![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
are cineva idee cum trec de primu boss din catacombe? am tras in el toata munitia si nimic.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
tragi in pentagrama de deasupra ca sa intre lumina aopi il atragi pe stanca aia si tu sari in dreapta pe scara si gata
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Luat, jucat. Ce sa zic, un pic dezamagit. Ma asteptam la ceva cu mai multa poveste, nu un joc liniar in care doar mergi si impusti tot ce iti iese in cale (sau cade in cap). Oricum, mi se pare destul de bun, cel putin pentru omorat timpul (si omorat.. mortzi... mmm, suna cam ciudat, daca omori mortzii, ce devin? mortzi-mortzi? )
__________________ Barton 2800+@2079MHz@166*12,5@BOX | MB Asus A7N8X-E Deluxe | 2*512ddram GeIL Ultra Platinum @3200 cl2 dual channel | 2*160GB Maxtor SATA + 40GB Seagate ata133 | Asus Radeon 9600 XT | ASUS CRW-5232AS | LITE-ON DVDRW LDW-451S | Microsoft Windows 2003 Server + Linux Fedora Core1 | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Nick anterior: Kruger | r@m Join Date: Aug 2003 |
Imi place jokul, un pic cam boring intr-adevar. Toti imi spusesera nici macar sa nu ma kinui pe placa mea video, si l-am instalat asa intr-o doara. Dar, surpriza mare, am setat totul pe mediu si pe adancime de 16, in 1024x768 si merge SUPER. Si ceata aia noaptea in cimitir e belea, deci, e pe engine vechi ? Sau de ce merge la mine ? O fi numai de la proc si ram ?
| ||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
mai...ce sa zic......dupa ce m-am chinuit cu ala din catacombe cu pentagrama (nu vroia nici al dreak sa intre in lumina aia), am ajuns la uriasu ala mare din cimitir; m-a omorat de vreo 5 ori dupa care am renuntat plictisit si am dat uninstall.......astept breedu.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
...nu e vina mea. e jocul nashpa! ai naibii monstri au tupeul sa ma omoare.. ![]() nu vreau sa stiu cum o sa te incante Breed daca joci in maniera asta.. poate daca o sa aibe vreun buton "show end game (4r l33t userz 1ly)"
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Nick anterior: Kruger | r@m Join Date: Aug 2003 | Quote:
Ba, am mai spus pe aici, pe configuratia mea merge pergect, nu va pot spune nr. de frame-uri, dar pe incercate cine vrea. 1024 x 768 totul pe mediu. | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Deasupra tuturor... | Quote:
Review: http://www.quakeworld.nu/index.php?page=news&id=488 | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
Dar dupa marimea lui se poate spune ca e invechit.....jocul are doar 880 mb | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
demo-ul imi lasase o impresie mai buna, nu-l mai joc e nasol rau.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |