![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Call of Duty 4: Modern Warfare System Requirements | Call of Duty 4: Modern Warfare Demo Download | Call of Duty 4: Modern Warfare Review | Cumpără Call of Duty 4: Modern Warfare |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1203 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #1204 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
primele imagini din CoD 5...http://www.pcaction.de/?menu=browser...32&page=1...eu cred ca o sa fie cam naspa CoD-u' asta. Jungla e un mediu plictisitor. Cel putin intr-un joc. Sper sa nu fie la fel de plictisitor ca pacific assault. Si nu-mi dau seama ce o sa faci mare lucru in jungla decat sa iti zica "du-te la X si distruge nu stiu ce". Chiar daca asta era si in jocurile precedente macar era in mediu' urban si era mai misto. Oricum, pana la primul trailer nu mai zic nimic.
| ||
|
| | #1213 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: Bacau | Quote:
Vor sa le faca in ciuda celor care au zis ca nu o sa mai scoata nici un patch | ||
|
| | #1214 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Salut am o problema deci mia dat un prieten COD4 si in Multiplayer am putut sa joc 2 zile si dupaia cand am dat Refresh list si am intratin aproape toate serverele imi zice Key Code in use ..............jocu e original cumparat de prietenul acela .ce naiba fac ???
| ||
|
| | #1215 (permalink) | ||
| Quote:
asa ca el poate juca in continuare fara sa fie nevoie de discul original.... intr-un cuvind nu puteti juca amindoi in acellasi timp.... ![]() | |||
|
| | #1216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: Bacau | NCL Editia 2, pentru cine intereseaza ...
| ||
|
| | #1218 (permalink) | ||
|
Au reintrodus player stats pe serverele gc.tv ![]() Noi cel mai mult jucam seara, pe serverul 5. [gc.tv]|Mix&Normal|Private Stats and Rankings|www.gctv.de stats aici: http://cod4stats.gctv.de/index.php?serverid=5
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|