![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Battlefield 2 v1.4 Patch Battlefield 2 v1.4 Patch Full Install Battlefield 2 v1.4 Dedicated Windows Server Battlefield 2 v1.4 Dedicated Linux Server |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Dar Multiplayer cu mapsize 32 sau 64, este Dia-show ![]() La mine: Singleplayer mapsize 16 1024x768x32@90Hz, custom all settings high, no AA Multiplayer mapsize 32/64 800x600x32@60Hz, custom all settings medium, no AA pe P4@2.8 , Radeon 9700pro, 512MB- Rambus
__________________ Starship captains do it at warp speed! | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
@Aquashark In Multiplayer merge rau la 800x600x32@ 90Hz . Now, that's the odd thing!! later edit: Problema lui EA cu BF2 ![]()
__________________ Starship captains do it at warp speed! Last edited by Storion; 13-06-2005 at 14:14.. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Da cere resurse de nu se poate,era de asteptat,daca jucatzi cu totul la high,1024,no aa,setat manual,avetzi nevoie de mai mult de 1 giga de ram,se chinuie saracu hdd sa faca swap dar degeaba,de jucat cu un giga nu se prea poate(unii se pot si or sa zica ca le merge chiar bine,da sa trecem peste asta )...acuma incerc cu setarile high,default adica texture si lighting pe medium...sa vadem.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 | Quote:
| ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Cu texturile pe medium merge perfect cu 1 giga de ram si arata destul de bine(incomparabil cu ele pe high dar asta este ),am jucat aseara pana pe la 3,jocul e destul de interesant,dar nu stiu are un damage system ciudat,adica aveam sniperul de exemplu ii puneam tzina la unu pe cap din prone position,trageam dar degeaba...si ca si la celelalte jocuri bf capturarea unei locatzii e stupida,inamicii fac respawn acolo in continu si daca ajungi in baza apar altzii in spatele tau,de ex. aseara am ajuns cu un tanc si catziva soldatzi langa o locatzie care vream sa o capturam(chiar langa steag),in secunda urm au facut respawn 5 in spatele nostru,pac pac si asta a fost,iara de la capat...stupid!
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
Mda, si pe mine ma agaseaza fazele alea... puteau macar sa nu ii dea chiar in direct range cu steagul, eventual intr-o casa, ceva... Oricum, daca ati fost mai multi, steagul lor trebuia sa fie jos in cateva secunde. Si zona de captura e mai larga, nu doar langa steag. Si sa nu uitam respawn-ul langa squad leader, care poate intoarce urgent soarta bataliei | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Am jucat si eu demoul , pe urmatoarea configuratie : Athlon64 3000+ , 1Gb DDR , Geforce 6200 128mb cu setarie toate la maxim , 1024x768 , AA 4x , Aniosotropic 4x si merge cursiv cu ~25fps . Cu AA 2x (toate la maxim) , 1024x768 merge mai bine , cu peste 35 fps. Am observat o mica problema la grafica daca pun la setari "terrain" pe medium sau high , apare o "umbra" ciudata la vehicule (vezi atachment) , doar pe low disparand umbrele. A mai avut cineva problema asta?
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? Last edited by Am@DEUS; 27-02-2006 at 14:05.. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2005 Location: BUCURESTI | Quote:
(pls help. | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Nu am nici un motiv sa mint. Oricum , eu jucand doar singleplayer acest joc ma multumesc si cu 25 fps si grafica la maxim.
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Ai dreptate CYB34 ! "these drivers were included with BF2 because they fix a shadow issue with the game that only happens on Nvidia cards." Totusi sunt beta , astept sa iasa cele oficiale...macar am aflat de unde e problema.
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
Si io am avut problema asta , cred ca e de la drivere ( 66.93), da disable la shadows sau schimba driverul. Oricum, nu-mi mai bat capul cu el deoarece nu am o conexiune de net (extern) care sa-mi permita sa-l joc decent, desi pana acum nu am avut probleme cu alte jocuri online...pur si simplu BF2 cere prea mult pt. mine.
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
AF Control AlphaTest AA Caps Changer DX7 Support Force Shader FP Force Shader PP Ident Changer Null Render Post Filter Present Changer Priority Booster Shader Display Shader Grabber Statistic SuperSampling AA Texture Format Display Texture Size Display WireFrame Ce trebuie sa bifez pana la urma? | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Nu pot sa ajut mai mult, am Ati, dar daca te uiti pe linkul ala la punktul 6) stii aprox. la ce sa faci ceva. Era ceva vorba de shader( force fp shader& force pp shader) Ma gindeam ca ajuta pe userii de GF4 linkul ala, dar parca citind mai departe in forumul ala, zice ca functioneaza numai pana in main menu si cind faci "join server" se blocheaza ![]() Fara shader support ( shader model 1.4 cred) no BF2.
__________________ Starship captains do it at warp speed! | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
Sa inteleg ca nu am dreptate ?! Atunci iti mai dau un caz: GTA:SA. Are sigla Nvidia si merge ca draq pe placile ati...
__________________ ... pixelat -> | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|