![]() |
| | #201 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
Nu bagam 1.2 din acelasi motiv din care nu te joci tu pe serverele de afara. Probabil ca dupa inca 10 patchuri jocul o sa fie ok. Dar pana atunci apare doom 3 si cred ca o sa se astearna praful peste painkiller. PMK: Mie imi place mai mult cum mori monstrii in painkiller decat in ssam. Iar modul de eliberare a cartilor de tarot ii da o mica rejucabilitate. Dar tot "overrated la greu" ramane. | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
"single e mai plictisitor decat serios sam ( oricare )" NEVER si serious sam e plictisitor rau (dupa primele cateva nivele) painkiller are cate nivele trebuie sa aiba, si nu mi se pare overrated pentru ca s-a si zis el invie stilul quake si o si face bine (pentru mine, care sunt fan 3d shootere si mai ales seria quake, painkiller a fost un deliciu, pacat ca n-am jucat in multilplayer nimic) rejucabilitatea lui painkiller nu este chiar asa de mare (cu asta sunt de acord) dar cum a zis si Burghy,daca vrei sa unlock toate cartile de tarot atunci ai o misiune destul de dificila | ||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
un cuvant am de zis: TAURI... taurii din ss sunt prea beton... de fapt, in ss majoritatea monstrilor au ceva special, pe cand in painkiller, majoritatea fac acelasi lucru... sunt de fapt vreo 5 feluri de monstrii care se regasesc in tot jocul sub diferite forme a, da, e frumos cum ii spargi in bucatzi si cum zboara membre pe tot ecraneul, asta nu are ss, dar eu nu joc neaparat pt gore... daca vreau gore joc SoF... ala da masacru ![]() later edit... ca sa nu mai vorbesc de dobitocii fara cap si cu bombe in mana din ss...
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
well eu votez cu painkiller, serious sam m-a cam plictisit si m-a enervat pe la creaturile alea ca niste scorpioni parca (nu mai stiu ca n-am mai jucat de mult) iar la painkiller nu te seaca cotoroanta aia pe matura ? sau aia cu scuturi care nu patesc nimic daca tragi in scuturi ? si mai sunt aia cu double shotgun care iau cadavre si se apara cu ele ??? ca sa nu mai vorbesc DE MONSTRII DE FINAL care dau clasa oricarui joc de pana acum fie numa prin marimea monstrilor daca nu prin puzzle-ul care trebuie rezolvat pentru a-i omori | ||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Poate sa imi spuna cineva cum il sparg pe ultimul boss - Lucifer?
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Quote:
nu imi place sa repet si cred ca am descris cum se bate luci de 2 ori in threadul asta.ps spor la citit
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Pai am vazut ca zicea cineva sa tragi in sabie (probabil cind se joaca cu ea... )...... daca ai zis de 2 ori nu mai zici o data - pretty plz....?
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Quote:
2 cand intri cu el in lupta o sa vezi ca sumoneaza niste bolovani.cand bolovanii sunt in cadere incerci sa tragi in unul din ei astfel incat sa il loveasca pe el in cap(ma refer la luci) 3 daca nu iti iese din prima dai quick load si repeti :P pt ca nu are rost sa mai stai sa omori inca 66 souls
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
|
THX Phantom!
|
| | #220 (permalink) | ||
| Quote:
, cam aceiasi idee ca la "bombermanii" de la ss ... eu ce gasesc super fain la jocul asta e MP-ul ... insist :P
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |