![]() |
| | #381 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #383 (permalink) | ||
|
Un joc de o asemenea proasta calitate nici ca am mai intalnit pana acum. Unii se plangeau de grafica, dar asta e cea mai mica grija. Buguri in nestire: -m-am blocat la locul de spawn, a trebuit sa incep pe alta dificultate ca sa pot juca (eram lipit de locul de spawn, la inceputul jocului). -pathfinding atroce, inamicii se impiedica in orice element de decor. -personajul tau are tendinta sa se blocheze in orice caramida de pe jos. -inamici care plutesc prin aer, intra prin obiecte, etc -etc Design al nivelelor ingrozitor. Am jucat primul capitol si jumate din al doilea (plus ce jucasem in demo). Nu poate fi descris in cuvinte cat de prost sunt concepute si cum arata. Inamici care se spawneaza la 1m in fata ta, fara nicio jena, ca si cum ai da add din consola. In primul Painkiller era mult mai bine realizat spawn-ul inamicilor. Pt mine a fost deajuns. Jocul zici ca e un mod facut de fani, in stadiu alpha. Am jucat 40 de minute in total si asta doar pt ca nu sunt genul care da delete la un joc dupa 5 minute. Nu stiu cum au tupeul sa vanda asa ceva, eu regret si ratia pierduta cu el, sa nu mai zic de timp. Evitati-l. Mai bine jucati primul Painkiller inca o data. | |||
|
| | #384 (permalink) | ||
| Painkiller Resurrection co-op feature: Not so much? - Publishers JoWood and its subsidiary Dreamcatcher Games have been promoting their just released first person shooter Painkiller Resurrection as having co-op support for the single player game. But is that totally true? (thanks BigDownload) Looks like the original Painkiller fans (count me in) are pretty disappointed and and want refund: "No new engine + pathetic level design + horrendous AI = W T F are you guys charging money for?" ![]() ![]()
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #385 (permalink) | ||
|
Adica un sfarsit tragic ...
__________________ “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.” ![]() ♫ ♪ Veteran •̪̀͡●) 公 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |