![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Battlefield 2 v1.4 Patch Battlefield 2 v1.4 Patch Full Install Battlefield 2 v1.4 Dedicated Windows Server Battlefield 2 v1.4 Dedicated Linux Server |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
Io de vreo 2 saptamani nu mai pot downloada nimic de pe site-ul asta ( de pe oricare altul metro sau extern merge )...imi da cu "page can not be displ" .. la voi merge ?
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Am jucat f mult desert combat pan am ajuns sa ma plictisesc si sunt multe diferente intre bf2 si dc incepand de la grafica pana la cele mai mici detalii, bine ca nu l-au stricat.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Surpriza placuta, nu cere mai multe resurse ca Battlefield Vietnam. Mi se pare hyper complex, sunt o gramada de detalii care trebuiesc stiute daca vrei sa-l joci serios (în clan). Va fi motivul pentru care traiesc pe urmatorii 2 ani.
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Stie cineva cum sa il fac sa imi dea o rezolutie widescreen? Am incercat sa schimb in video.con (asa cum am facut la Bf si BFVietnam) si nu merge. A reusit cineva?
__________________ --==-- My Stuff --==-- Dell Inspiron 9300 - Intel Pentium M 1.8@2.4 Ghz - 1.5 Gb DDR2 533 - Nvidia GeForce 7800GTX Go @ 450/1200 - HDD Samsung 120Gb - Dell P1110 21'' - Logitech Cordless Desktop Optical + Razer Diamondback Lava + Everglide Ricochet -==---end--==-- | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|