![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti |
Misto joculetzul asta,chiar e dragutz... ma cam enerveaza un pic grafica de desen animat gen SErious Sam...vroiam mai multa influentza QuakeWorld...insa e fun,astept versiunea finala
__________________ The future holds many possibilities. | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
Grafic nu e o revolutie, insa mi se pare altceva decat aceleasi si mereu aceleasi "realistic shooters". Iar pe partea de dark and gloomy isi face treaba bine. E primul FPS pe care sunt interesat sa il joc de la... hmm... nici nu mai stiu de cand. Cobalt, pe scurt, quakeworld e... tatal lor.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti |
Un film de painkiller: http://www.own-age.com/vids/video.aspx?id=1370 .
| ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
dupa ce am terminat versiunea demo entuziasmul meu a cam disparut , fiind ca jocul m-a cam dezamagit din mai multe puncte de vedere( cel mai important fiind stilul in care a fost abordat jocul,nelasandu-ti prea mare libertate de miscare totul find prea liniar si imbatranit) poate m-am inselat eu | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
and its out 08.04.2004 dupa cum spun unele siteuri de "specialitate".sper ca azi sa il am
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
io zic sa luati suprnova la mana, jocul full are 2.2 giga mai are ceva pana sa se ia la mine dar pe www.esreality.com am auzit numai lucruri bune despre el. Asa ca cine are banda, sa se aventureze in lumea warezului ca merita.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |