![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Battlefield 2 v1.4 Patch Battlefield 2 v1.4 Patch Full Install Battlefield 2 v1.4 Dedicated Windows Server Battlefield 2 v1.4 Dedicated Linux Server |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #83 (permalink) | ||
|
Ai probleme ceva cu driverii cred. Mie imi merge perfect in 1280 fara aa, totul pe high mai putin texturile (daca le dau pe high face un swap ingrozitor si nu mai poate fi jucat). Am un barton 2500+ , 1024 ram si un gigabite 6600 gt. Nimic overclockat. PS: Jocul e foarte misto, il alterenz cu gta:sa. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
da il aduc cu bicicleta - acum au probleme la roata din spate si nu au bani sa cumpere alta - cu 3 jocuri vandute pe luna e greu sa faci un profit. asta e sfarsitul lui ******** ![]() serios vorbind - sper sa devina destul de mare comunitatea romaneasca de BF2 sa putem face si noi un clan cu teamspeak and all | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
ShortCutToHell - am sunat eu sa-i intreb daca atunci cand o sa`l primeasca il livreaza direct sau o sa stea sa traduca si manualul ala - aia a zis ca direct, cum il primesc cum il trimit. Poate o fi ametita aia cu care am vorbit eu sau poate asa o fi. Who the hell need that manual - si chiar daca ai nevoie cine naiba nu intelege macar engleza aia de balta din manual... jeez
| |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Pai doar nu doreai sa stea sa desigileze toate box-urile ca sa bage fitzuica tradusa înauntru. Oricum, nu va asteptati la un manual adevarat ci la vreo 4 pagini cu tot felul de warninguri, liste de compatibilitate, logo-uri, bla-bla-uri de marketing. Jocul nu are manual adevarat, ca restul seriei battlefield de fapt.
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest |
Am o varianta sparta cu care imi petrec timpul pina il aduc idiotii de la ********. In single merge fara probleme... dar cu multi-ul am niste "issues". Cind dau search server ramine ca bou' asa... de nu mai pot iesii din el nici cu CTRL+ALT+DEL... stie cineva cum poti abandona ecranul ala de search server ? | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Needa asa facea si la mine - mi se pare ca am spus si mai sus cum sa rezolvi problema. Server browser-ul ala e de kko rau de tot, nu am dat atatea reseturi nici cu Red Alert 1 care se tot bloca. Trebuie sa opresti conexiunea la net eventual, sau sa pui cat mai repede cat mai multe filtre. Pune sa iti afiseze doar alea rank, fara parola, populate, cu aceeasi versiune, not full, doar medium size si sa aiba punkbuster. Cu filtrele astea rezulta 100-200 servere si dureaza aprox 10-20 de secunde pana apare lista, apoi uita-te pe lista si cand ai gasit serverul da un singur click pe el si mai asteapta 10-20 sec, pe urma daca nu s-a blocat e bine, da`i dublu click si join the fun. Server browser mai nasol ca ala nu am vazut pana acum - si half-life 1 e mai smecher la capitolul asta. | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
da, si eu am facut comanda la best acum... o saptamana . Sper sa il primesc pana se termina vacanta sa pot sa ajung si eu cel mai bun pana incepe scoala . Joc demoul zilnic si pot sa zic ca imi merge bine, pingul il am in jur de 50 mai face figuri sistemul dar dupa ce imi iau inca 512 ram sa am 1 gb o sa mearga bine. Mie unu nu prea imi place sa fiu comander | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Saptamana viitoare vom avea si primul patch (1.01). Nu spun daca rezolva si problema umbrelor fara sa fii nevoit sa bagi driverul 77.30. Update 1.01 Coming Soon That's right, the first Battlefield 2 Update is coming your way very soon. We've kept quiet about this update so far, but today we're going to reveal the major fixes coming with the Update. The best part is, every fix in this update is a result of Community feedback on the demo and retail game release. Fixes -Fixed issues that caused the Multiplayer Browser to become unresponsive. We've added some new functionality and buttons to the Multiplayer Browser that make finding an open game of Battlefield 2 much, much easier. Issues users have encountered involving zero ping servers or browser hangs have all be addressed. -Fixed an issue where some game controls were not available to be rebound within the Options menu. Some functions previously were not available to be rebound in the Controls Options menus. These items have been added to make rebinding of functions much easier. -Fixed a crash with rebinding LMB Users who rebind the Left Mouse Button to "Move forward" rejoice! With these fixes and more, it should be much easier to get in to a game of Battlefield 2 and that much easier to play it the way you want to play it. Look for this update to be deployed into battle some time next week!
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|