine si pe console, si oricum majoritatea nu or sa stea sa observe peisajul cand mai tot jocul se va trage asupra ta". de exemplu: http://img100.imageshack.us/img100/3168/shot0000ms9.jpg Cod4 este un joc foarte bun si chiar mi-a placut insa grafica si libertatea de miscare nu prea sunt la nivelul anului 2007. | ||
|
| | #1002 (permalink) | ||
| Quote:
![]() De acord ca grafica nu este extraordinara dar este mai mult decat acceptabila zic eu. Deh, nu toate jocurile pot fi crysis. Nu sunt eu mare expert in grafica, dar pana la urma care este rolul acesteia ? sa placa ochiului sau macar sa nu il raneasca, da ? eu unu nu m-am simtit ranit de grafica din cod4. Cati dintre milioanele de jucatori de cod4 stau sa analizeze frame by frame grafica pt a spune "aha ! iata ce mizerie de colţ ! " In general am fost de acord cu criticile la adresa cod4 de pana acum, dar cand cineva vine si spune ca de fapt jocul nu e optimizat ci doar are o grafica proasta, impachetata intr-un invelis frumos, nu m-am putut abtine
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #1003 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
Pai ideea e ca jocul ESTE optimizat dar ca face rabat la grafica. In ciuda acestui fapt COD4 arata in general bine pt ca nivelurile sunt bine realizate si chiar creeaza impresia "ca te afli acolo". Mai ales misiunea cu sniperul mi-a placut f mult pt ca au reusit sa dea senzatia de izolare, de oras-fantoma.
| ||
|
| | #1004 (permalink) | ||
|
mtz ai grija ce spui... you... Quote:
![]() Ai perfecta dreptate... De unde si pana unde sunt cum a descris sandman nu stiu ca doar am zis ca le-am jucat pe amndoua si mi-au placut amandoua(crysis mai mult). La optiuni am 3 setari(la video) care nu le pot creste peste normal.Mai are careva problema asta?
__________________ E8400@3.6GHz-Zerotherm Nirvana/Gigabyte 4870 1024 GDDR5/Gigabyte P35-DS3L/3GB DDR2 6400/HDD 400GB/Fortron Blue Storm II 500W// Horizon 2206SW & Horizon 2205SW-TD-Dual Monitor Setup //
| |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
Nu ca ar avea vreo relevanta dar ghici cine a iesit la best graphics http://www.gametrailers.com/player/29276.html
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
| Quote:
M-a amuzat la culme replica asta
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #1007 (permalink) | ||
| http://www.gamespot.com/best-of/game...ex.html?page=2 Ce va tot certati atata ia uitati care e jocul anului 2007 in opinia astora de la "gayspot"
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #1008 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
Si chiar din lista aia nu avea cum sa fie peste Bioshock. Iar faptul ca nu au putut rula crysis arata exact cat sunt de noobi. Mi-a mers si mie pe high si in afara de placa video n-am facut nici un upgrade. Chiar ar trebui sa isi schimbe numele in ConsoleTrailers. | ||
|
| | #1010 (permalink) | ||
|
La optiuni am 3 setari(la video) care nu le pot creste peste normal.Mai are careva problema asta?
__________________ E8400@3.6GHz-Zerotherm Nirvana/Gigabyte 4870 1024 GDDR5/Gigabyte P35-DS3L/3GB DDR2 6400/HDD 400GB/Fortron Blue Storm II 500W// Horizon 2206SW & Horizon 2205SW-TD-Dual Monitor Setup //
| |||
|
| | #1017 (permalink) | ||
|
Da, cu detalii chiar pe mediu, fără FSAA. ursamajor, ce eroare îţi dă, exact ?
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins Last edited by Ghost; 04-01-2008 at 01:43.. | |||
|
| | #1019 (permalink) | ||
|
În fereastra de eroare dă-i click pe details şi copy & paste aici.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|